Santa Cruz del SurOutdoor energiebesparende olie ondergedompelde transformatorWat is de industriële vorm?

122HP117294921   ·  2022-06-08 04:00:16   ·   Machines en industriële uitrusting

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is,Santa Cruz del SurCode voor de installatie van elektrische transformatoren, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.Santa Cruz del Sur,Onderhoudsinhoud van de transformatorOscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.Lisakovsk.,Wat is de bedrading van droge transformator?Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.


Santa Cruz del SurOutdoor energiebesparende olie ondergedompelde transformatorWat is de industriële vorm?



Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.Wiringwijze van droge transformator:verpakking,De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.


Santa Cruz del SurOutdoor energiebesparende olie ondergedompelde transformatorWat is de industriële vorm?



Vallende buitenlandse zaken en piercingMet hoeveel?,Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stabiliseren de deurkap en de draagkracht van de liftkern,Santa Cruz del SurConfiguratie van droge transformatoren, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.Hoe de droge transformator te onderhouden?Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.Santa Cruz del Sur,De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y,Santa Cruz del SurDistributie 400 KVA-transformator, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.Look van olie van gietijzeren delen

3 Antwoorden   |  tot 2022-06-08 04:00:16 | 196 Keer bekeken

Weihua Environmental Protection Technology Development Company 2022-06-08 12:34:38 steun  0 | tegen zijn  0

En ja hoor, je krijgt waar je voor betaalt, Santa Cruz del SurOutdoor energiebesparende olie ondergedompelde transformator is super goed, de kwaliteit is erg goed, bedankt!

Xingyao New Material Technology Co., Ltd. 2022-06-08 12:28:24 steun  0 | tegen zijn  0

Santa Cruz del SurOutdoor energiebesparende olie ondergedompelde transformator Hoe is de kwaliteit? Heb je het op voorraad?

Tunnel waterdicht en drainagesysteem 2022-06-08 12:05:54 steun  0 | tegen zijn  0

De verkoper is echt goed, Santa Cruz del SurOutdoor energiebesparende olie ondergedompelde transformator is hetzelfde als de introductie, eerlijke verkoper
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd