Wuhai.Elektrische hydraulische platformheftruckVereisten in de moderne auto-industrie

78HP121928405   ·  2023-11-21 06:46:43   ·   Machines en industriële uitrusting
zal de onderhoudseenheid binnen de gespecificeerde tijd op de plaats aankomen (de specifieke tijd wordt niet gespecificeerd in Beijing, maar binnen minuten).Het voordeel van liften van de aluminiumlegering is dat ze direct tot een bepaalde hoogte kunnen stijgen,Wuhai.Zelfrijdend hydraulisch hefplatform, waardoor het geschikt is voor werknemers op grote hoogte te werken.De hefplatforms van de aluminiumlegering hebben veiligheid tijdens verrichtingen op grote hoogte. Vaarwel aan de traditionele operators die touwen bonden en hoog in de lucht zwaaiden. Er is geen garantie voor veiligheid.Wuhai.,Als er dringende zaken zijn die niet tijdig kunnen worden vervangen in de oliepijpleiding van het drukhefplatform, kunnen schone afdichtzakken of wikkelfolies worden gebruikt om de oliepijpverbindingen te wikkelen, die ook kunnen voorkomen dat vuil binnenkomt.Voor buitenverrichtingen zoals het veranderen van straatverlichting en glas, kan de lift van de aluminiumlegering direct worden verhoogd tot een vaste hoogte, en kan werken met - mensen die tegelijkertijd staan Het effect is sterk verbeterd, en het is klein en heeft geen invloed op de doorgang van voertuigen en voetgangers.Raipurworld.kgm,Vandaag de dag heeft de plotselinge afkoeling in Shandong kantoormedewerkers en mensen overrompeld. Vrienden zorg ervoor dat je meer kleren toevoegt als je uitgaat. Shandong,Wuhai.Automatische hydraulische lift, als thuisstad van liften in China. Er zijn talloze fabrikanten van alle maten. Dus, hoe het hijsstadium en de lift te handhaven en te handhaven na het ingaan van de winter. Hieronder vindt u een gedetailleerde inleiding van de editor.Op dit moment is de uitstekende rol van liften van de aluminiumlegering te breed. Chinese liften van de aluminiumlegering zijn al in het buitenland ingevoerd en geëxporteerd, die een bepaald aandeel wereldwijd vertegenwoordigen. Vanwege hun praktische toepassing, breed gebruik en sterk verbeterde mankracht, tijd en kosten zijn ze in lijn met het gebruik van moderne mensen.Het is noodzakelijk om de rem van de laadlift van het geleiderailtype regelmatig te inspecteren, en er mag geen vuil op het wrijvingsoppervlak zijn.


Wuhai.Elektrische hydraulische platformheftruckVereisten in de moderne auto-industrieDe reductieversnellingsbak, versnellingsbak, extern meshing gear en andere delen, evenals de hydraulische olie, worden allemaal uitgevoerd volgens de vereisten in de tabel.Verwijder en demonteer de hydraulische klep van de liftlacht, blaas de zuiger uit met perslucht, welkom om te vragenEconomisch beheer,Hydraulische lift lading, hoofdzakelijk ontworpen voor het vervoeren van goederen, meestal vergezeld door mensen. De vrachtliftauto heeft het kenmerk lang en smal te zijn. Een verticale lift aangedreven door een elektromotor, uitgerust met een doos vormige pod. Vaste hijsapparatuur voor aangewezen vloeren. Hij heeft een liftwagen die tussen ten minste twee verticale stijve geleidingsrails rijdt. Laten we eens kijken naar zijn dagelijkse onderhoudstips: Hydraulische lift dagelijkse onderhoudstips.Nieuw geïnstalleerde hydraulische lift moet een fabrieksgarantieperiode hebben (meestal - jaar).De installatie van het hefplatform vereist eerst de installatie van de geleidingsrail Het hydraulische hefmachinepositieapparaat voor de geleidingsrail is een apparaat dat wordt gebruikt om de lineaire geleidingsrail of rol aan het wandlichaam te bevestigen.Tijdens de installatie van de geleidingsrail wordt de conische dop van de schroef verbonden met de kegel van de hefplatformzijde en het positioneringsblok


Wuhai.Elektrische hydraulische platformheftruckVereisten in de moderne auto-industrieWat voor soort functie kan worden bereikt door het installeren van de lift? Controleer vóór installatie of de motor en de lift intact zijn, en controleer strikt of de afmetingen van elk deel dat aan de motor en de lift is verbonden overeenkomen. Hier zijn de afmetingen en pastoleranties van de positioneringsbaas, ingangsas, en liftgroef van de motor.Voor meer, graag controleren,Wanneer de neerslagklep open is en de neerslagknop wordt losgelaten, controleer het circuit en elimineer de fout; Als er elektriciteit is, elimineer dan de storing van de verlagende klep zelf. De schuifklep van de neerslagklep moet schoon gehouden worden en flexibel bewegen.Het kan te wijten zijn aan beschadigde afdichtingen of scheuren in de oliepijp, wat resulteert in een daling van de druk en het onvermogen om het op een grote hoogte te ondersteunen.Operationen op grote hoogte waarbij werk van één persoon wordt verricht, zoals reiniging op grote hoogte. Professionele liftfabrikant met hoge prijzen,Wuhai.Hydraulische hefplatformfabriek, service, on-site schikking, en eerlijke verrichting!Wuhai.,Maak zorgvuldig een speciaal bouwplan voor installatie op en geef technische informatie aan het installatiepersoneel.Bij het toevoegen van hydraulische olie, is het ook noodzakelijk om aandacht te besteden aan de structuur van de oliecilinder. Sommige oliecilinders zijn relatief complex intern, en hoeveel hefbewerkingen moeten worden uitgevoerd tijdens het vullen om elke positie van de hydraulische olie volledig te vullen. Daarom, bij het vullen, proberen om zoveel mogelijk toe te voegen, en dan test en laat de machine leeg om te zien of het de nominale positie bereikt.Bij oververhitting in de hydraulische liftmotor, is het noodzakelijk om deze tijdig te stoppen, de fout te elimineren en door te gaan lopen.De motorlagers moeten in goede staat zijn.


4 Reply   |  Until 2023-11-21 06:46:43 | 41 View

Milieubescherming apparatuur technologie onderzoek en ontwikkeling; 2023-11-21 07:02:08 Support  0 | Against  0

De verpakking Wuhai.Elektrische hydraulische platformheftruck ziet er erg goed uit, de verpakking is heel voorzichtig, ik geloof dat de goederen heel goed moeten zijn, bedankt! Goede prijs, he, kom de volgende keer weer.

Woningbouw: 2023-11-21 08:46:16 Support  0 | Against  0

Wuhai.Elektrische hydraulische platformheftruck De kwaliteit is goed, helemaal boven verwachting, en de bezorgsnelheid is erg snel.

Rasterondersteuning 2023-11-21 09:14:41 Support  0 | Against  0

Wuhai.Elektrische hydraulische platformheftruck Aangekomen, ja, dit nieuwe model voldoet inderdaad aan de norm, zeer goed

Verkoop van FRP-producten 2023-11-21 08:40:37 Support  0 | Against  0

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u Wuhai.Elektrische hydraulische platformheftruck Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!
LoginCan Publish Content