Generaal EscobedoStandaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatorenVerschillende industrieën

122HP117294921   ·  2022-11-15 01:53:37   ·   Machines en industriële uitrusting

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern,Verhoging van het proces van droge transformator?Na het aanscherpen van de losse bouten,Generaal Escobedo20 kV-olie ondergedompelde transformator, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.Shangyu.,Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.Bij relais protection dry-type transformator,Generaal Escobedo660V tot 380V driefasetransformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuittransformator met olieonderdompeling


Generaal EscobedoStandaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatorenVerschillende industrieën



Fabrikant van transformatorenDe juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.Exploitatie van transformatoren met olieonderdompelingEisen inzake inspectie, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.Verspreiding van het geluid van droge transformatorIn het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht,Generaal Escobedotransformator van het aandrijfsysteem, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.


Generaal EscobedoStandaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatorenVerschillende industrieën



Verspreiding van het geluid van droge transformatorranking,Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformatorRelevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.Oorzaken van brand in transformatorGeneraal Escobedo,(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

4 Antwoorden   |  tot 2022-11-15 01:53:37 | 108 Keer bekeken

FiberBison thermische isolatie Co., Ltd. 2022-11-15 10:24:32 steun  0 | tegen zijn  0

Haha, Generaal EscobedoStandaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatoren ontvangen! Het is te laat om te bevestigen, sorry, de baas is erg in de mode!

hormoonbevattende 2022-11-15 10:05:41 steun  0 | tegen zijn  0

De kwaliteit is erg goed, precies hetzelfde als de beschrijving van de verkoper, zeer tevreden, vind het erg leuk, overtreft de verwachtingen volledig, de leveringssnelheid is erg snel, de verpakking is heel voorzichtig en strikt, de service-instelling van het logistieke bedrijf is erg goed, de levering snelheid is erg snel, en ik ben zeer tevreden Eenmalig winkelen.

Gemeentelijke wegenbouwkunde 2022-11-15 09:54:52 steun  0 | tegen zijn  0

Generaal EscobedoStandaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatoren Hoeveel is de beste deal, en ik zal je een opmerking geven, kan Generaal EscobedoStandaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatoren goedkoper zijn?

Niacinamide te koop 2022-11-15 10:41:36 steun  0 | tegen zijn  0

Volg je Generaal EscobedoStandaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatoren al heel lang, maar dit is de eerste keer dat je start. Er moet gezegd worden dat het best goed is. Ik heb het voor de tweede keer gekocht en de winkel is beter dan ik had verwacht. De baas prees het.
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd