BarysauDuiken met rioolwaterpompenTotale kwaliteitsborging

466HP159575805   ·  2024-02-10 02:03:45   ·   Machines en industriële uitrusting

  Om de apparatuur te repareren. De dompelmestpomp is een machine die wordt gebruikt om vloeistof te vervoeren. Het kan worden onderverdeeld in vele soorten volgens verschillende transportmedia. Vervolgens, bij het transport van sommige media met speciale eigenschappen, zal de apparatuur worden behandeld met corrosiebestendig en slijtvast proces. Alleen op deze manier kan de apparatuur worden verbeterd  Wat is de oorzaak van pompoverbelasting?Barysau,  Sterker nog, wat betreft de vraag of de verticale pijpleidingpomp een zuiglift heeft, kunnen we zeggen dat deze een zuiglift heeft. Maar wat je moet weten is dat zuigbereik en zelfaanzuigen eigenlijk twee verschillende concepten zijn.n de axiale stroompomp wordt gebruikt, zijn wateroutput is relatief groot, maar het hoofd is niet te hoog, dus het effect van het gebruik van de dompelbare modderpomp in veel vlakke gebieden is ook relatief goed; De wateroutput en de kop van de gemengde stroompomp zijn eigenlijk afgeleid van éénAmerikaans Samoa  Volgens de gebruiker S vereisten, kan de motor een verscheidenheid van beschermingsapparaten toevoegen, zoals waterinstroomdetectie en oververhitting, zodat het product veilig kan werken voor een lange tijd onder ongunstige werkomstandigheden.  We moeten ervoor kiezen om rekening te houden met de werkelijke gebruikssituatie bij het maken van de selectie, omdat er enig verschil zal zijn tussen de gemarkeerde kop bij het gebruik en de kop bij het gebruik. Dit komt omdat de pijp zelf  De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.


BarysauDuiken met rioolwaterpompenTotale kwaliteitsborging  Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.De Commissie is van oordeel dat de Commissie in de eerste plaats in overeenstemming is met de desbetreffende voorschriften. Om de persoonlijke veiligheid tijdens het gebruik te waarborgen,BarysauVortexpomp en pijpleidingpomp, is het verboden & quot; open& quot; In het water van aangrenzende apparatuur en mensen tijdens de werking van elektrische pomp~ Of bewegen in geval van ongeval als gevolg van elektrische pomplekkage.  Wanneer de dompelbare modderpomp op gewone tijden wordt gebruikt, treedt meestal cavitatie op, die een grote impact heeft op de waaier van het materiaal zelf. Dus hoe te detecteren of er cavitatie is bij het gebruik van de apparatuur op gewone tijden?Hoeveel is het?, kan de motor een verscheidenheid van beschermingsapparaten toevoegen, zoals waterinstroomdetectie en oververhitting, zodat het product veilig kan werken voor een lange tijd onder ongunstige werkomstandigheden.  Waterpomp is een soort machine die energievloeistof pompt. Het is een machine die de mechanische energie van de prime mover omzet in de potentiële energie van de gepompte vloeistof. Gedreven door machtmachines, kan het vloeistof van laag naar hoog of ver weg pompen om productie te dienen.  Een vuilnisval kan bij de positie van de waterinlaatpijp worden toegevoegd en onder een hoek van graden worden gebruikt, en dan wordt een filterscherm in de val geïnstalleerd om onzuiverheden voor de tweede keer te filteren, om de verstopping van de dompelmestpomp tijdens gebruik te vermijden.


BarysauDuiken met rioolwaterpompenTotale kwaliteitsborging  Tijdens aanpassing, maak eerst de steundekking los, druk dan de moer samen, en los dan de lagerzetel los. Na het aanpassen van de schroef draai de compressiemoer van de lagerzetel gelijkmatig aan om de assemblage naar de pompkop te laten bewegen. Het is noodzakelijk om de trolley te draaien tijdens het vastdraaien totdat de plaat niet beweegt. Draai volgens de pompwerkingmiddelen,  Snijmessen kunnen worden geselecteerd om sommige grote blokvaste stoffen tijdens gebruik in stukken te snijden, zodat verstopping tijdens hergebruik kan worden vermeden.  Gebruik een V isolatieweerstandsmeter om de isolatieweerstand tussen fasen en fase aan aarde van de elektromotor te meten, en de waarde zal niet kleiner zijn dan m Ω. Anders, zal de wikkeling van de motorstator worden gedroogd, moet de uitlaatklep worden (gesloten of licht geopend door /. Voordat u de modderpomp start breidt u de pompinlaatklep uit en sluit u de pompuitlaatklep. Start vervolgens de pomp. Nadat de pomp is gestart, start langzaam de pompuitlaatklep. De grootte en snelheid van het openen van de pompuitlaatklep moeten worden gebaseerd op het feit dat de pomp niet trilt en de motor niet triltBarysau,  Schematisch schema van verticale mestpomp II. Waarom neemt de vraag naar dompelmestpomp sterk toe? Vanuit het oogpunt van de marktvraag, hoewel het absolute aantal dompelbare modderpompen dat van verticale modderpompen niet heeft overschreden, heeft het een snel ontwikkelingsmomentum, voornamelijk vanwege het hierboven genoemde gemak en flexibiliteit; Bovendien voor dompelmestpomp  Het heeft bijvoorbeeld een grote impact op de waaier van de apparatuur zelf. Dus hoe te detecteren of de apparatuur cavitatie heeft tijdens gebruik?  Nu weet u de reden waarom de pomp luchttroebelheid heeft. In feite is dit een heel veel voorkomend fenomeen. Je doet het Ik hoef me er geen zorgen over te maken. Waterpomp kan veel dingen vervoeren,BarysauKleine diepe waterpomp, zoals water, olie, zuur-base nacht enzovoort. Het is een goed vervoermiddel.

5 Reply   |  Until 2024-02-10 02:03:45 | 14 View

Senpeng handelsmaatschappij 2024-02-10 10:29:24 Support  0 | Against  0

BarysauDuiken met rioolwaterpompenZeer goed, zeer ondersteunend, zeer goede kwaliteit, precies hetzelfde als beschreven door de verkoper, en de prijs is goedkoop

Technische ontwikkeling en verkoop van tunnelafschermingsmaterialen 2024-02-10 09:08:46 Support  0 | Against  0

Steun elkaar! Tot ziens BarysauDuiken met rioolwaterpompen, we bereiden ons voor om een ​​bestelling te plaatsen en hopen op tijd te verzenden.

schoolmeubilair 2024-02-10 09:16:04 Support  0 | Against  0

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, de bevestiging is laat, de kwaliteit is goed, BarysauDuiken met rioolwaterpompen echt, goede kwaliteit en goedkoop, haha.

Onderzoek en ontwikkeling van waterbehandelingstechnologie voor explosieveilige elektrische apparaten 2024-02-10 10:39:47 Support  0 | Against  0

BarysauDuiken met rioolwaterpompen Het is goed, de prijs is goed, vrienden zeggen ook dat het goed is, het is het waard

Schoorsteenreiniging 2024-02-10 09:32:05 Support  0 | Against  0

BarysauDuiken met rioolwaterpompenZeer goed, zeer ondersteunend, zeer goede kwaliteit, precies hetzelfde als beschreven door de verkoper, en de prijs is goedkoop
LoginCan Publish Content