MatagalpaGenericNameimpedantie van elektrische transformatorComplete variëteit

122HP117294921   ·  2022-11-28 02:24:53   ·   Machines en industriële uitrusting
MatagalpaGenericNameInstallatie van met olie ondergedompelde transformator,

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern,MatagalpaGenericNametransformator voor het type 10kV-vak, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.MatagalpaGenericName,Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformatorOorzaken van brand in transformatorKaga Bandoro.,Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;lekkage van bout- of buisexterne draad


MatagalpaGenericNameimpedantie van elektrische transformatorComplete variëteitWanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of'Idquo'. Bel 'Hellip'. Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.Transformer isNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.Waar te verkopen,Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;Productieproces en stappen van droge transformatorIn het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.


MatagalpaGenericNameimpedantie van elektrische transformatorComplete variëteitDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.Eerlijk beheer,Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio,MatagalpaGenericNameToegestane temperatuur en temperatuurstijging van de olie ondergedompelde transformator, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.Als de transformator op volle kracht werkt heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.MatagalpaGenericName,Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuitIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

3 Reply   |  Until 2022-11-28 02:24:53 | 90 View

auto decoraties 2022-11-28 11:08:39 Support  0 | Against  0

MatagalpaGenericNameimpedantie van elektrische transformator Geef me de volgende keer een korting, ik wens je veel geld

antranilide 2022-11-28 10:22:37 Support  0 | Against  0

De eerste online aankoop MatagalpaGenericNameimpedantie van elektrische transformator. Ik gebruik mijn persoonlijke ervaring om iedereen te vertellen dat uw service instelling erg goed is. De kwaliteit van de goederen is ook erg goed. Ik vind je leuk!

Centrale airconditioning apparatuur 2022-11-28 10:15:44 Support  0 | Against  0

Laat me het eerst hebben over de kwaliteit van de goederen: MatagalpaGenericNameimpedantie van elektrische transformator Over het algemeen is het goed en de verpakking is strak. Laten we het hebben over zakelijke dienstverlening: Like it. Laatste recensie express: levering is snel. De andere is om de winkel te bedanken voor kortingen, goedkope en goede producten zijn immers reëler. Ik hoop dat de winkel meer kortingen zal geven en oude klanten op tijd zal informeren om terugkoop te bevorderen. Ik wens zaken voorspoedig.
LoginCan Publish Content