San MiguelQ345B koudgetrokken naadloze pijpWat zijn de belangrijkste punten van dagelijks correct onderhoud?

984HP143755493   ·  2022-05-23 09:59:59   ·   Bouwstoffen

De generaalManieren om oppervlaktecomprimerende stresseigenschappen van gelegeerde buizen te verkrijgenSan Miguel,Aanvaarding volgens normenKogel van gelegeerd staal is een nieuw type naadloze stalen pijpleiding. De selectie van de pijpleidingpijpleiding, of het nu gaat om de software van het brandwatersysteem de watervoorziening of de pijpleiding, de warmte en de nationale industriële pijpleiding software van het petrochemische pijpleidingsysteem, de metalen pijp stimuleert belangrijke effecten.Ila.,Het wordt op grote schaal gebruikt op verschillende gebieden van de nationale economische bouw, zoals gebouwen,San Miguel12Cr1MoVG dik wandlegering pijp, bruggen elektriciteitscentrales, olieboorplatforms, voertuigen, snelwegen, metro's, staalconstructies en grote opslagplaatsenBepaald door de vorm, zijn de sectiemodulus het traagheidsdatum en de overeenkomstige sterkte van de I-straal duidelijk beter dan die van gewone I-straal met hetzelfde gewicht. Wanneer het wordt gebruikt in metaalconstructies met verschillende eisen, toont het zijn superieure prestaties in het buigmoment, de drukbelasting en de excentrieke belasting. Vergeleken met gewone I-straal kan het de draagkracht aanzienlijk verbeteren en metaal met % %.De vorm van I-straal is vergelijkbaar met die van H-straal. Wat is het verschil tussen hen?


San MiguelQ345B koudgetrokken naadloze pijpWat zijn de belangrijkste punten van dagelijks correct onderhoud?



I-straal is voornamelijk verdeeld in gewone I-straal, lichtbundel en brede flenzen I-straal. Volgens de hoogte verhouding van flenzen tot web, is het verdeeld in brede, middelgrote en smalle flenzen I-balken. De specificaties van de eerste twee zijn -, dat wil zeggen, de overeenkomstige hoogte is -- Op dezelfde hoogte heeft de lichtbundel een smalle flens,San MiguelPrijs van nr. 18 I-straal,San MiguelSA213T91 gelegeerde pijp, dun web en licht gewicht. Wide flens I-straal, ook bekend als H-straal, wordt gekenmerkt door twee parallelle benen en geen neiging aan de binnenkant van de benen. Het behoort tot economisch staal en wordt op vier grote universele walserijen gerold, dus wordt het ook wel & genoemd; quota; universele I-straal& Wat? De gewone I-straal en de lichtbundel hebben nationale normen gevormd.Hardheid van de versteviging van de constructie van versterkt maas op betonnen brugdek; Met inbegrip van belangrijke kalkmengmaterialen en verpakkingsmaterialen, moet u aandacht besteden aan de berekening van de grootte van het gebouw, en de berekende specificaties moeten voldoen aan de kwaliteitsnormen en bouwnormen.Oplossing van dehydrogenering: de gelegeerde pijp moet na passieve behandeling worden uitgedroogd om alkali embritting te voorkomenWelkom gesprekken,I-straal, ook wel bekend als stalen straal, is een lange stalen strip met I-vormige doorsnede. I-straal is verdeeld in gewone I-straal en ligextrusie. Dit soort verwerkingsmethode is doelgerichter. Voor de voorbereiding van de bewerking van staal en de extrusie gietvorm, wanneer de extrusiegietvorm wordt gebruikt voor de hulpstukken met een diameter van mm, is de investering van machines en apparatuur minder, en de technologie is relatief perfect. Zodra de grootte van de buis is verhoogd, moet de koude extrusiemethode een grote laadcapaciteit en hoge-vermogensapparatuur hebben. Daarom zal het automatische controlesysteem worden verbeterd.H-sectie staal is een economisch profiel met een hoog-efficiëntieprofiel met een betere verdeling van de sectieruimte en een meer redelijke gewichtsverhouding. Het is genoemd omdat zijn sectie hetzelfde is als de Engelse letter & quota; H& Wat? Er is geen helling aan de binnenzijde van de twee buitenste randen van H-sectie toren


San MiguelQ345B koudgetrokken naadloze pijpWat zijn de belangrijkste punten van dagelijks correct onderhoud?



I-straal, ook wel bekend als universele straal, is een lange stalen strip met I-vormige doorsnede. De I-straal is verdeeld in gewone I-straal en lichtbundel. Het is een sectie staal met I-type doorsnede vorm.Sincere service,De zijlengte van de I-balk is klein en de hoogte is groot,De kleine lengte van de reparatie lassen is mm; De grondstof mag niet hoger zijn dan mm na het malen door lasrand.Gebreken van gelegeerde buizen en oplossingen:H-staal behoort tot een hoog-efficiëntie- en economisch snijprofiel (ander koudgevormde dun-wandstaal, kunnen ze het staal meer spel geven aan zijn prestaties en de snijcapaciteit te verbeteren. Anders dan gewone I-type, wordt de flens van H-sectie staal verbreed, en de binnen- en buitenoppervlakken zijn meestal parallel, dus het is handig om te verbinden met andere componenten met hoge-sterkte bouten. De grootte is redelijk, series en modellen zijn compleet, wat handig is voor het instellen

5 Antwoorden   |  tot 2022-05-23 09:59:59 | 187 Keer bekeken

Kleine handelsonderneming 2022-05-23 11:48:04 steun  0 | tegen zijn  0

Zeer goede koper. Bedankt. Mijn collega's vinden het erg leuk San MiguelQ345B koudgetrokken naadloze pijp. Volgende keer weer

Verkoopbedrijf voor bouwmaterialen van Ningrun 2022-05-23 12:06:08 steun  0 | tegen zijn  0

Het spul is echt goed, maar San MiguelQ345B koudgetrokken naadloze pijp de prijs is een beetje duurder, maar het is nog steeds het geld waard. Dit is de eerste keer dat ik kom om te kopen, dankzij je winkelgids.

Stroombeveiligingspijp: 2022-05-23 12:21:40 steun  0 | tegen zijn  0

In afwachting wachtte ik eindelijk op mijn geliefde San MiguelQ345B koudgetrokken naadloze pijp, ik wens de baas een welvarend bedrijf en rijkdom!

Ontwikkeling van biologische geneesmiddelen 2022-05-23 10:39:50 steun  0 | tegen zijn  0

Laat me dit evalueren San MiguelQ345B koudgetrokken naadloze pijp, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Geotechnisch onderzoek 2022-05-23 11:29:45 steun  0 | tegen zijn  0

Laat me dit evalueren San MiguelQ345B koudgetrokken naadloze pijp, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd