Talachyn.Looptijd van olie ondergedompelde transformatorHoofdclassificatie:

122HP117294921   ·  2023-03-23 04:53:44   ·   Machines en industriële uitrusting

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.Talachyn.,Talachyn.Olie ondergedompelde hogespanningstesttransformator,Transformer isGemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformatorNosy Varika.,Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?Geluidsoplossing van droge transformatorenDe warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.


Talachyn.Looptijd van olie ondergedompelde transformatorHoofdclassificatie:



Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid ontsteking,Talachyn.Droge transformator van de SC-serie,Talachyn.125 KVA droge transformator, kunt u de input schakelstroom afsluiten.Als er een groot verschil is geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:Betaalbare prijs,De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.Geluidsoplossing van droge transformatorenNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.


Talachyn.Looptijd van olie ondergedompelde transformatorHoofdclassificatie:



De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.Totale kosten,Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.Talachyn.,Het geluid van droge transformator komt vanHet geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

5 Antwoorden   |  tot 2023-03-23 04:53:44 | 117 Keer bekeken

Productie van elektrische machines en apparatuur 2023-03-23 13:58:24 steun  0 | tegen zijn  0

De bezorgsnelheid is erg snel, geef je bedrijf een duim omhoog

Contract veiligheid technologie preventie systeem engineering 2023-03-23 13:59:04 steun  0 | tegen zijn  0

Goede verkoper, Talachyn.Looptijd van olie ondergedompelde transformator dingen zijn erg goed. Kom in de toekomst terug. U kunt met vertrouwen kopen.

Groot- en detailhandel in kabels 2023-03-23 12:48:52 steun  0 | tegen zijn  0

Voelt waar voor je geld, service-instelling is erg goed, Talachyn.Looptijd van olie ondergedompelde transformator afwerking is erg goed, niets pietluttigs, alle vijf punten

Bieden van mechanische en elektrische installatie van apparatuur; 2023-03-23 12:00:28 steun  0 | tegen zijn  0

Talachyn.Looptijd van olie ondergedompelde transformator Heel goed, ik zal de jouwe bestellen voor de volgende batch.

RPC 2023-03-23 13:54:03 steun  0 | tegen zijn  0

Na mijn persoonlijke ervaring is de reputatie van deze winkel best goed. Talachyn.Looptijd van olie ondergedompelde transformator De kwaliteit lijkt meer op een diamant. Heel erg bedankt!
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd