Cuauhtemoc.kgmTechnische parameters van scb12 droge transformatorAnalyseer de voordelen ervan

122HP117294921   ·  2022-10-28 06:19:50   ·   Machines en industriële uitrusting

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.Cuauhtemoc.kgm,Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.Mooi.,lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeterAnalyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.


Cuauhtemoc.kgmTechnische parameters van scb12 droge transformatorAnalyseer de voordelen ervan



Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?Dry type transformator,Cuauhtemoc.kgmTransformer spanning, een statische elektrische apparatuur,Cuauhtemoc.kgmOude boxtransformator, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.Exploitatie van transformatoren met olieonderdompelingproductiekosten, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen,Cuauhtemoc.kgmModel en betekenis van olie ondergedompelde transformator, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.


Cuauhtemoc.kgmTechnische parameters van scb12 droge transformatorAnalyseer de voordelen ervan



Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.technische dienst,Fabriek voor elektrische transformatorenFabrikant van omzettersElektrische transformator-installatieCuauhtemoc.kgm,Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het levenDe warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.Hoeveel kost de transformator?

2 Antwoorden   |  tot 2022-10-28 06:19:50 | 126 Keer bekeken

Longteng Recycling- en demontagebedrijf voor afvalauto's 2022-10-28 08:21:20 steun  0 | tegen zijn  0

Het is zeldzaam om te kopen Cuauhtemoc.kgmTechnische parameters van scb12 droge transformator, ik heb zo'n goede winkel gezien. De prijs is zeer gunstig, de service is ook erg goed en de dingen zijn goed. Geef me een goede opmerking. Deze keer moedig ik je aan.

Hengtian Wire Mesh Company 2022-10-28 13:51:16 steun  0 | tegen zijn  0

Het spul is echt goed, maar Cuauhtemoc.kgmTechnische parameters van scb12 droge transformator de prijs is een beetje duurder, maar het is nog steeds het geld waard. Dit is de eerste keer dat ik kom om te kopen, dankzij je winkelgids.
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd