Saltillo.fabrikant van koudgetrokken gelaste buizenWat is de bedieningsmethode voor snelheidsregeling en energiebesparing?

984HP143755493   ·  2023-03-15 09:19:37   ·   Bouwstoffen

&R; brede flens en grote laterale stijfheid. Sterke buigweerstand.&R; I-beam kan worden verwerkt tot T-beam, en honingraat kan worden gecombineerd tot verschillende sectievormen, die in hoge mate voldoen aan de behoeften van engineering ontwerp en fabricage.Saltillo.,Kenmerken en toepassing van gegalvaniseerde pijpMengsels worden periodiek verdeeld, en de situatie na het gieten en rollen is significant door middel van de rand van de vlam pellen barsten inspectie of billet kras vlamverwijdering.Bindmiddel,H-staal is een economisch staal met betere mechanische eigenschappen dan I-staal. Het is genoemd omdat zijn sectievorm hetzelfde is als de Engelse letter & quota; H& Wat? De flens van warm gewalst H-straal is breder dan die van I-straal,Saltillo.Toewijzing voor elektriciteitsleidingen, met een grote zijdelingse stijfheid en een sterke buigweerstand. Onder dezelfde specificatie is H-straal lichter dan I-straal.ipeDe passieve behandeling bij hoge temperatuur van de gelegeerde pijp is het verkrijgen van de passivatiebehandeling door verhitting in de warmtebehandeling apparatuur. Voor de passieve behandeling moet de oppervlaktelaag van de onderdelen worden verwijderd om afval te verwijderen. Bij een hogere temperatuur kan de passivatiebehandeling worden verkregen op basis van de omzettingstemperatuur en -tijd. De kleur van de passivatiewilm kan verwijzen naar de kleur van de gloeipijp, en de belangrijkste parameters van omgevingstemperatuur en tijd van het warmtebehandelingsproces kunnen worden geselecteerd.


Saltillo.fabrikant van koudgetrokken gelaste buizenWat is de bedieningsmethode voor snelheidsregeling en energiebesparing?



Bij de keuze van I-straal in het ontwerp van de constructie wordt een redelijke I-straal geselecteerd op basis van zijn mechanische eigenschappen, chemische eigenschappen,Saltillo.Gb948 prijs van naadloze pijp, lasbaarheid en structurele grootte.Omdat de combinatie sterk is kan zinkijzer niet worden gebruikt en heeft het een sterke slijtvastheid;Het kan een continue matige impact weerstaan en kan samengestelde platen van verschillende diktes leverenVoor meer, graag controleren,Het warmteafdichting effect is opmerkelijk. Het kan direct begraven worden, wat niet alleen middelen kan besparen,Saltillo.Groothandel in gelaste buizen, maar ook het verbruik kan verminderen, niet de nataHet wordt op grote schaal gebruikt op verschillende gebieden van de nationale economische bouw, bruggen, elektriciteitscentrales, olieboorplatforms, voertuigen, snelwegen, metro's, staalconstructies en grote opslagplaatsen&R; brede flens en grote laterale stijfheid. Sterke buigweerstand.


Saltillo.fabrikant van koudgetrokken gelaste buizenWat is de bedieningsmethode voor snelheidsregeling en energiebesparing?



Om ervoor te zorgen dat het werkstuk van de stalen pijp de vereiste mechanische, fysische en chemische eigenschappen heeft, is warmtebehandeling vaak van essentieel belang. Staal is het meest gebruikte materiaal in de mechanische industrie. De microstructuur van staal is complex en kan worden beheerst door warmtebehandeling. Daarom is de warmtebehandeling van staal het belangrijkste gehalte aan metaalwarmtebehandeling. Daarnaast kunnen aluminium, koper, magnesium, titanium en hun legeringen ook hun mechanische, fysische en chemische eigenschappen veranderen door middel van warmtebehandeling om verschillende diensteigenschappen te verkrijgen.marktprijsHet werkprincipe van de vlakke staalafwerkingsmachine in het I-beam-productieproces is om het koudvlak staal voor te bereiden en uiteindelijk te nivelleren met twee groepen egaliseringswielstellen die zich in de richting van de dikte naar boven en naar beneden verplaatsen; Een paar afgewerkte wielen die relatief zijn ingericht, worden gebruikt om de breedte richting te extremen, zodat de breedte wordt gecomprimeerd om de verwachte parameters te bereiken, en de compressie hoeveelheid is verstelbaar; Verhoog de breedte met gespreide rechte wielen.De door galvaniseren verkregen zinklaag is relatief zuiver, dat langzaam corrodeert in zuur, alkali en andere mist en de stalen matrix effectief kan handhaven;Manieren om oppervlaktecomprimerende stresseigenschappen van gelegeerde buizen te verkrijgenSaltillo.,Gebreken van gelegeerde buizen en oplossingen:Het productieproces kan als volgt worden samengevat: pre-nivellering &rar; afwerking &rar; Rechtvaardigheid &rar; post nivellering. Platte staal /A /B staal met breedte van --dikte van --rechthoekige doorsnede en licht zuivere rand. Plat staal kan afgewerkt worden, of kan als blanco worden gebruikt voor gelaste buizen en dunne plaat voor gelamineerde dunne plaat.I-straal kan alleen worden gebruikt voor straal, terwijl H-straal kan worden gebruikt voor dragende kolom van structuur.

5 Antwoorden   |  tot 2023-03-15 09:19:37 | 98 Keer bekeken

Tianzhi Technologie Co., Ltd. 2023-03-15 11:44:19 steun  0 | tegen zijn  0

Heb je Saltillo.fabrikant van koudgetrokken gelaste buizen? Saltillo.fabrikant van koudgetrokken gelaste buizenWat is de spotprijs

Longhui Trading Co. 2023-03-15 10:37:43 steun  0 | tegen zijn  0

De logistiek is erg snel, ik kijk ernaar uit om weer samen te werken

Ontwerp van waterbehandelingsapparatuur en accessoires 2023-03-15 11:27:54 steun  0 | tegen zijn  0

De samenwerking met u is echt goed, Saltillo.fabrikant van koudgetrokken gelaste buizen goede kwaliteit, kom weer naar ons bedrijf als u tijd heeft.

Aardappel Volkoren Noedels Bosbouw Planten 2023-03-15 10:12:58 steun  0 | tegen zijn  0

De baas is zo aardig, hij kent zijn werk echt goed. Onder jouw begeleiding word ik binnenkort een expert! De service van de verkoper is echt attent. Breng in de toekomst collega's bij elkaar. Heel goed Saltillo.fabrikant van koudgetrokken gelaste buizen. Bedankt.

Bieden van mechanische en elektrische installatie van apparatuur; 2023-03-15 10:19:07 steun  0 | tegen zijn  0

Saltillo.fabrikant van koudgetrokken gelaste buizen De kwaliteit voor deze prijs is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd