Rimouski.Dompelpomp kan afvalwater pompenHet effect van onbemande bediening bereiken

466HP159575805   ·  2022-11-25 00:31:47   ·   Machines en industriële uitrusting

Stribut het tussen de voor- en achterbeschermplaten van de waaier totdat de opening tussen de waaier, de voorste beschermplaat en de achterbeschermplaat plat is, stop, en draai de twee stofschijven aan en bevestig ze op de as. aanpassingde drijfmest; De dompelbare modderpomp kan volledig onder het modderniveau doordringen.Rimouski.,   De horizontale drijfmestpomp is een cantilever centrifugale drijfmest   Momenteel nemen mechanische afdichtingen een toenemend aandeel in de markt voor de afdichtingen van de drijfmestpomp in.De kusthoek,   Hoe hoger de specifieke snelheid van dompelbare modderpomp, hoe kleiner de toegestane snijhoeveelheid van waaierdiameter. Naast het afdichtingseffect kan de hulpwaaier van de dompelbare modderpomp ook de axiale kracht verminderen.   Door de introductie, leerden we dat de dompelbare modderpomp kan worden gebruikt om modder te vervoeren wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. De relatie tussen zijn speciale structuur is zeer nauw maar in feite moet het ook op een correcte manier worden gebruikt wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. Alleen op deze manier kan   Als opkomend product heeft de dompelbare modderpomp vele voordelen, vooral het vullen van de kloof in de toepassingsvoorwaarden van de traditionele horizontale en verticale modderpompen. Momenteel wordt de toepassing van de dompelmestpomp geleidelijk meer en meer wijdverspreid, en de markterkenning verbetert voortdurend,Rimouski.Onderdompelbare niet verstoppende modderpomp, vooral het voldoen aan de behoeften van diep-water zandpompen en baggeren. Op dit moment kan de diepte meter bereiken.


Rimouski.Dompelpomp kan afvalwater pompenHet effect van onbemande bediening bereiken



   Wanneer de modderpomp werkt, moet de pomp op land worden geplaatst, de zuigpijp in water, moet de motor tijdens verrichting op het wateroppervlak worden geplaatst, en moet de pomp worden bevestigd wanneer het in het water wordt geplaatst. Anders valt de motor in het waterde pompuitlaat, en de verbindingslijn daarvan moet parallel zijn aan de as van de pompuitlaat) twee opheffende oogschroeven of opheffende platen om de elektrische pomp op en neer te tillen,   Na het begrijpen van het werkprincipe van de dompelbare modderpomp, zullen we ook weten dat die delen gevoelig zijn voor slijtage tijdens normaal gebruik. Op deze manier kunnen we gerichte anti-corrosie en slijtvaste behandeling op deze onderdelen tijdens optimalisatie uitvoeren, om de integriteit van de apparatuur te verbeteren enWaar kan ik het vinden?,de drijfmest; De dompelbare modderpomp kan volledig onder het modderniveau doordringen.   Leuk   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.


Rimouski.Dompelpomp kan afvalwater pompenHet effect van onbemande bediening bereiken



   Wanneer de pomp niet in gebruik is, moet de pomp op tijd van de waterbron worden opgeheven om het opgehoopte water in de pomp af te voeren, vooral in de koude winter. Zet het dan op een droge plaats. Voorwaardelijke gebruikers kunnen ook olie toepassen op de belangrijkste delen van de waterpomp en smeerolie toevoegen aan het lager om te voorkomen dat onderdelen roesten. bovendienverbruikNa meer dan tien jaar snelle ontwikkeling. In het vroege stadium, om te voldoen aan de behoeften van marktontwikkeling, werden generatoren en andere mechanische en elektrische producten collectief verplaatst naar de fase II markt voor gebruik. Met een goede bedrijfsomgeving,Rimouski.Pijpleidingspomp, waterpompen en generatoren   Transmissiedeel allerlei horizontale modderpompen keuren dezelfde reeks transmissiedelen goed, met inbegrip van beugel en dragende componenten. De pompas heeft een grote diameter, goede stijfheid, korte cantilever,Rimouski.Pomp voor boorvloeistof, en zal niet worden gebogen en trild onder slechte werkomstandigheden. De zware enkele rij of dubbele rij conische rol wordt geselecteerd voor het lager volgens het overgedragen vermogen   bevestigen of de drukcapaciteit van de pijpleiding aan de eisen voldoet en indien nodig hydrostatische test uitvoeren.Rimouski.,   Na een bepaalde waarde zal water ook verdampen, wat de verdampingsdruk van water bij deze temperatuur wordt genoemd.   De ventilatorsnelheid van de waterpomp is te laag, en de luchtdruk en het luchtvolume zijn relatief klein, die kan worden vervangen zonder de modderpomp te demonteren.

0 Antwoorden   |  tot 2022-11-25 00:31:47 | 88 Keer bekeken
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd