San IsidroGebruikte pijpleidingpompVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

466HP159575805   ·  2023-03-01 10:38:26   ·   Machines en industriële uitrusting
San IsidroOnderdompelbare niet verstoppende modderpomp,

   Op deze manier kan een glad oppervlak op het oppervlak worden gevormd.   Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.San Isidro,   Tailingsvervoer, diverse Tailingserts, pulp, pulp, steenkoolmest, slak, slakkenbehandeling, enz.   Na het begrijpen van het werkprincipe van de dompelbare modderpomp, zullen we ook weten dat die delen gevoelig zijn voor slijtage tijdens normaal gebruik. Op deze manier kunnen we gerichte anti-corrosie en slijtvaste behandeling op deze onderdelen tijdens optimalisatie uitvoeren,San IsidroVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp,San IsidroDompelpomp met rubbervoering, om de integriteit van de apparatuur te verbeteren enHegang.,minder energie verbruiken wanneer deze wordt gebruikt. Over het algemeen worden de dompelbare drijfmestpomp en waaier met polymeercomposietmaterialen voor gebruik bespoten   Seks is anders. Hoewel de dompelpomp veel wordt gebruikt, is de juiste toepassing erg belangrijk. Vanwege de beperking van de naam van de mestpomp, begrijpen sommige mensen buiten de industrie dit verkeerd. In feite, zijn de onzuiverheidspomp, baggerpomp, desulting pomp, enz. allemaal in het toepassingsgebied van de mestpomp   Sommigen zijn oké. Voor irrigatie en andere doeleinden kiezen we ervoor om grotere stroom te gebruiken. Laat Kijk eens naar de methode van het selecteren van pompen.


San IsidroGebruikte pijpleidingpompVoorzorgsmaatregelen voor gebruik



   Het zal warmte genereren, maar wanneer het ernstig is, zal het de isolatie direct verbranden; Er kunnen ook enkele storingen in het ventilatiesysteem zijn. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de ventilator van de dompelmestpomp is beschadigd of roterendnaar beneden van de waterpomp.   Tijdens de installatie van gladde lagercomponenten, als de installatie correct is, is de gladde olie geschikt, is de reparatie tijdig en zal de levertijd lang zijn, de toestand van de lagers en de gladde olie controleren, en regelmatig de gladde olie toevoegen of vervangen tijdens het werk en het interval en schrijvenWerkbeschrijving, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.   Assemblage van rotor delen van dompelbare drijfmestpomp Voor assemblage   De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen, breng een laag smeerolie op het montageoppervlak aan om het schachtgat tegen schade te beschermen.   Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te wassen. Het wassen kan worden gestopt totdat het water geen onzuiverheden heeft.


San IsidroGebruikte pijpleidingpompVoorzorgsmaatregelen voor gebruik



   De ontwikkeling van dompelbare modderpomp moet zich aanpassen aan steeds complexere werkomstandigheden, gebruikers vergemakkelijken om te gebruiken, en de gebruiksmodus is flexibeler. En het vult een deel van deVerbetering van de kwaliteit,   Alleen op deze manier kan de levensduur in grote mate worden verlengd.   Probeer de pomp met de juiste lift te selecteren.   Alvorens de dompelbare modderpomp te starten, zal de rotor van de roterende pomp glad en gelijkmatig zijn, zal de afsluiter van de uitlaatslib worden gesloten, en zal water in de pomp worden geïnjecteerd om ervoor te zorgen dat de pomp vol water zonder lucht is.San Isidro, betekent dit dat de pomp vol is   De dompelbare modderpomp moet na montage worden geïnspecteerd. Als de katrol met de hand moet worden gedraaid, mag de pompas onder normale omstandigheden niet worden geblokkeerd. Bovendien moet het geluid van botsing tussen de waaier en de pompschaal worden vermeden.

0 Antwoorden   |  tot 2023-03-01 10:38:26 | 24 Keer bekeken
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd