Excentrischverf op de vloerMet pilot voor ontwerptoepassing

409HP184720764   ·  2023-10-17 14:41:11   ·   Milieubescherming
en de lengte van de rol van vloerverfdoek moet met ten minste cm worden verhoogd (d.w.z. niet minder dan twee volledige patronen).Over het algemeen kan er slechts één sectie voor hoogwaardige producten zijn

rollen van vloerschilderdoek met secties moeten worden aangegeven,ExcentrischDiagram van de installatie van de houten vloer,en het aantal secties van elk volume van producten van eerste klasse en gekwalificeerde producten mag niet hoger zijn dan ;De lengte van elk deel van de producten van de eerste klasse mag niet kleiner zijn dan m en de lengte van elk gedeelte van de producten mag niet kleiner zijn dan m.Bij het inspecteren van de kwaliteit van het uiterlijk van het lakleder moet het visueel worden geïnspecteerd schuin onder het verstrooide zonlicht of fluorescerend licht met de lichting van het vloerdoek.( ± LX en LM verwijderd van het geteste monster.Ten eerste, zie of er scheuren breuken en delamines op het oppervlak van het vloerleder zijn. Zo ja, dan kan worden vastgesteld dat het vloerleder niet gekwalificeerd is.worden waargenomen als uitstekende producten en producten van eerste klasse;Als het licht maar niet duidelijk is, wordt het als gekwalificeerd beschouwd. Ga terug naar de derde stap om te zien of er ontbrekende patronen op het oppervlak van het vloerleder en of er gebreken zijn van de transparante slijtage-bestendige film op het oppervlak. Als er geen is, is het de eerste-class product en het product van de eerste klasse. Als er een lichte ontbrekende of gebrek aan film, het is het gekwalificeerde product, anders is het het het niet-gekwalificeerde product. Ten slotte, zorgvuldig controleren of er afwijkingen tijdens multi-kleur overdruk op het oppervlak, of er kleurverschillen in verschillende delen, of de superieure producten ongelijk, een ongelijke, eenEn als er de bovengenoemde twee gebreken zijn, zijn de producten van eerste klasse die met, maar niet voor de hand liggende, en de producten met duidelijke bovenstaande defecten, maar niet van invloed op de algehele schoonheid worden bepaald als gekwalificeerde producten.En ze kijken!Na het verwijderen van de oude vloer, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de vloer is gelijk en in goede staat voordat de installatie kan beginnen.Evenzo, ervaren hardhouten vloerinstallatie experts kunnen dit probleem oplossen voor u om ervoor te zorgen dat de nieuwe vloerbedekking heeft perfecte gladheid en nivellering.Voor meer handige tips,Controleer onze handleiding voor de installatie van hardhouten vloeren.Tips voor de voorbereiding van het huis voor de vloerinstallatieExcentrisch,Selecteer het aantal slijtagebestendige revoluties.Echter, SPC vloer en plastic zijn helemaal niet hetzelfde.SPC fSalgotarjan.kgm,Brandbeveiliging, brandklasse B, tweede tot steendikteHet is geschikt voor vloerverwarming.De SPC-vloer heeft een goede warmtegeleiding en een uniforme warmtedissipatie.Het speelt ook een energiebesparende rol voor familie


Excentrischverf op de vloerMet pilot voor ontwerptoepassingMooie en diverse kleuren, handige en snelle installatie.De slijtage laag op het oppervlak van de laminaaldvloer heeft unieke oplossingen, geen sporen in de dagelijkse toepassing,ExcentrischKan vloerverwarming worden geïnstalleerd met houten vloer, en mooi en genereus ervaren.Super duurzaam.Het oppervlak van stenen plastic vloer heeft een speciale transparante slijtage laag verwerkt door hogeDe productlijn,Groene milieubescherming.De SPC-vloer is een nieuw vloermateriaal uitgevonden als reactie op de nationale emissiereductie.PVC hars de belangrijkste grondstof van de SPC vloer, is een milieuvriendelijke en niet-giftige hernieuwbare hulpbron.Het is vrij van formaldehyde, lood en benzeen, zware metalen en carcinogene stoffen, oplosbare volatilen en straling.Het is werkelijk natuurlijke milieubescherming.SPC-vloer is een herbruikbare grondmateriaal, dat van groot belang is om onze aarde&; te beschermen;De natuurlijke hulpbronnen en het milieu.Vochtbestendig, geen vervorming in geval van water, en kan worden gebruikt in keuken, toilet, kelder, enz.Zo niet, dan kan het nodig zijn om veel werk te doen: er zijn een aantal interessante verrassingen op de loer onder de oude verdieping.Wanneer de installatie van laminaaldvloerbedekking, moeten de werknemers zeer voorzichtig zijn met het voltooien van gekwalificeerd werk.Multilagen tapijten of vinyl kan moeilijk te verplaatsen en zijn meestal veel zwaarder dan dat


Excentrischverf op de vloerMet pilot voor ontwerptoepassingVochtbestendig, en kan worden gebruikt in keuken, toilet, kelder, enz.productiekosten,Niet giftig en smakeloos, niet bang voor water,ExcentrischHoutvervangende vloer, vuur en vloed;In termen van krasbestendigheid, gebruik van hulpbronnen en anti-slip prestaties, SPC vloer is beter dan laminaaldvloer.Bovendien moeten gezinnen met gelamineerde vloeren ook aandacht besteden aan de verwijderingsmethoden van dagelijkse indoor formaldehyde.De gebruikelijke praktijken zijn: open ramen voor ventilatie om de vervuilde lucht te laten verspreiden op elk moment;Zet groene planten in het huis om de planten formaldehyde te laten absorberen;Gebruik een reiniger, zoals anion, om formaldehyde te filteren;Gebruik chemische collectoren, zoals formaldehyde collectors, om formaldehyde te neutraliseren.Met behulp van deze methoden, kunt u het formaldehyde gehalte in uw kamer minimaliseren.Kijk eerst naar milieubescherming.r weerstand, weerstand tegen water, verontreinigingsresistentie en vlambestendigheid worden verbeterd met de hardheid van vloerleder.Deskundigen Construction: bij de aankoop van vloerleder, zolang het oppervlak voldoet aan de slijtagebestendige eisen, is er geen behoefte aan zachtheid,om de algehele verbetering van andere eigenschappen te vergemakkelijken.Vloerbelakken doek (ook bekend als vloerleder en isolerende vloerrubber rol) is een van de onmisbare of ontbrekende vloermaterialen voor de decoratie van de moderne stroomdistributiekamer, onderstation en communicatie ruimte.Het is niet alleen mooi en praktisch, maar heeft ook de kenmerken van geluid- en vochtisolatie, slijtvastheid en corrosiebestendigheid.Het kan niet alleen gebruikt worden op de vloer van de woonkamer, maar ook op de vloer van de werkplaats.Excentrisch,stabiliteitDe belangrijkste grondstof van de SPC vloer is polyvinyl chloride.Polyvinyl chloride is een milieuvriendelijke, niet-giftige en hernieuwbare bron.Het is op grote schaal gebruikt in mensen, dat geen radioactieve elementen bevat na tests door nationale gezaghebbende diensten.Het is een nieuw groen en milieubeschermingsmateriaal voor gronddecoratie.Loor heeft geen lijm nodig in het productieproces zoals tafelgerei en medische infusiepijpzakken.De bescherming van het milieu is niet nodig.De SPC-vloer (blad) bestaat voornamelijk uit natuurlijk steenpoeder, bevat geen giftige stoffen zoals formaldehyde en benzeen en heeft geen straling.Het is een groen milieubeschermingsdecoratie materiaal en zal geen schade toebrengen aan het menselijk lichaam.

5 Reply   |  Until 2023-10-17 14:41:11 | 127 View

Jiaheng Real Estate Company 2023-10-17 15:52:10 Support  0 | Against  0

Deze winkel is echt goed, met een goede kwaliteit en een lage prijs, de eigenaar is erg gul en de klantenservice is ook erg geduldig. Ik begrijp dit niet Excentrischverf op de vloer. Ze leggen het me geduldig uit. Het is echt de Ik wil deze winkel aan mijn vrienden aanbevelen en ze allemaal naar deze winkel laten komen om kleding te kopen!

Marsh Wire Mesh Machinery Technology Co., Ltd. 2023-10-17 14:56:34 Support  0 | Against  0

Ik heb het bijna nooit eerder serieus geëvalueerd. Ik heb de jouwe gekocht Excentrischverf op de vloer en zal het de volgende keer bezoeken. Het is zo handig dat ik helemaal niet kan stoppen. Het is een echt product met snelle logistiek. Ik vind het leuk voor je .

Transit schoonmaak- en schoonmaakbedrijf 2023-10-17 16:13:56 Support  0 | Against  0

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, Excentrischverf op de vloer in principe tevreden.

Yufeng Verpakkingsmaterialen Co., Ltd. 2023-10-17 15:37:43 Support  0 | Against  0

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u Excentrischverf op de vloer Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Anti-verblindingsbord 2023-10-17 15:06:42 Support  0 | Against  0

Het niveau van de verkoper MM is erg hoog en de mensen zijn erg geduldig. Ik heb veel Excentrischverf op de vloer gezien, maar ik heb het gevoel dat je de kracht hebt en de jouwe hebt gekocht. Ik had niet verwacht dat het zo zou zijn . Verkopers zoals deze zijn al online. Zelden. Ik heb veel verkopers gevraagd, maar ze kunnen het niet doen, verkoper MM heeft het gedaan. En de prijs is laag. Ik ben echt blij.
LoginCan Publish Content