Masaya.kgmHoeveel kost het om een kleine koude opslag te installerenWaar moeten we aandacht aan besteden in het seizoen

632HP195506591   ·  2023-10-16 15:31:45   ·   energie

Installeer het elektrische controlesysteem. Het elektrische bedieningssysteem van de koude opslag omvat voornamelijk elektrische regelaar, elektrische deur, verlichting en andere elektrische apparatuur in de koude opslag. De stroomvoorziening van de koude opslag moet stabiel zijn, en de stroomvoorziening of back-upkrachtbron kan zo nodig worden gebruikt. Het circuit moet over redelijke lozingen en overeenkomstige beschermende maatregelen beschikken.Kenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties,Masaya.kgmInstallatie voor koude opslag, licht gewicht, hoge sterkte, corrosiebestendigheid, verouderingsweerstand en mooi uiterlijk.Masaya.kgm,De locatie van de installatie van een nieuw magazijn moet op een stabiele en gemakkelijke plaats zijn; (als het een lokale fruitboer is, moet hij in de buurt van de fruitbron worden geïnstalleerd)Technische beveiligingsmaatregelen voor de installatie van koude opslag: tijdens de productie in de productiewerkplaats moet de productie worden uitgevoerd overeenkomstig de in de kwaliteitscontrole van ISO gespecificeerde exploitatieregels, moet de zelfinspectie en de controle worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de fabrieksdoorloopsnelheid is en dat niet-gekwalificeerde producten de fabriek mogen verlaten.SibutName,Nadelen van een enkele laag koude opslag: groot; De oppervlakte van de externe behuizing structuur van de koude opslag is groot, zodat de hoeveelheid thermische isolatiematerialen groot is, en het droge verbruik van koud voedsel ook groot is; Voor het lagetemperatuur magazijn de vloer anti vriesbehandeling vereist een grote hoeveelheid werk. Wanneer de koude opslag wordt gebouwd op het niveau van het water, is het onmogelijk om ermee om te gaan, wat gemakkelijk is om horizontale bevriezing en zwelling te veroorzaken.Het type koude opslag dat in het type koelopslag moet worden gebouwd, moet worden bepaald aan de hand van het soort circulerende goederen. Bijvoorbeeld, de koude opslag die alleen groenten circuleert, kan alleen een verse koude opslag bouwen, terwijl de koude opslag met koeling + bevriezing zal worden gebouwd als er veel soorten circulerende goederen en een groot verschil in opslagtemperatuur. Wat de omvang van de koude opslag betreft, moet worden bepaald aan de hand van het type, de hoeveelheid, de frequentie, de cyclus, de vraag of het rek moet worden gebruikt en zo. Bijvoorbeeld voor groenten en fruit verpakt in dozen kan worden verwezen naar de opslagcapaciteit van -kg per kubieke meter en kan de omvang van de koude opslag worden geschat in combinatie met de opslagcapaciteit van ongeveer .-..Kenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties, licht gewicht,Masaya.kgmGeneesmiddelen voor koude opslag, hoge sterkte, corrosiebestendigheid, verouderingsweerstand en mooi uiterlijk.


Masaya.kgmHoeveel kost het om een kleine koude opslag te installerenWaar moeten we aandacht aan besteden in het seizoenDe medische koude opslag is in de industrie op grote schaal gebruikt. Voor het gebruik van het medisch koelopslagproject moeten we de prestaties van het product combineren en opslaan volgens de temperatuur en vochtigheid die het product nodig heeft. De automatische temperatuurbox moet ook buiten het product worden gebruikt. Tegelijkertijd moet het leidinggevend personeel vertrouwd zijn met de werkingsstappen van het medische koude opslagproject.Warmtepomp, warm water, koeling en andere velden. Ondersteunende stroomafwaartse producten zijn: air conditioner voor huishoudelijk gebruik, multi on-line, modulaire machine, kleine warmtepomp voor grondwaterleiding,Masaya.kgmMedische koelinstallatie, enz. Op dit moment kan een enkele scroll koeleenheid ~ HP bereiken.Compressiekoelkast wordt gewoonlijk gebruikt, condensor, gasklep en verdampingspijp. Volgens de methode van verdampingsleiding kan het worden verdeeld in directe koeling en indirecte koeling. In het koelhuis wordt de verdampingspijp direct gekoeld. Wanneer de vloeibare koelvloeistof door de verdampingspijp gaat absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.Werkbeschrijving,De gecombineerde koude opslagdeur start vaak of start niet voor een lange tijd, of stopt niet voor een lange tijd, of stopt voordat de opslagtemperatuur bereikt.Bouwen van koude opslag: welke is geschikt voor u? Welke is geschikt voor u?Eenvoudige koeling is gebaseerd op de verdamping van koelmiddel in de condensor van de koude opslag, en vervolgens het koelmiddel in de doos of de bouw van de koelapparatuur in te voeren om de lucht volgens de warmtewisselaar te koelen. Dit soort koeling heeft een langzame koelsnelheid, een groot totaal temperatuurverschil bij warmtegeleiding en complexe systeemsoftware, zodat het alleen op minder plaatsen kan worden gebruikt, zoals het maken van pekel ijs en koude opslag met constante temperatuureisen.


Masaya.kgmHoeveel kost het om een kleine koude opslag te installerenWaar moeten we aandacht aan besteden in het seizoenDe keuze van de koude opslag is zeer belangrijk voor koude opslag, omdat koude opslag anders is dan gewone koude opslag. De temperatuur in de koude opslag is meestal laag, en de luchttemperatuur, vochtigheid en milieu-eisen zijn relatief hoog. Bij de keuze van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de keuze van koude opslag met een betere temperatuur. Als de keuze van de koude opslag niet goed is, is de temperatuur in de koude opslag moeilijk, wat gemakkelijk kan leiden tot de verslechtering van de producten in de koude opslag, of de koelcompressor in de koude opslag werkt vaak, verspilling van meer middelen en verhoging van de kosten.index, moet de snelheid worden verminderd in de eerste fase van de groothandel opening van de verse-keeping magazijn. Begin niet te snel. Het is beter om de snelheid te verminderen op ongeveer - graden elke dag. Wanneer de temperatuur daalt to t -graden, moet het worden gehandhaafd voor een periode van tijd. Niet reguleren wanneer het wil.De koelmiddel lading is onvoldoende. Op dit moment, gewoon genoeg koelmiddel toevoegen.Masaya.kgm,Hoe de koelcompressor in de koude opslag te onderhouden om zijn levensduur te verlengen en het optreden van storingen in het gebruiksproces te verminderen. De koelcompressor in de koude opslag moet regelmatig worden onderhouden. Hier wordt het onderhoud van de compressor in de koude opslag ingevoerd.Onmiddellijke koeling is het installeren van de condensor van de koude opslag in de doos of de bouw van de koelapparatuur, gebruik de verdamping van de koelmiddel om de lucht onmiddellijk te koelen, en gebruik de koude lucht om de voorwerpen die moeten worden gekoeld te koelen. Dit soort koeling wordt gekenmerkt door snellere koelsnelheid, kleine warmtegeleiding temperatuurverschil en eenvoudige systeemsoftware, dus het wordt op grote schaal gebruikt.Isolatie van de vloer van de middelgrote koude opslag de structuur van de middelgrote koude opslag is wat we vaak het oppervlak noemen, dat wil zeggen de bovenkant en wand zijn gemaakt van kleur staal plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, respectievelijk het gieten van beton of versterkt beton.

het leggen van vochtbestendige en stoomisolatiematerialen SPS boven en onder de geëxtrudeerde plaat
2 Reply   |  Until 2023-10-16 15:31:45 | 91 View

stoep 2023-10-16 16:02:32 Support  0 | Against  0

Het niveau van de verkoper MM is erg hoog en de mensen zijn erg geduldig. Ik heb veel Masaya.kgmHoeveel kost het om een kleine koude opslag te installeren gezien, maar ik heb het gevoel dat je de kracht hebt en de jouwe hebt gekocht. Ik had niet verwacht dat het zo zou zijn . Verkopers zoals deze zijn al online. Zelden. Ik heb veel verkopers gevraagd, maar ze kunnen het niet doen, verkoper MM heeft het gedaan. En de prijs is laag. Ik ben echt blij.

Projector 2023-10-16 17:29:31 Support  0 | Against  0

Voelt waar voor je geld, service-instelling is erg goed, Masaya.kgmHoeveel kost het om een kleine koude opslag te installeren afwerking is erg goed, niets pietluttigs, alle vijf punten
LoginCan Publish Content