San RafaelDompelrioolwaterpompBehandelingsproces

466HP159575805   ·  2023-03-13 04:34:35   ·   Machines en industriële uitrusting

   Bepaling van model: voor waterpomp of pomp met fysisch en chemisch medium vergelijkbaar met water,San RafaelDompelrioolwaterpomp, is het noodzakelijk om naar de relevante productcatalogus of steekproef te gaan, en correctie volgens de prestatietabel of prestatiecurve van het model te maken om te zien of het normale werkpunt in het prioritaire werkgebied van de pomp valt.De geharde modderlaag rond de modderpomp zal snel instorten onder de toegepaste waterdruk, die ook het zandpompgebied zal verhogen. Dit zal ook het zandpompgebied vergroten zodat er geen begraven pomp zal zijn wanneer het wordt gebruikt. Echter,San Rafael,   De behandelingsmethoden zijn als volgt: Controleer of de stroom en spanning van de waterpomp op dit moment abnormaal zijn. Als de stroom duidelijk verminderd is, kan het zijn dat de waaier versleten is of de terugslagklep geblokkeerd is. Als de stroom niet veel verschilt van de normale stroom is deze slechts half of iets meer dan normaal, kan het   De twee hebben bepaalde overeenkomsten. Ze zijn allebei onderwaterbaar. Zoals de naam al doet vermoeden, bevindt de pomp zich in een invasieve staat tijdens het draaien. De dompelmestpomp is een soort dompelpomp, maar over het algemeen zeggen mensen vaak dat de dompelpomp verwijst naar de schone waterpomp, zoals de dompelpomp voor huishoudelijk water en landbouwland irrigatie en pompenPryluky.,   Nu weet u de reden waarom de pomp luchttroebelheid heeft. In feite is dit een heel veel voorkomend fenomeen. Je doet het Ik hoef me er geen zorgen over te maken. Waterpomp kan veel dingen vervoeren,San RafaelPijpleidingspomp, zoals water, olie, vloeibaar metaal, zuur-base nacht enzovoort. Het is een goed vervoermiddel.Kant de nieuwe waaier op tijd voor gebruik.   Het bovenstaande is een korte introductie tot het effect en de vorm van schachtafdichting van dompelbare mestpomp. Gebruikers kunnen het geschikte type asafdichting volgens hun werkelijke behoeften kiezen.


San RafaelDompelrioolwaterpompBehandelingsproces



   Nu weet u de reden waarom de pomp luchttroebelheid heeft. In feite is dit een heel veel voorkomend fenomeen. Je doet het Ik hoef me er geen zorgen over te maken. Waterpomp kan veel dingen vervoeren, zoals water, olie, vloeibaar metaal, zuur-base nacht enzovoort. Het is een goed vervoermiddel.   Voor nieuwe of vervangen diepe put dompelpompen, na -uur gebruik, controleer of de afdichting goed is. Controleer het in de toekomst eens per maand. Tegelijkertijd, controleer of de afschermingshuls tussen de motorrotor en stator goed is verzegeld. Probeer het aantal starts in gebruik te verminderen.   Daarom, wanneer de pomptemperatuur te hoog is, doet u Geen paniek nodig. U kunt snel problemen oplossen volgens de hierboven genoemde redenen, om de hoofdoorzaak van de buitensporige temperatuur van het apparaat tijdig te achterhalen en vervolgens relatieve maatregelen te nemen om het effectief op te lossen.Installatiewerken,   Vouw de drie lagen dubbel met zelfklevende butyltape en strek geleidelijk uit tot aan de buitenkant van de kern. Bij het wikkelen, zal de band tweemaal worden uitgerekt, en dan zullen de drie lagen in tweeën met pvc-tape worden gevouwen om ervoor te zorgen dat het wikkelgedeelte niet minder dan mm is, en de posities van de drie verbindingen zullen voor een bepaalde afstand worden gestaffeld om kortsluiting te voorkomen.   Als er andere stoffen verstopt zijn, wordt de pomp niet gevuld met water. Wanneer dit weer gebeurt, moeten technici het vloeistofniveau in de pompsump goed aanpassen op een juiste hoogte en de waaier controleren. In geval van beschadiging of veroudering, moet het op tijd worden vervangen,   De bevestigingsmethode van de waaier wordt veranderd van schroefdraad naar sleutelklem om te voorkomen dat de waaier eraf valt en schade veroorzaakt!


San RafaelDompelrioolwaterpompBehandelingsproces



   Schroef eerst de bouten op de zijdelingse dragende drukdop neer en verwijder dan de moeren die voor de verbinding tussen de drie delen worden gebruikt: ontladingssectie, vulkastlichaam en lagerlichaam; Schroef vervolgens de ronde moer op de as af en installeer achtereenvolgens de lagerbinnenrace, lagerklier en vasthoudende hulsDe inspectiebasis,   Of het nu gaat om de pre-installatie inspectie of de post-installatie inbedrijfstelling inspectie, de juiste operationele procedures moeten strikt worden gevolgd. Alleen de   Bedieningsbeheer van rioolpompverrichtingsbeheer van dompelpomp past het vloeistofniveau aan om de waterpomp op het beste werkpunt te laten werken. Nadat het materiaal is geselecteerd, is het snijpunt van de karakteristieke curve van de waterpomp en de karakteristieke curve van het apparaat het beste werkpunt.   Seks is anders. Hoewel de dompelpomp veel wordt gebruikt, begrijpen sommige mensen buiten de industrie dit verkeerd. In feite,San RafaelBaigang diepe put pomp, zijn de onzuiverheidspomp, baggerpomp, desulting pomp, enz. allemaal in het toepassingsgebied van de mestpompSan Rafael,   Verwijder eerst de pomp uit de motor.   Beperkt. Volgens relevante materialen, zal de diameter van de waaier na het snijden niet minder zijn dan % van de diameter van de standaardwaaier, anders zal de van de pomp een zeer ongunstige verandering hebben. Na   Let bij het gebruik van de zandpomp op de stuurdivergentie tussen de motor en de pomp. De zandpomp heeft een pijl op de pomp om de hoofdstuuring te markeren. Nadat de voeding is aangesloten

3 Antwoorden   |  tot 2023-03-13 04:34:35 | 85 Keer bekeken

Yuezhong Business Information Consulting Company 2023-03-13 11:48:32 steun  0 | tegen zijn  0

Na lang naar de jouwe San RafaelDompelrioolwaterpomp gezocht te hebben, heb ik de moed verzameld en de kwaliteit van de keuring was zeer goed.

Productie van koolstofvezel geweven doek 2023-03-13 12:43:37 steun  0 | tegen zijn  0

De bezorgsnelheid is erg snel, geef je bedrijf een duim omhoog

Gasdrukregelaar 2023-03-13 12:39:37 steun  0 | tegen zijn  0

Elke keer dat ik de goederen ontvang is zeer aangenaam, maar zolang ik eraan denk om het te evalueren, is mijn hoofd groot. Gelukkig heeft een universele vriend je huis aanbevolen San RafaelDompelrioolwaterpomp, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd