Pesh KobeDiepwaterpompPatroonverbetering

466HP159575805   ·  2024-02-21 04:05:16   ·   Machines en industriële uitrusting
Pesh KobeDompelrioolwaterpomp,

efficiëntie. Dus we opnieuw gebruiken  De rotor assemblage wordt ontworpen volgens de werkelijke situatie,  hoogte van de installatie van de pomp MDe werking is stabieler!Pitea.,  De pomp van de waterslibrie is een wijd gebruikt materiaal. Veel mensen zijn geïnteresseerd in de wateromleiding en uitlaatmethode van het materiaal van de mestpomp. Nu laat s praten over de wateromleiding en uitlaatmethode van de dompelbare modderpomp: de dompelbare modderpomp moet het water uitpompen om een vacuüm te vormen, en dan water leveren,  Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.  Verwijder eerst de pomp uit de motor.


Pesh KobeDiepwaterpompPatroonverbetering  belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.  Alvorens een onderscheid te maken tussen pijpleidingpomp en pijpleidingboosterpomp, is het noodzakelijk om hun respectieve conceptdefinities te benadrukken.t sleeve en bevestigingsleeve op hun beurt.Hoge kwaliteit en lage prijs,Pesh Kobeslibpomp,  Tijdens de installatie van gladde lagercomponenten,Pesh KobeVerticale mestpomp, als de installatie correct is, is de reparatie tijdig en zal de levertijd lang zijn, moet het reparatiepersoneel regelmatig de lagercomponenten repareren de toestand van de lagers en de gladde olie controleren, en regelmatig de gladde olie toevoegen of vervangen tijdens het werk, en het interval en schrijven  Waterstroom in het lager beschadigt het lager.  Schroef het neer en verwijder dan de lagerbinnenrace, O-ring,


Pesh KobeDiepwaterpompPatroonverbetering  De dompelmestpomp is een soort pomp die zich aan verschillende arbeidsomstandigheden kan aanpassen en verschillende afvalstoffen van de milieubeschermingsindustrie kan behandelen. Laat Bekijk de onderhoudsmaatregelen voor de accessoires van de dompelmestpomp.Waar te verkopen,  Goederen.  In feite wordt roestvrij staal niet alleen aanbevolen in de medische industrie, maar ook wijd gebruikt in de waterpompindustrie. De roestvrijstalen dompelpomp van denangpomp is een van hen. ; In praktische toepassing ontwikkelt de dompelmestpomp zich snel met zijn unieke voordelen. De verticale modderpomp moet in gebruik worden bevestigd en geïnstalleerd, terwijl de dompelbare modderpomp direct zonder onderdompeling kan worden gebruikt, wat handig en flexibel is.Pesh Kobe,  Installeer vervolgens de apparatuur op de motor en installeer de rubberen slang.  Wanneer de modderpomp tijdens verrichting geen water absorbeert, kan dit ook zijn omdat de bodemklep niet wordt geopend. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de bodemklep open is en overeenkomstige aanpassing te maken.  De andere mechanische verbinding is een gespleten verbinding, die kan worden vervangen zonder de modderpomp te demonteren.

2 Reply   |  Until 2024-02-21 04:05:16 | 1 View

Computers en randapparatuur 2024-02-21 12:01:08 Support  0 | Against  0

Deze winkel is echt goed, met een goede kwaliteit en een lage prijs, de eigenaar is erg gul en de klantenservice is ook erg geduldig. Ik begrijp dit niet Pesh KobeDiepwaterpomp. Ze leggen het me geduldig uit. Het is echt de Ik wil deze winkel aan mijn vrienden aanbevelen en ze allemaal naar deze winkel laten komen om kleding te kopen!

984HP143755493 2024-02-21 12:31:49 Support  0 | Against  0

Ik hoorde de introductie van een collega om te kopen Pesh KobeDiepwaterpomp, en ze zeiden allemaal dat de kwaliteit goed is, en ik zal de volgende keer bij je thuis komen. Haha.
LoginCan Publish Content