Huanghua.PotsdamVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

935HP175192871   ·  2023-10-16 09:56:57   ·   Machines en industriële uitrusting

De landingsdeur moet voldoen aan de eisen van de specificaties en standaardisatie bereiken.Laag niveau deuren moeten worden uitgerust met vergrendelingen die hun gesloten en vergrendelde posities kunnen controleren. De werking van dit vergrendelingsapparaat moet bij de ingang van de kooi zijn. Eenvoudig gebruik mag de werking van het vergrendelingsapparaat niet verstoren. De bevestigde muurbeugel moet overeenkomende standaardproducten gebruiken Wanneer de muurbeugel niet aan de eisen van de bouwplaats kan voldoen, moet het afzonderlijk worden ontworpen.Het ontwerp van de muurbeugel moet voldoen aan de eisen van component stijfheid, sterkte, stabiliteit, enz., en de productie moet voldoen aan de ontwerpvereisten.Huanghua.,Nadat de eindschakelaar is geactiveerd kan alleen professioneel personeel de beweging van de ophangkooi herstellen.Stel eisen: De landingsdeur moet gestandaardiseerd en uitgerust zijn.San Antonio,Ten tweede, voor de vervanging van hydraulische olie op het hefplatform, wordt aanbevolen om het elke drie maanden te vervangen.Als de frequentie van gebruik niet hoog is,Huanghua.Baile Atha I, kan het eenmaal per jaar worden vervangen. De hydraulische olie moet schoon zijn,Huanghua.Watford, en na het veranderen van de hydraulische olie, moet het automatisch worden opgetild en verlaagd tot keer om ervoor te zorgen dat de lucht in de oliecilinder volledig wordt geloosd, voldoende ruimte behouden, en ervoor zorgen dat het hefplatform kan worden opgetild tot de nominale hefhoogte.De afstand tussen de elektrische takel en bovenleiding in de elektrische veiligheidsconstructie moet voldoen aan de specificatievereisten, anders moeten beschermende maatregelen worden genomen.Het elektrische hydraulische hefkanaal, is een gemeenschappelijk type hydraulisch elektrisch hefmechanisch materiaal dat elektrische energie gebruikt als de macht om goederen op te heffen of te laden en te lossen.Het wordt wijd gebruikt in industrieën en gebieden zoals ondernemingen, chemische techniek, gemeentelijke techniek, elektriciteit, vervoer, en andere verrichtingen op grote hoogte. Gemakkelijk te verplaatsen, gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te gebruiken hefplatform. Het is noodzakelijk voor ons om tijdig onderhoudswerk te doen omdat slijtage tussen componenten normaal is. Dus, wat zijn de belangrijkste punten voor het beschermen en onderhouden van het elektrische hydraulische hefkanaal? Laten we het met de redacteur bespreken.


Huanghua.PotsdamVoorzorgsmaatregelen voor gebruikVóór installatie,Huanghua.RostockCity in Germany, moet de installatie-eenheid bevestigen dat de fundering, funderingsdraagcapaciteit, ingesloten delen en funderingsdrainagemaatregelen van de geïnstalleerde bouw elektrische lift en hulpzwaar materieel voldoen aan de vereisten van het speciale bouwplan voor de installatie en demontage van de bouw elektrische lift gebaseerd op de bouw elektrische liftfondatie aanvaardingsformulier, en concreet sterkterapport.Stop.Het veiligheidsbord voor bouwelektrische liften moet prominent op de hangende kooi voor de nominale ladingscapaciteit en het nominale aantal passagiers van de bouwelektrische lift worden geplaatst. Het is ten strengste verboden elektrische liften te gebruiken die verder gaan dan de nominale laadcapaciteit of het nominale aantal passagiers.aanbod, introduceert de editor kort hoe het hefplatform moet worden onderhouden en gerepareerd: In de eerste plaats is normaal onderhoud voornamelijk gericht op preventie, vooral als schade of storing tijdig wordt gedetecteerd en gecorrigeerd of gerepareerd. Zorgvuldige inspectie en onderhoud op dit moment kan kosten besparen en grotere problemen vermijden, wat resulteert in dure reparaties.Stel eisen: De muurbeugel moet de bijpassende standaardproducten van de fabrikant gebruiken.Wanneer de fundering op de dak- of vloerstructuur wordt geplaatst, moet de draagkracht van de ondersteunende structuur worden gecontroleerd.


Huanghua.PotsdamVoorzorgsmaatregelen voor gebruikHet veiligheidsbulletin bord voor bouw elektrische liften moet worden opgehangen aan de beschermende schuur van de elektrische lift, met een grootte van meter bij meter.Zeer aanbevolen,De afstand tussen muurbeugels en de hoogte van geleiderails boven het hoge bevestigingspunt moeten voldoen aan de eisen van de gebruikershandleiding.Veiligheidsvoorzieningen: Elektrische liften voor de bouw moeten worden uitgerust met apparaten voor overbelasting detectie. Wanneer de lading binnen de kooi % van de nominale ladingscapaciteit overschrijdt zal het apparaat van de overbelastingsdetectie een waarschuwingssignaal binnen de kooi geven,Later, wanneer er een grote storing van het hefplatform is, moet het zo snel mogelijk worden gerepareerd door professioneel personeel.Huanghua.,Het draagvermogen van de grond onder de concrete funderingsplaat zou groter dan .Mpa moeten zijn.Eisen stellen: Drainagemaatregelen moeten worden ingesteld voor de fundering van elektrische liften om een soepele drainage te verzekeren.De L-afstand is afhankelijk van het gekozen model voor wandmontage.


0 Reply   |  Until 2023-10-16 09:56:57 | 60 View
LoginCan Publish Content