St. ThomasAh mestpompHoe de kwaliteit en kwaliteit van

466HP159575805   ·  2023-02-19 01:48:17   ·   Machines en industriële uitrusting

   Wat opvalt is de afdichting van de container. De afdichting is gemakkelijk te installeren en te onderhouden, stabiel en betrouwbaar, maar de prijs is vrij duur.In feite wanneer de dompelmestpomp tijdens gebruik wordt geblokkeerd, zal het niet alleen een bepaalde impact hebben op de werkefficiëntie van het materiaal tijdens verrichting, maar ook ernstige schade aan het materiaal zelf veroorzaken, dus het is ook een herinnering dat wij het ook gebruikenSt. Thomas, dat de pomp veilig en onophoudelijk kan laten werken voor meer dan d~ uren.   Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.Oued Lill.,   Er is geen behoefte om hulpmeng- of spuitapparatuur uit te rusten, en de bediening is eenvoudiger. De apparatuur wordt direct ondergedompeld voor verrichting, zonder lawaai en trillingen, en de site is schoner.   bind de blootgestelde koperdraad gelijkmatig aan de kabelkern verwarm het wit   De dompelpomp is een veelvoorkomende waterhefapparatuur voor diepe putten. Tijdens verrichting dringt de hele machine in het water binnen om water uit de ondergrond naar de oppervlakte te onttrekken. Het wordt algemeen gebruikt voor huishoudelijk water, mijnredding, industriële koeling, landbouwirrigatie, zeewaterheffing, scheepsladingaanpassing, landschapsfonteinen, enz.


St. ThomasAh mestpompHoe de kwaliteit en kwaliteit van



   De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.   De onderwaterbare rioolwaterpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt om verschillende rioolwaterpompproducten te verzekeren die vaste deeltjes of andere onzuiverheden bevatten. Omdat het in water werkt, noemen we het een dompelbare rioolpomp, en de modelselectie van de dompelbare rioolpomp wordt vaak bepaald op basis van de parameterinformatie zoals de aard en werkkenmerken van het rioolpompstation.   Vervang vervolgens de katrol en pompdekplaat en draai de bevestigingsmoren vast.plan,gerepareerd. Aan de waterinlaat kan een net worden toegevoegd om te voorkomen dat teveel onzuiverheden in de pomp terechtkomen. Op deze manier zal de kans op het plakken van de pomp veel kleiner zijn!   Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is,St. ThomasVuur diepe waterpomp,St. ThomasBaigang diepe put pomp, is het vaak lastig om het te installeren. Wanneer het later wordt gebruikt, zal de plaats waar het actief is ook beperkt zijn. Als de apparatuur   Verschillende procesvereisten: de motor die in de verticale modderpomp wordt gebruikt, is een gewone verticale motor die geen waterdicht heeft. De motor van de dompelbare modderpomp en de pompschacht zijn coaxiaal. De motor moet waterdicht en verzegeld zijn. De motor en het pomplichaam kunnen tegelijkertijd onderwater binnendringen.


St. ThomasAh mestpompHoe de kwaliteit en kwaliteit van



   Water- of luchtlekkage in de pijpleiding. De moer mag tijdens de installatie niet worden vastgedraaid. Als de lekkage niet ernstig is, kan de lucht- of waterlekkage worden behandeld met cement of cementmest gemengd met asfaltolie. Tijdelijke reparaties kunnen worden gedaan met wat natte modder of zachte zeep. Als er water lekt bij de waterpompverbinding, draai dan de moer vast met een moersleutel. alsDienst eerst,   Wrijving. Want als het oppervlak van de pomp glad is wanneer het wordt gebruikt, zal het materiaal cTer pomp is wat we vaak een boosterpomp noemen. Het wordt genoemd volgens het doel van de pomp. Zoals de naam al doet vermoeden,St. ThomasPomp voor boorvloeistof, kan elke pomp die de in de pijpleiding geleverde vloeistof onder druk kan zetten een pijpleidingboosterpomp worden genoemd. Niet beperkt tot één type pomp, zoals centrifugaalpomp, sluit u de haan van de vacuümmeter en drukmeter en de poortklep op de pijpleiding van de wateruitlaat, en snijd daarna de voeding van de motor af. Als de temperatuur van de omgeving laag is, open dan de vierkante plug aan het onderste deel van het pomplichaam om het resterende water te verwijderen om vorst scheuren te voorkomen. Tijdens verrichting, zal de maximale temperatuur van het lager ℃ niet overschrijden, en de hoeveelheid calciumbasisvet dat wordt gebruikt voor het smeren van olielager zal hetzelfde zijn als die van het lagerlichaamSt. Thomas, kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.

0 Antwoorden   |  tot 2023-02-19 01:48:17 | 57 Keer bekeken
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd