Koflach.Installatievoorschriften voor de verdeel-transformatoren-bankBelangrijkste functies en voordelen:

122HP117294921   ·  2023-02-25 02:20:31   ·   Machines en industriële uitrusting

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.Verspreiding van het geluid van droge transformatorKoflach., klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.Kuala Lumpurworld.kgm,Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.Losse kernschroefHoeveel kost de transformator?


Koflach.Installatievoorschriften voor de verdeel-transformatoren-bankBelangrijkste functies en voordelen:



Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur,Koflach.Apparatuur voor droge transformatoren,Koflach.Elektrische transformatoren, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.projectVoor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.Losse kernschroefDoor het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).


Koflach.Installatievoorschriften voor de verdeel-transformatoren-bankBelangrijkste functies en voordelen:



Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).Handig en efficiënt,De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning hoe kleiner de weerstand, met andere woorden,Koflach.transformator met hoge frequentie, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introducerenVeroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.Koflach.,lekkage van olie op elektrische lasstandVermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

4 Antwoorden   |  tot 2023-02-25 02:20:31 | 73 Keer bekeken

Ontwerp van fotovoltaïsche zonne-energiecentrale 2023-02-25 09:29:41 steun  0 | tegen zijn  0

Laat me dit evalueren Koflach.Installatievoorschriften voor de verdeel-transformatoren-bank, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Gepultrudeerde glasvezel kabelgoot 2023-02-25 10:43:15 steun  0 | tegen zijn  0

Ik hoorde de introductie van een collega om te kopen Koflach.Installatievoorschriften voor de verdeel-transformatoren-bank, en ze zeiden allemaal dat de kwaliteit goed is, en ik zal de volgende keer bij je thuis komen. Haha.

Milieubescherming apparatuur technologie onderzoek en ontwikkeling; 2023-02-25 10:16:19 steun  0 | tegen zijn  0

Ik zal je weer vinden de volgende keer dat ik de kans heb.

sculptuur ontwerp 2023-02-25 11:18:35 steun  0 | tegen zijn  0

Het spijt me heel erg.
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd