HeilongjiangCity in GermanyElektrische lift van de touw klimmachineBekijk hoe u uw bedrijfsinkomsten kunt verhogen

935HP175192871   ·  2023-11-20 09:38:27   ·   Machines en industriële uitrusting

De afstand tussen de elektrische takel en bovenleiding in de elektrische veiligheidsconstructie moet voldoen aan de specificatievereisten, anders moeten beschermende maatregelen worden genomen.Ten tweede, voor de vervanging van hydraulische olie op het hefplatform, wordt aanbevolen om het elke drie maanden te vervangen.Als de frequentie van gebruik niet hoog is, en na het veranderen van de hydraulische olie, moet het automatisch worden opgetild en verlaagd tot keer om ervoor te zorgen dat de lucht in de oliecilinder volledig wordt geloosd, voldoende ruimte behouden, en ervoor zorgen dat het hefplatform kan worden opgetild tot de nominale hefhoogte.HeilongjiangCity in Germany, maar ook grote fouten of ongevallen voorkomen. Samenvatting: Het onderhoud van vaste vrachtliften is verdeeld in dagelijks, maandelijks en jaareinde onderhoud Dongguan Huanan Junye beveelt aan dat de fabriekLater, wanneer er een grote storing van het hefplatform is, moet het zo snel mogelijk worden gerepareerd door professioneel personeel.Mossendjo.,De afstand tussen de elektrische takel en bovenleiding in de elektrische veiligheidsconstructie moet voldoen aan de specificatievereisten, anders moeten beschermende maatregelen worden genomen.Stel eisen: De muurbeugel moet de bijpassende standaardproducten van de fabrikant gebruiken.Wanneer een stijve mm vierkante of ronde vlakke oppervlakte met een normale kracht van N aan weerszijden van de deur wordt toegepast, voldoet de deur mogelijk niet aan de bovenstaande vereisten, maar de veiligheid moet worden gehandhaafd.


HeilongjiangCity in GermanyElektrische lift van de touw klimmachineBekijk hoe u uw bedrijfsinkomsten kunt verhogenPrincipe van elektrische lift roterende klep: Wanneer de elektrische lift stijgt, zal de roterende klep automatisch openen Om de stekkerklep te sluiten, is het noodzakelijk om eerst het handvat te draaien om de stekker te draaien tot een positie van ° totdat deze is gesloten,HeilongjiangCity in Germany6m elektrische lift, en dan het transmissiehandwiel om de stekker te verlagen en afdichting te bereiken.Hoe bepaal ik de voldoende hoeveelheid schone olie voor het hydraulisch station van een elektrische lift? Waarom kan er geen water worden gebruikt om het hydraulisch station van een elektrische lift te spoelen?De landingsdeur moet normaal gesloten zijn. Zonder toestemming van de bouwelektrische liftmachine mag de landingsdeur niet worden geopend.Kwaliteitsdocumenten,HeilongjiangCity in GermanyElektrische schaarlift,De landingsdeur op volledige hoogte moet aan de volgende eisen voldoen: de nettohoogte van de landingsdeur opening mag niet minder dan m zijn. In bijzondere omstandigheden, wanneer de netto hoogte van de gebouwingang minder dan m is is het toegestaan om de hoogte van de onderste deuropening te verlagen, maar in ieder geval is de netto hoogte van de onderste deuropening niet minder dan m. (Artikel van GB-)Het is duidelijk dat het schaartype hefplatform een wijd gebruikt gespecialiseerd materiaal voor operaties op grote hoogte is. De mechanische structuur van de scheervork biedt hoge stabiliteit voor het hefplatform, het brede werkplatform en de hoge draagcapaciteit, waardoor het bereik van verrichtingen op grote hoogte groter en geschikt is voor meerdere mensen die tegelijkertijd werken. De hefkracht is verdeeld in V, V of V voedingen, dieselmotoren, en het tafelblad is uitgerust met antislip isolatie gesp platen, die antislip, isolatie en veiligheidsfuncties hebben.Let op gedragsnormen, en het is ten strengste verboden om handen of andere delen tussen de gaten in het onderhoud van elektrische hydraulische hijskanalen te plaatsen. Dit kan gemakkelijk leiden tot risico-incidenten, en er zijn veel tragedies veroorzaakt door dergelijke incidenten elk jaar. We hopen dat we een waarschuwing kunnen nemen.


HeilongjiangCity in GermanyElektrische lift van de touw klimmachineBekijk hoe u uw bedrijfsinkomsten kunt verhogenDe verbindingsmethode en hoek tussen de muurbeugel en de bouwstructuur moeten voldoen aan de eisen van de gebruikershandleiding.Korting,De L-afstand is afhankelijk van het gekozen model voor wandmontage.Mobiele elektrische liften zijn verdeeld in: vierwielmobiel hefplatform, twee wieltractie hefplatform auto aangepast hefplatform, handmatig hefplatform, handmatig hefplatform, en AC/DC dubbel doel hefplatformDe eindhoogte van het geleidingsrailframe boven het hoge bevestigingspunt moet voldoen aan de bepalingen van de gebruikershandleiding.HeilongjiangCity in Germany,Bij het onderhoud van de uiteindelijke elektrische lift, is het belangrijk om uitstekende vaardigheden te cultiveren, goed te zijn in het samenvatten van relevante kwesties, aandacht te besteden aan relevante zaken, en tweemaal het resultaat te bereiken met de helft van de inspanning in het onderhoud van het Jinan-hefkanaal van de aluminiumlegering. Dit zal aanzienlijk helpen de levensduur te verlengen en de werkefficiëntie te verbeteren. De editor herinnert ons eraan dat elke onderhoudsverrichting een basisgarantie is voor veilige productie. Verschillende producten zoals elektrische hydraulische hefkanalen en heffende ladingliften worden ondersteund voor aanpassing, Jaren van productie ervaring, professionele planning directe verkoop van fabrikanten, levering en snelle aankoop.Wanneer de deur is gesloten, met uitzondering van de opening tussen het onderste deel van de deur die mm niet mag overschrijden,HeilongjiangCity in GermanyElektrische automatische lift, moeten alle doorvoergaten en openingsgrootte gerelateerd aan de afstand tussen een deur en aangrenzende bewegende delen, evenals de opening rond de deur of de opening tussen delen, voldoen aan de bepalingen van tabel van GB -.Hier is een korte inleiding op enkele kwesties die moeten worden besteed aan het gebruik van hydraulische elektrische liften. Dit type machines en apparatuur biedt groot gemak voor industriële consumptie en dagelijkse werkzaamheden. Houd er echter rekening mee dat tijdens het gebruik van dergelijke machines en apparatuur, het noodzakelijk is om strikt de overeenkomstige voorschriften en voorschriften te volgen, en regelmatig records van de reparatie en het onderhoud van de machines en apparatuur bij te houden. Anders is het mogelijk om verdriet te vormen als gevolg van momentane verwaarlozing.


3 Reply   |  Until 2023-11-20 09:38:27 | 40 View

Chenglong HVAC Equipment Technology Co., Ltd. 2023-11-20 10:47:56 Support  0 | Against  0

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u HeilongjiangCity in GermanyElektrische lift van de touw klimmachine Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Installatie van gasregelapparatuur 2023-11-20 11:34:21 Support  0 | Against  0

HeilongjiangCity in GermanyElektrische lift van de touw klimmachine Zeer goed, goede kwaliteit en lage prijs, expreslevering is ook snel en inspectie is ook erg standaard.

Bediening en onderhoudsservice 2023-11-20 11:47:42 Support  0 | Against  0

Ik had niet verwacht dat online winkelen zo interessant zou zijn. Onder begeleiding van de verkoper heb ik eindelijk online HeilongjiangCity in GermanyElektrische lift van de touw klimmachine geleerd, bedankt!
LoginCan Publish Content