La LimaComputer-temperatuurregelaar voor droge transformatorenVriespunt speciale nieuwe aanbieding

122HP117294921   ·  2022-09-07 01:54:59   ·   Machines en industriële uitrusting

Losse kernschroefBij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.La Lima,Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie,De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde,La LimaDrie fasetransformatoren 380V tot 208v, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.


La LimaComputer-temperatuurregelaar voor droge transformatorenVriespunt speciale nieuwe aanbieding



Fabrikant van transformatorenBeschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformatorDaarna klemmen we de branchpijp met je duim,La LimaS11-parameters van olie ondergedompelde transformator, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.eigendomsrecht,Door een slechte afdichting, in het algemeen de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.


La LimaComputer-temperatuurregelaar voor droge transformatorenVriespunt speciale nieuwe aanbieding



Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.waar,lekkage van olie op elektrische lasstandDe energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie, maar het consumeren van elektromagnetische energie.Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.La Lima,De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling,La LimaSpecificatie voor droge transformatoren, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

0 Antwoorden   |  tot 2022-09-07 01:54:59 | 75 Keer bekeken
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd