TraiskirchenEnergie van TransformerHet probleem van bederf en geur

122HP117294921   ·  2023-01-31 23:28:02   ·   Machines en industriële uitrusting

Verspreiding van het geluid van droge transformatorElektrische transformatorTraiskirchen,Verhoging van het proces van droge transformator?transformator met olieonderdompelingMorazan.,kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond,TraiskirchenBeeld van een transformator, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:Risico van kwaliteit, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:


TraiskirchenEnergie van TransformerHet probleem van bederf en geurHet wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein,TraiskirchenStandard voor de omzettingsverhouding van de transformator,TraiskirchenCode voor de installatie van elektrische transformatoren, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.kennis,Korte invoering van de nullijn van de transformatorVoorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatorenDe olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.Traiskirchen,Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten elektrische componenten en isolerende grondstoffen.Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

5 Reply   |  Until 2023-01-31 23:28:02 | 112 View

Baoxing Decoratie Engineering Company 2023-01-31 23:47:00 Support  0 | Against  0

TraiskirchenEnergie van Transformer Zeer goed, goede kwaliteit en lage prijs, expreslevering is ook snel en inspectie is ook erg standaard.

Pneumatische hydraulische componenten 2023-01-31 23:59:38 Support  0 | Against  0

De verpakking TraiskirchenEnergie van Transformer ziet er erg goed uit, de verpakking is heel voorzichtig, ik geloof dat de goederen heel goed moeten zijn, bedankt! Goede prijs, he, kom de volgende keer weer.

Vermogen elektronische componenten: 2023-01-31 23:48:32 Support  0 | Against  0

TraiskirchenEnergie van Transformer Hoeveel is het minimum, kan het groothandel zijn?

Installatie en after-sales service 2023-02-01 08:10:13 Support  0 | Against  0

De manager is aardig!TraiskirchenEnergie van Transformer is ook echt.

Elektrische brandbewakingsapparatuur 2023-02-01 08:40:18 Support  0 | Against  0

Ik wil van leverancier veranderen en zie je op internet, kan ik een gedetailleerde uitleg geven TraiskirchenEnergie van Transformer
LoginCan Publish Content