Delamondville.Galvaniseerde vierkante pijpgewrichtBelangrijke ondersteunende materialen voor de verwerking

256HP158312377   ·  2022-05-27 09:10:03   ·   Bouwstoffen

Qb vierkante buis, qb vierkante buis, qb vierkante buis,Delamondville.Galvaniseerde vierkante buis 4040, QB vierkante buis, QB vierkante buis en warmgewalst rechte hoek vierkante buis zijn van goede kwaliteit en uitstekende kwaliteit. We zijn een leverancier van vele ondernemingen geworden. Qb vierkante buis en I-straal zijn twee producten met verschillende vormen. Onder de conditie van hetzelfde materiaal is de draagkracht van staal hetzelfde, en I-straal is in I-vorm. Het doel is anders. I-beam kan worden gebruikt als spanwijdte en ondersteuning. Square pipe is een beetje erger dan spanwijdte. Het is geen probleem om ondersteuning te doen. Echter, de specifieke selectie van staal hangt af van de eisen van het project. De vierkante buis is een vierkante buis voor de structuur (gbt-) en is een vierkante buis voor algemene structuur en mechanische structuur.Voor olie moet de olieborstel worden uitgevoerd overeenkomstig de voorschriften van het regelsysteem, zodat de olieborstel en de olie in de juiste positie van de borstel en rimpels worden voorkomen.Delamondville.,Lengte van de steekproef L — asympp; D (D is de buitenste diameter van de pijp). Wanneer de buitenste diameter groot is, mag de lengte l niet groter zijn dan mm. Wanneer de buitenste diameter kleiner is dan mm, l = mm.Verbeteren van de positionerings- en voorgebuigstappen, indien nodig, om ervoor te zorgen dat het probleem van de web jacht niet optreedt bij het persen van onderdelen. Verander de vorm van de oppervlaktedruk van het materiaal om de kwaliteit van de onderdelen te waarborgen en het niet bewegen van de oppervlaktevorm van de rolspleet te voorkomen, wat resulteert in ongelijke loopvoeding.Biarika.kgm,De reden waarom het oppervlak van valse en slordige materialen gemakkelijk te kraken is dat zijn blanco is adobe met vele luchtgaten. Tijdens het koelproces heeft de adobe scheuren als gevolg van de werking van thermische stress, en er zijn scheuren na het rollen.Classificatie van vierkant buisstaal is een koolstoflegering van ijzer met koolstofgehalte van vierkante buis tussen .% %. Om de taaiheid en plasticiteit ervan te waarborgen, is het koolstofgehalte in het algemeen niet hoger dan %. Naast ijzer en koolstof omvatten de belangrijkste stalen ook silicium, mangaan, zwavel, fosfor, enz. Er zijn verschillende classificaties van stalen en vierkante buizen, met name de volgende: vierkante buizen worden ingedeeld in gewoon staal naar kwaliteit (P &%, S &%le; .%)Derusting gebruikt vooral gereedschappen zoals staaldraadborstel om het oppervlak van vierkante buizen te polijsten, die losse of geoxideerde schaal roest, lasserslat, enz. kunnen verwijderen. Wanneer het oppervlak van de vierkante pijp stevig is bevestigd met de schaal van ijzeroxide is het slijtageeffect van gereedschap niet ideaal en kan het niet de door de constructie vereiste verankeringssdiepte bereiken.


Delamondville.Galvaniseerde vierkante pijpgewrichtBelangrijke ondersteunende materialen voor de verwerking



Functionele index analyse van qb vierkante buis --gewoonlijk gebruikt zijn Brinell hoek (HB), Rockwell hoek (HRC) en Vickers hoek (HV) van qb vierkante buis. Hoek is een gauge naald om het zachte en harde niveau van metaalgegevens te wegen. De hoek methode wordt zelden gebruikt om de interne hoek in de huidige levensduur te bepalen. Het gebruikt het metaalgegevensoppervlak getest onder de vaste belasting van de inspringer met een bepaald aantal en vorm om de hoekwaarde te bepalen naar gelang van het niveau van het object.De qb vierkante buis beschermende laag detector wordt gebruikt om de werkelijke dikte van de naadloze qb vierkante buis beschermende laag ter plaatse te meten. Het is nodig dat de werkelijke dikte van de naadloze qb vierkante buis beschermende laag van de naadloze qb vierkante buis niet lager is dan de ontwerpwaarde. Wanneer niet aan de eisen wordt voldaan, en gebruik ingenieuze methoden om de levensduur van de vierkante buis te verlengen, zodat de vierkante buis ons meer hulp in het leven kan brengen.Hoge kwaliteit staal (P ≤ .%, S ≤ .%)De vierkante buis speelt een belangrijke rol in de snelle economische ontwikkeling. De functies van de vierkante buis zijn verschillend, en zijn kenmerken zijn ook verschillend. Square tube heeft strenge normen. Er zijn veel lasprocessen en voordelen van vierkante buis. Laat me u het lasproces en de voordelen van de onderste buis laten zien.


Delamondville.Galvaniseerde vierkante pijpgewrichtBelangrijke ondersteunende materialen voor de verwerking



Ingevoerd in vierkante buis, vierkante rechthoekige buis, naadloze vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis, gegalvaniseerde buis, oud merk, prijsvoordeel en kwaliteitsgarantie! Bij het gebruik van de interface moet de Demander echter de verbindingsleiding afsluiten. Het gewicht van de korte lengte en niet-vaste lengteproducten mag niet hoger zijn dan % van de totale levering. Voor qb vierkante pijp met een theoretisch gewicht groter dan kgm, mag het niet hoger zijn dan % van de totale levering. De buigingsgraad van qb vierkante pijp mag niet groter zijn dan mm per meter,Delamondville.Galvaniseerde dikke vierkante pijp, en de totale buigingsgraad mag niet groter zijn dan .% van de totale lengte. Galvanized qb square pijp voor laagdrukvloeistof transmissie, met standaard aantal gbt-. Representatieve materialen: QA, qbqb, enz. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het transport van water, gas, lucht, olie en verwarming van warm water of stoom, en het doel ervan is beperkt tot algemene laagdrukvloeistof.Laatste raadpleging,Voor vervoer: watervoorziening, riolering,Delamondville.150 Warme dip gegalvaniseerde pijp, rioolwaterzuivering, vervoer van modder, vervoer van zeewater.Bij het ontwerp van de vierkante pijp moeten twee belangrijke factoren in aanmerking worden genomen: de ene is de veiligheid van de afdeling, de andere is de economie van de afdeling. Voor de veiligheid van de afdeling eisen we dat de verhouding van de taille dikte tot de hoogte van H-sectie staal niet minder is dan . Voor H-staal dat als kolom wordt gebruikt, wordt de economie uitgedrukt door de verhouding van de torsieradius tot de massa.De kracht, plasticiteit en hoek die later besproken worden zijn de machinefunctie-indicatoren van metaal onder statische belasting. In de praktijk worden veel mechanische machines herhaaldelijk belast en is de hele kans in deze omgeving uitgeput.Delamondville., worden de plaatsen waar grote diameter naadloze vierkante buizen worden gebruikt steeds populairderVoornaamste toepassingen van vierkante buis: vierkante buis wordt voornamelijk gebruikt in de waterkering stoom en vloeibaar petroleumgas.Met de vooruitgang van de tijd en de snellere en snellere economische ontwikkeling, de petrochemische industrie de chemische industrie, de elektrische energie-industrie, de irrigatie in de landbouw en de stedelijke bouw.

2 Antwoorden   |  tot 2022-05-27 09:10:03 | 101 Keer bekeken

Verkoop van schildmachine-accessoires: 2022-05-27 09:26:41 steun  0 | tegen zijn  0

Mijn collega's vinden het erg leuk. Kom de volgende keer weer. Het is een zeldzaam origineel product. Delamondville.Galvaniseerde vierkante pijpgewricht Ik ben er zeer tevreden over. De baas heeft een goed karakter, geweldig. Niet slecht. De kwaliteit is goed. De snelheid is ook snel. Echt goed!

Dienst na verkoop en technisch advies van stalen buizen 2022-05-27 09:51:22 steun  0 | tegen zijn  0

Uw service is erg goed, Delamondville.Galvaniseerde vierkante pijpgewricht is ook erg goedkoop! Ik zal in de toekomst vaak komen!
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd