Rousse.Installatieeisen voor transformator met binnenolieProblemen met naadbehandeling

122HP117294921   ·  2023-11-08 08:08:14   ·   Machines en industriële uitrusting

Hoeveel kost de transformator?De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen,Rousse.Standaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatoren, met een goede sterkte en stijfheid die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.Rousse.,De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introducerenDe tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.GuadalupeName,Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.


Rousse.Installatieeisen voor transformator met binnenolieProblemen met naadbehandelingFabrikant van transformatorenJuist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd,Rousse.Overdracht van omzetters, zal het geluid niet veranderen zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:Inspectie van processen,De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.


Rousse.Installatieeisen voor transformator met binnenolieProblemen met naadbehandelingTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.Kwaliteitsbeheer,Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie,Rousse.Werktemperatuurbereik van droge transformatoren, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introducerenDe plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.Rousse.,Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

4 Reply   |  Until 2023-11-08 08:08:14 | 48 View

Bouwmaterialenmarkt geniet van bouwmaterialenbedrijf 2023-11-08 08:38:26 Support  0 | Against  0

Rousse.Installatieeisen voor transformator met binnenolie Het is goed, de prijs is goed, vrienden zeggen ook dat het goed is, het is het waard

Tiantong Jincheng Electronic Technology Co., Ltd. en: 2023-11-08 09:00:15 Support  0 | Against  0

Rousse.Installatieeisen voor transformator met binnenolie De kwaliteit voor deze prijs is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Wanddoorvoer onder hoge druk 2023-11-08 08:18:33 Support  0 | Against  0

Rousse.Installatieeisen voor transformator met binnenolie Ik heb het ontvangen, de verkoper heeft de goederen zeer snel geleverd, de logistiek is ook erg goed, de klantenservice is uitstekend, erg geduldig, geeft mensen een soort intimiteit, en ik vind het echt leuk. Er zijn ook prachtige verpakkingen en een high-end sfeer. Het is te zien dat de handelaren erg voorzichtig zijn. Rousse.Installatieeisen voor transformator met binnenolie Het is echt goed, het komt overeen met de foto, er is geen verschil, het is echt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Papiermachines en toebehoren 2023-11-08 10:13:35 Support  0 | Against  0

Rousse.Installatieeisen voor transformator met binnenolie Hoeveel is de beste deal, en ik zal je een opmerking geven, kan Rousse.Installatieeisen voor transformator met binnenolie goedkoper zijn?
LoginCan Publish Content