Chichicastenango.kgmPrijs van de 50 KVA-box type transformatorPrijsindex Wekelijkse beoordeling

122HP117294921   ·  2022-08-05 16:00:13   ·   Machines en industriële uitrusting

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie,Chichicastenango.kgmWat een goede droge testtransformator is., die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.Chichicastenango.kgm,Om het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren,Chichicastenango.kgmInstallatie van distributietransformatoren, en dan trekken we het oliemonster.BilacarName,In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.Look van olie van de radiatorfabrikant van droge transformatoren


Chichicastenango.kgmPrijs van de 50 KVA-box type transformatorPrijsindex Wekelijkse beoordelingOnder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken,Chichicastenango.kgmFabrikant van transformatoren met olieonderdompeling, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.Kwaliteitsaanbeveling„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En'Idquo'. Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.


Chichicastenango.kgmPrijs van de 50 KVA-box type transformatorPrijsindex Wekelijkse beoordelingWanneer de transformator uit de fase is, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:Eerlijkheid is de basis,Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.Transformer isVermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.Chichicastenango.kgmDe schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

3 Reply   |  Until 2022-08-05 16:00:13 | 27 View

yingfa sportartikelen co., ltd. 2022-08-05 17:20:01 Support  0 | Against  0

Ik heb het druk, ik ben het vergeten, het spijt me, wat kan ik nog meer zeggen~~ Dit Chichicastenango.kgmPrijs van de 50 KVA-box type transformator is echt goed, gelukkig genoeg.

Dongxiao Power Technology Co., Ltd. 2022-08-05 18:13:46 Support  0 | Against  0

En ja hoor, je krijgt waar je voor betaalt, Chichicastenango.kgmPrijs van de 50 KVA-box type transformator is super goed, de kwaliteit is erg goed, bedankt!

Decoratie en decoratie van openbare gebouwen 2022-08-05 18:28:49 Support  0 | Against  0

Net betaald, wanneer komt Chichicastenango.kgmPrijs van de 50 KVA-box type transformator aan, baas.
LoginCan Publish Content