Nashville.Circulerende warmwaterpompHeeft vervorming invloed op het effect

466HP159575805   ·  2022-07-30 02:32:52   ·   Machines en industriële uitrusting

  De toevoer van asafdichtingswater moet worden gewaarborgd. Het is ten strengste verboden om zonder water te werken, anders zal de mechanische afdichting worden verbrand.  Bij het starten van de modderpomp, moet de uitlaatklep worden (gesloten of licht geopend door /. Voordat u de modderpomp start breidt u de pompinlaatklep uit en sluit u de pompuitlaatklep. Start vervolgens de pomp. Nadat de pomp is gestart, start langzaam de pompuitlaatklep. De grootte en snelheid van het openen van de pompuitlaatklep moeten worden gebaseerd op het feit dat de pomp niet trilt en de motor niet triltNashville.,  QW (WQ) onderdompelinge niet blokkerende rioolpomp moet zorgvuldig worden geïnspecteerd vóór verrichting? Of de kabel beschadigd is, of het bevestigingsmiddel los is of valt, en of de pomp vervormd of beschadigd is tijdens transport, opslag en apparatuur.  Ook de werkeigenschappen van de twee pompen zijn verschillend. Omdat de rioolwaterpomp door een motor wordt aangedreven, heeft deze over het algemeen een goede weerstand tegen spanningsimpact. De dompelpomp is van het type snelle opening en snelle sluiting, dus het gebruikt meestal een kleine stroom en kleine druk.Kasba Tadla.,  Zorg ervoor dat de servicetijd wordt verlengd wanneer deze wordt gebruikt. We weten allemaal dat de dompelmestpomp zijn structuur moet optimaliseren om aan de vereisten van gebruik te voldoen, omdat het medium dat het transporteert relatief speciaal is. De structuur is geoptimaliseerd om  Bepaling van model: voor waterpomp of pomp met fysisch en chemisch medium vergelijkbaar met water, is het noodzakelijk om naar de relevante productcatalogus of steekproef te gaan,Nashville.Baigang diepe put pomp, en correctie volgens de prestatietabel of prestatiecurve van het model te maken om te zien of het normale werkpunt in het prioritaire werkgebied van de pomp valt.  belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.


Nashville.Circulerende warmwaterpompHeeft vervorming invloed op het effect  Om de vraag naar water en elektriciteit voor productie en wonen te verzekeren, hebben veel eenheden, hotels en woongebieden in verschillende provincies en steden in China het en generatoren gekocht. Veel bedrijven hebben ook generatoren uit eigen zak gekocht om de productie niet te vertragen. Gedreven door dit, het en de generator worden natuurlijk populair  Ongeschikte pompkop is geselecteerd.  bevestigen of de drukcapaciteit van de pijpleiding aan de eisen voldoet en indien nodig hydrostatische test uitvoeren.Risico van kwaliteit,  Waterpomp Na het begrijpen van de oorzaak van onvoldoende vloeistofvoorziening, kunnen we het probleem oplossen: Eerst moeten we controleren of het vloeistofniveau van de circulerende vloeistofopslagtank media eraan moet toevoegen.  Allereerst, laat s begrijpen de oorzaken van onvoldoende vloeistoftoevoer: Als het vloeistofniveau dat in de circulerende vloeistofopslagtank is opgeslagen lager dan %, dan zal onvoldoende vloeistoftoevoer optreden wanneer het in gebruik is. Of de pomp voegt teveel smeerolie toe, wat leidt tot accumulatie  Het kan ook zijn omdat de pomp De vloeistoftoevoerleiding wordt tijdens normaal gebruik geblokkeerd door andere stoffen.


Nashville.Circulerende warmwaterpompHeeft vervorming invloed op het effect  De dompelmestpomp is een soort pomp die in mijnen wordt gebruikt. Kent u het effect en de vorm van de afdichting? Laat Kijk eens.Betrouwbaar, en de s  Nr. wordt over het algemeen uitgedrukt in fractionele vorm en de stroomdoorgangsdelen van dit soort  Verschillende procesvereisten: de motor die in de verticale modderpomp wordt gebruikt, is een gewone verticale motor, die geen waterdicht heeft. De motor van de dompelbare modderpomp en de pompschacht zijn coaxiaal. De motor moet waterdicht en verzegeld zijn. De motor en het pomplichaam kunnen tegelijkertijd onderwater binnendringen.Nashville., ; In praktische toepassing ontwikkelt de dompelmestpomp zich snel met zijn unieke voordelen. De verticale modderpomp moet in gebruik worden bevestigd en geïnstalleerd, terwijl de dompelbare modderpomp direct zonder onderdompeling kan worden gebruikt,Nashville.Zelfaanzuigende mestpomp groothandel, wat handig en flexibel is.  Dan zijn er nieuwe structuren, zoals thermohydrodynamische afdichtingen, back-upafdichtingen en asymmetrische gegoten metalen enkelwandige balgafdichtingen.  Water- of luchtlekkage in de pijpleiding. De moer mag tijdens de installatie niet worden vastgedraaid. Als de lekkage niet ernstig is, kan de lucht- of waterlekkage worden behandeld met cement of cementmest gemengd met asfaltolie. Tijdelijke reparaties kunnen worden gedaan met wat natte modder of zachte zeep. Als er water lekt bij de waterpompverbinding, draai dan de moer vast met een moersleutel. als

5 Reply   |  Until 2022-07-30 02:32:52 | 71 View

Ruide Building Intelligent Engineering Company 2022-07-30 10:44:59 Support  0 | Against  0

Voelt waar voor je geld, service-instelling is erg goed, Nashville.Circulerende warmwaterpomp afwerking is erg goed, niets pietluttigs, alle vijf punten

Jintongco., Ltd. 2022-07-30 09:52:06 Support  0 | Against  0

Ik vind het echt leuk, ik ben erg ondersteunend, de kwaliteit is erg goed, precies hetzelfde als beschreven in Nashville.Circulerende warmwaterpomp, ik ben zeer tevreden, vind het erg leuk, overtreft de verwachtingen volledig, de leveringssnelheid is erg snel, de verpakking is heel voorzichtig en streng, en de logistieke diensten van het bedrijf De houding is erg goed, de leveringssnelheid is erg snel, en ik ben zeer tevreden met een winkel.

Verkoop van schildmachine-accessoires: 2022-07-30 10:20:04 Support  0 | Against  0

Nashville.Circulerende warmwaterpomp Het is echt goed, hoe lang duurt het om na het vertrek aan te komen?

Verkoop van stalen constructiedelen 2022-07-30 10:02:50 Support  0 | Against  0

De eerste online aankoop Nashville.Circulerende warmwaterpomp. Ik gebruik mijn persoonlijke ervaring om iedereen te vertellen dat uw service instelling erg goed is. De kwaliteit van de goederen is ook erg goed. Ik vind je leuk!

Souvenirs 2022-07-30 11:50:36 Support  0 | Against  0

Nashville.Circulerende warmwaterpomp Vertel me een prijs, is er een gedetailleerde prijs voor de parameter?
LoginCan Publish Content