Harlein.transformator voor het elektriciteitsnetWaarop moet worden gelet tijdens het gebruik?

122HP117294921   ·  2023-01-29 20:28:00   ·   Machines en industriële uitrusting

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.Harlein., de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo'n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.Droge transformatorLueboworld.kgm,Harlein.Overbeladingscapaciteit en tijd van olie ondergedompelde transformator,transformator met olieonderdompelingExploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformatorHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).


Harlein.transformator voor het elektriciteitsnetWaarop moet worden gelet tijdens het gebruik?Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.Met Vietnam en Maleisië is China's eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.Look van olie van de radiatorinvestering,De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.Fabriek voor droge transformatoren


Harlein.transformator voor het elektriciteitsnetWaarop moet worden gelet tijdens het gebruik?Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuitBeloof het en hou je aan je belofte.,De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen,Harlein.Prijs van 200 KVA-box type transformator, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.Harlein.,Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen,Harlein.Specificatie van de olie ondergedompelde transformator, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

3 Reply   |  Until 2023-01-29 20:28:00 | 146 View

Ruixin Electronics Co., Ltd. 2023-01-29 22:22:14 Support  0 | Against  0

Mijn collega's vinden het erg leuk. Kom de volgende keer weer. Het is een zeldzaam origineel product. Harlein.transformator voor het elektriciteitsnet Ik ben er zeer tevreden over. De baas heeft een goed karakter, geweldig. Niet slecht. De kwaliteit is goed. De snelheid is ook snel. Echt goed!

veiligheidsbeoordeling 2023-01-29 22:23:45 Support  0 | Against  0

Ik zal het in de toekomst kopen Harlein.transformator voor het elektriciteitsnet en ik zal weer naar je toe komen. Bedankt baas, geef me een goede reactie. Ik hou van je baas. Bedankt!

256HP158312377 2023-01-29 22:48:13 Support  0 | Against  0

Nu het bedrijf niet gemakkelijk is om te doen, kunt u meer kortingen geven?
LoginCan Publish Content