Esteli.13crmo4-5 gelegeerde pijpTien redenen om te kiezen

984HP143755493   ·  2023-03-30 07:24:50   ·   Bouwstoffen

Vorige week vertoonde de billet in Noord-China een lichte rebound trend. Het billet citaat in Tangshan, de leidende stad, steeg eerst en vervolgens gestabiliseerd in vier handelsdagen, met een sterke afwachtende sfeer op de markt. Gevolgd door de bijna stagnatie van de festiviteiten, TangshanWat is nitrificatie van gelegeerde pijpEsteli.,Er zijn veel processen in het proces van gelaste pijp verwerking, en elk detail heeft onze aandacht nodig. De gelaste pijpen moeten worden behandeld door verschillende processen vóór de toepassing. Warmtebehandeling van gelaste stalen pijp is een belangrijke schakel in het proces van het lassen van stalen pijp. Warmtebewerking is een metaalbewerking waarbij metalen materialen worden verhit, geïsoleerd en gekoeld in een bepaald medium,Wanneer we verschillende projecten uitvoeren, moeten we gebruik maken van verschillende grondstoffen,Esteli.35CrMo gelegeerd pijp, dus het is zeer populair in het veld. Wanneer mensen de bouw van een gelegeerd pijpproject uitvoeren legering pijp wordt breed gebruikt. In veel projecten zullen we het toepassen, zijn er veel dingen die bijzondere aandacht moeten besteden. Let''''';; Je moet weten:Warme oppervlaktepijpen, econoom, oververhitters, hermetingsapparaten, leidingen voor de petrochemische industrie, enz. voor ketels met hoge druk (de werkdruk is over het algemeen boven MPa en de arbeidstemperatuur is tussen /; ~ ;)Toelaatbuizen kunnen worden gebruikt voor verwarming (koeling) projecten.


Esteli.13crmo4-5 gelegeerde pijpTien redenen om te kiezen



Diverse korstenEn de versteviging gaas moet worden verwerkt nadat het naar de site is verzonden, dus er is geen slijtage.Door gebruik te maken van legeringen pijp voor de vervaardiging van ringonderdelen kan de gebruikssnelheid van grondstoffen verbeteren, de productie en het productieproces vereenvoudigen, en grondstoffen en productie- en verwerkingstijd besparen, zoals rollagering ring gooien, naadloze stalen pijp is op grote schaal gebruikt om hydraulische jack mouw te produceren.kwaliteit,X-ray- of ultrasone tests moeten worden uitgevoerd voor de reparatie van het lassen van gelegeerde buizen, het lassen van strippend staal en de circumfferentiële naad. Voor het spiraallassen van staal voor het vervoer van ontvlambare algemene vloeistoffen moeten yibai%sx-stralen of ultrasone tests worden uitgevoerd. Voor het spiraallassen van gelegeerde pijpen voor het vervoer van water, afvalwater, gas, verwarmingsstoom en andere algemene vloeistoffen, moet een inspectie van de monsterneming met röntgenstralen of ultrasone tests (%) worden uitgevoerd.KoudPlan : Martensic chroom gelegeerde pijp en pijp met chroom-legering met Cr-samenstelling boven %, zonder hoge koolstofstaal en hogechroom-gelegeerde pijp. De waterige oplossing bevat % natriumcyanide % ~ % (volume verhouding), de oplossing temperatuur is ~ ~ blad ;, en de oplossing tijd is min.


Esteli.13crmo4-5 gelegeerde pijpTien redenen om te kiezen



Omdat de sectiegrootte van gewone I-straal en lichte I-straal relatief groot en smal is, is het moment van inertie van de twee belangrijkste schachten op de afdeling heel anders, wat het toepassingsbereik ervan beperkt. I-straal wordt geselecteerd overeenkomstig de eisen van ontwerptekeningen. Bij het ontwerp van de constructie moet het gebruik van I-balk redelijk worden geselecteerd op basis van de mechanische eigenschappen, chemische eigenschappen lasbaarheid en structurele grootte van I-straal.Online raadpleging,&R; I-beam kan worden verwerkt tot T-beam, en honingraat kan worden gecombineerd tot verschillende sectievormen,Esteli.Kogel van GH3536-legeringen, die in hoge mate voldoen aan de behoeften van engineering ontwerp en fabricage.leven van dienst. Zolang de gegalvaniseerde pijp na het beitsen wordt gereinigd, wordt deze in principe gereinigd in ammonium chloride of zinkchloride waterige oplossing of ammoniumchloride en zinkchloride gemengd wateraquarium. Om de kwaliteit te waarborgen, zal elektro-galvaniseren niet worden gebruikt. Er zijn ook enkele kleine ondernemingen op de markt. Ze zullen electro galvaniseren in de productie. Op deze manier, hoewel het veel goedkoper is in de prijs. De kwaliteit is echter zeer goed bij gebruik en het is ook gemakkelijk om problemen te hebben.na, zoals verschillende gelegeerde stalen platen, gegoten slijtageplaten, gegoten stenen, polyurethaan, enz., heeft het onvervangbare uitgebreide uitstekende eigenschappen.Esteli.,De vorm van kleine longitudinale scheur op het oppervlak van gelegeerde pijp is minder dan mm De totale breedte is minder dan mm De diepte is lager dan .mm.Veroordeeld als falen.Het afstellen op het bindweefsel en de textuur die in de positie van de roestvrij stalen plaat worden geproduceerd en andere kristaldefecten worden in het algemeen verwijderd door warmtebehandelingsprocessen zoals het blussen of blussen. Het gevolg van het dempen is het kristal te optimaliseren, structurele defecten te elimineren,Esteli.Toewijzing voor elektriciteitsleidingen, de sterkte te verminderen, de plastische vervorming te verbeteren, en ook bevorderlijk voor koude trekken. Bij de productie en vervaardiging van koudgetrokken legeringen pijpen kan het niet ontbreken van blusmachines en apparatuur. Daarom is de formulering van een passend annexatieproces een noodzakelijke voorwaarde om ervoor te zorgen dat het gelegeerd pijpmechanisme aan de norm voldoet en de waar niet breekt. Als de fabrikant om een zijspoor te verbeteren, de kosten van het product te verlagen en het dempingsproces te verminderen, zal het uiteindelijk leiden tot slechte schade aan de productkwaliteit.

3 Antwoorden   |  tot 2023-03-30 07:24:50 | 122 Keer bekeken

Chung Chi Trading Co. 2023-03-30 08:43:31 steun  0 | tegen zijn  0

Maak een advertentie voor u, vrienden: Dit Esteli.13crmo4-5 gelegeerde pijp product is van grote waarde.

Vervaardiging van stalen buizen 2023-03-30 09:50:38 steun  0 | tegen zijn  0

Goede verkoper, bedankt. Mijn collega's vinden Esteli.13crmo4-5 gelegeerde pijp erg leuk. Kom de volgende keer weer!

Elektrische apparaten met hoog en laag voltage 2023-03-30 08:30:28 steun  0 | tegen zijn  0

Fijne samenwerking en strakke verpakking. Laten we het hebben over zakelijke services: Like
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd