NetzahualcoyotlDriedimensionaal model van droge transformatorWat voor soort koolstof zijn er?

122HP117294921   ·  2022-10-16 10:38:12   ·   Machines en industriële uitrusting

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?Wiringwijze van droge transformator:Netzahualcoyotl,Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.Tokio.,NetzahualcoyotlDroge transformator 2000 KVA,NetzahualcoyotlBasisstructuur van de transformator,NetzahualcoyotlDroge type transformator model scb10,Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.lekkage van olie bij loopflensIsolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.


NetzahualcoyotlDriedimensionaal model van droge transformatorWat voor soort koolstof zijn er?De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.Voor meer graag controleren,De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.


NetzahualcoyotlDriedimensionaal model van droge transformatorWat voor soort koolstof zijn er?Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.aanbod,Look van olie van de radiatorDe transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introducerenDe schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;NetzahualcoyotlIn feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.Fabrikant van transformatorenMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

5 Reply   |  Until 2022-10-16 10:38:12 | 154 View

Yuhai Elektromechanische Apparatuur Co., Ltd. 2022-10-16 10:42:05 Support  0 | Against  0

De logistiek is erg snel, ik kijk ernaar uit om weer samen te werken

Behalve gsm-radio-semafoons 2022-10-16 12:55:24 Support  0 | Against  0

NetzahualcoyotlDriedimensionaal model van droge transformator De prijs is erg hoog en de kwaliteit is erg goed als je het voor zo'n prijs kunt kopen.

Verwerking van apparatuur voor milieubescherming 2022-10-16 11:57:24 Support  0 | Against  0

Ja, de beste, eerlijke NetzahualcoyotlDriedimensionaal model van droge transformator verkoper. Ik ben het een paar keer komen kopen en de service aan oude klanten is zeer attent, en ik zal in de toekomst vaak komen!

Verwerking van rubber en kunststof producten 2022-10-16 11:59:31 Support  0 | Against  0

Goede verkoper, bedankt. Mijn collega's vinden NetzahualcoyotlDriedimensionaal model van droge transformator erg leuk. Kom de volgende keer weer!

35HP162657470 2022-10-16 12:09:45 Support  0 | Against  0

NetzahualcoyotlDriedimensionaal model van droge transformator Niet slecht, de prijs is het waard, precies goed.
LoginCan Publish Content