San FranciscoLange as subHoe effectief onzuiverheden te verwijderen in

466HP159575805   ·  2022-10-13 11:29:30   ·   Machines en industriële uitrusting

   Met de komst van de midzomer en de intensivering van de tegenstelling tussen vraag en aanbod van kerosine, is de stroomvoorziening in het hele land weer gespannen, wat de hete verkoop van kerosine en generatoren in de fase II markt heeft gedreven. Volgens relevante gegevens is er in de tweede helft van het jaar nog steeds een grote kloof na China s krachtbalans.   De bovenstaande inleiding gaat over de oorzaak ysis van de overbelasting van de mestpomp. Wanneer we deze omstandigheden vinden bij het gebruik van de pomp, kunnen we controleren of deze redenen de bovenstaande zijn. Dit is ook een herinnering dat we de pomp tijdens normaal gebruik moeten onderhouden. latentSan Francisco,   Controleer de kabel en vervang deze als deze is gebroken of gebroken om lekkage te voorkomen.   Het type selectieontwerp van dompelbare modderpomp heeft een grote impact op de levensduur en verrichtingsstabiliteit van modderpomp. Een wetenschappelijk en redelijk model selectie ontwerp zal van invloed zijn of uw drijfmestpomp de beste efficiënte verrichting kan bereiken.Santo Joao da Madeira,Stribut het tussen de voor- en achterbeschermplaten van de waaier totdat de opening tussen de waaier, de voorste beschermplaat en de achterbeschermplaat plat is, stop, maar de waterafdichting kan beschadigd raken als gevolg van fouten na een periode van gebruik. Laat Leer hoe u de waterafdichting kunt vervangen.   De verticale modderpomp is een vroeg product. De dompelmestpomp is een nieuw product ontwikkeld met de verbetering van sociale vraag en werkomgeving.


San FranciscoLange as subHoe effectief onzuiverheden te verwijderen in



   Als het hoofd van de dompelmestpomp te laag is of het hoofd hoger is dan de praktische voorwaarde, zal de stroom groot zijn en zal de stroom stijgen. Op dit moment kan de uitlaatklep worden omgezet om de weerstand om de stroom te controleren te verhogen.   Tailingsvervoer, diverse Tailingserts, pulp,San FranciscoVerticale mestpomp, pulp, steenkoolmest, slak, slakkenbehandeling, enz.   Het kan ook zijn omdat de pomp De vloeistoftoevoerleiding wordt tijdens normaal gebruik geblokkeerd door andere stoffen.Afdeling beheer,   De pakking seal, hulpwaaier seal en mechanische seal worden hoofdzakelijk gebruikt. Onder hen heeft de pakafdichting kleine lekkage nodig en is niet geschikt voor het transporteren van giftige, corrosieve en kostbare vloeistoffen; De afdichting van de hulpwaaier berust op de omgekeerde druk van de twee   Er is ook een trillingsmethode om de trillingsfrequentie van de pomp te meten, en de meting is relatief eenvoudig. Bij gebruik van één methode kunnen de meetresultaten echter enkele fouten bevatten. Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, zijn er andere trillingsbronnen die de meetresultaten zullen beïnvloeden,San FranciscoHH-modderpomp, dus het is eigenlijk de belangrijkste   Vermijd geluidsoverdracht door de lucht; Verzeker de luchtdichtheid van deuren en ramen van de machinekamer. De waterpomp is uitgerust met een geluidsdichte dekking en een uitlaatventilator is toegevoegd binnen de dekking om de ventilatie van de apparatuur te verzekeren. Tegelijkertijd zijn de in- en uitlaat van de geluidsdichte dekking uitgerust met geluiddempende apparatuur. Een trillingsisolatieplatform wordt geïnstalleerd aan de onderkant van de waterpomp voor funderingstrillingsreductie om de trillingen die tijdens de werking van de waterpomp worden gegenereerd te isoleren


San FranciscoLange as subHoe effectief onzuiverheden te verwijderen in



   Het bovenstaande is de reden voor de onvoldoende vloeistoftoevoer van de waterpomp wanneer deze in gebruik is,   Omtrek. Bij de toepassing van drijfmestpomp, moeten we aandacht besteden aan redelijk ontwerp, correcte berekening en geschikte typekelectie, die zeer belangrijk zijn. Naast het hoofdwiel wordt een set roerende waaier toegevoegd aan de bodem van het product,San FranciscoVerticale pijpleidingpomp met splitsing, die de neergeslagen slak in een mengsel van water en vaste deeltjes kan spuiten   Corrigeer de hoofdas van de wa   Dus het heeft een procesSan Francisco,   Potentieel is handig en flexibel. Het is gemakkelijk te bedienen. Het kan worden bediend door een dwaas die de voeding inschakelt onder onderdompeling; Het heeft een breed scala aan toepassingen. In veel gevallen behoort het tot een draagbaar werkstation, dat overal naartoe kan worden gebracht, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.   Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.   Lijnrichting let op de draairichting. Maak dan de originele compressiemoer van de lagerdoos van de modderpomp van de dompelpomp los, draai de instelschroef van de lagerdoos gelijkmatig aan en verplaats dan de rotorassemblage richting de motor. Dan is het noodzakelijk om de speling te controleren met een voelmeter δ, Wanneer δ= A (, mm)

0 Antwoorden   |  tot 2022-10-13 11:29:30 | 102 Keer bekeken
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd