Eisenstadt.Beeld van de installatie van transformatorWat is de chemische samenstelling van?

122HP117294921   ·  2023-02-20 22:46:19   ·   Machines en industriële uitrusting

Verbindingsgroep structuur van droge transformatorWanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:Eisenstadt.,De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker,De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern,Eisenstadt.Vooruitzichten van de transformator, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, let op de volgende zaken:


Eisenstadt.Beeld van de installatie van transformatorWat is de chemische samenstelling van?



Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.Transformer isI) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.Directe arbeid,Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En'Idquo'. Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.


Eisenstadt.Beeld van de installatie van transformatorWat is de chemische samenstelling van?



Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.Hoge kwaliteit,„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En'Idquo'. Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie,Eisenstadt.3150 transformator, die oplossen en ontbranden wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.Eisenstadt.,Hoeveel kost de transformator?De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

4 Antwoorden   |  tot 2023-02-20 22:46:19 | 77 Keer bekeken

kunco trading co. 2023-02-20 23:06:53 steun  0 | tegen zijn  0

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u Eisenstadt.Beeld van de installatie van transformator Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

bureaus en stoelen 2023-02-20 23:13:50 steun  0 | tegen zijn  0

Eisenstadt.Beeld van de installatie van transformatorZeer goed, zeer ondersteunend, zeer goede kwaliteit, precies hetzelfde als beschreven door de verkoper, en de prijs is goedkoop

Likeur brouwen 2023-02-21 08:08:19 steun  0 | tegen zijn  0

Dank je wel, laat me de droom kopen Eisenstadt.Beeld van de installatie van transformator, heel erg bedankt!

Verkoop en installatie van beveiligingsbewakingsapparatuur 2023-02-21 07:32:38 steun  0 | tegen zijn  0

En ja hoor, je krijgt waar je voor betaalt, Eisenstadt.Beeld van de installatie van transformator is super goed, de kwaliteit is erg goed, bedankt!
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd