WanamintHoe lang kan de vrucht vers bewaard worden in de koude opslagDe markt neemt toe

632HP195506591   ·  2023-03-24 00:07:45   ·   energie

Wat moet worden overwogen bij het bouwen van een koude opslag? In deze aspecten is de koeling van levensmiddelen een systematisch project van kunstmatige koeling om de kwaliteit van de levensmiddelen te waarborgen en het verval van levensmiddelen in een omgeving met lage temperatuur te verminderen. De koeltechniek heeft invloed op het ontwerp van de koeling, voldoet aan de behoeften van koeltechniek,WanamintInstallatie van een koelopslagfabriek, gemakkelijke productie, energiebesparingen en kostenbesparing. Welke problemen moeten worden overwogen bij de bouw van voedsel koude opslag?Het is uitgerust met temperatuurcompensatie om de watertemperatuur automatisch aan te passen. De watertemperatuur van ultrasone atomisering is - graden. Als onze bevochtiger verbonden is met het magazijn is er geen temperatuurcompensatie, zelfs in het werk,De elektrische contacten moeten de draadconnector en de hoofddraadconnector van de motor comprimeren, die moet worden vastgeklemd met een draadklem, en zontin moet zo nodig worden opgehangen.De deur van de gecombineerde koude opslag is niet dicht. Pas de afstand tussen het scharnier van de deur en het deurslot en het opslaglichaam aan.Rawalpindi,Voor watergekoelde eenheden moet de turbulentie van het koelwater vaak worden vervangen, moet het koelwater regelmatig worden vervangen en of het stromend, uitstotend, druppelend, lekkage en andere omstandigheden van het watervoorzieningssysteem bestaan.De bacteriële werking van zure desinfectiemiddelen is voornamelijk om het eiwit in de bacteriën te stollen. Gemeenschappelijke desinfectiemiddelen zijn melkzuur, bleekmiddel formaline, enz. Specifiek, nadat de vissen uit het vriesmagazijn zijn, maak het dan klaar met ~g azijn per kubieke meter van het snelle vriesmagazijn, gebruik een sproeier naar het magazijn, sluit de deur van het magazijn stevig, en start de ventilator van de azijn intermitterend te laten volatiliseren en stromen in het magazijn,WanamintPrijs van de opslag van medische koude, zodat de azijn een hoop visgeur kan absorberen.Voor het verwijderen van schimmel en desinfectie van diepvriesmagazijn kunnen zuurdesinfectiemiddelen worden gebruikt.


WanamintHoe lang kan de vrucht vers bewaard worden in de koude opslagDe markt neemt toe



In het algemeen is de bouw van koude opslag bedoeld om de kwaliteit van gebouwen te waarborgen met zijn strenge warmteisolatie afdichting, stevigheid en ijsbestendigheid.Of het nu een fruitopslag is of een andere koude opslag, er zijn veel details om aandacht aan te besteden bij de transformatie van de koude opslag. Als andere kleine voorwerpen niet goed worden gedaan, zal het een hoop problemen voor het latere gebruik, zoals een hoog energieverbruik en kleine problemen.Een perfect computernetwerk opzetten, de distributie van koelkasten wetenschappelijk maken en de traceerbaarheid van voedselveiligheid bereiken. In de Europese Unie, de Verenigde Staten en Japan zijn alle leden van de voedselketen wettelijk verantwoordelijk voor de traceerbaarheid.Aanbieding,Volgens de omvang en de aard van de koelruimte en in combinatie met lokale voorschriften, is de bouw van een voedselkoelopslagplaats bedoeld om de planlay-out te bepalen op basis van de locatie, of het nu gaat om een enkele laag of een dubbele laag magazijn, en de structuur is de selectie van stalen structuur of versterking stolling. De koelcapaciteit,WanamintEnergiebesparing van koude opslag, het productieproces, de koeling, het stapelen van producten, de temperatuur, enz. worden gebruikt om de grootte en de locatie van de koelruimte te bepalen, zodat het een geheel kan worden.In het algemeen is de bouw van koude opslag bedoeld om de kwaliteit van gebouwen te waarborgen met zijn strenge warmteisolatie, afdichting, stevigheid en ijsbestendigheid.Polyurethaan spraying wordt algemeen gebruikt in grote en middelgrote koelkasten. Verschillende bekende merken worden geproduceerd tegen verschillende prijzen, en de productkwaliteit is relatief groot. Echter, het is niet van hoge kwaliteit of goede goederen. Dit is het resultaat van langdurige samenwerking.


WanamintHoe lang kan de vrucht vers bewaard worden in de koude opslagDe markt neemt toe



Tijdens de installatie moeten de platen met zorg worden behandeld. Ruwe werking is strikt verboden. Burrs moeten bij de snijopening worden verwijderd om te voorkomen dat het oppervlak van de plaat en de werknemers wordt beschadigd.Eerst de klant.,De ultrasone stad is een gepatenteerde technologie met een gevormde energievorm, die de effectieve bevochtigingshoeveelheid verhoogt met -% per uur. Wat zijn de redelijke aspecten van het ontwerp van het snelle vriesmagazijn?De elektrische kast moet strikt in overeenstemming zijn met de eisen van de tekening, en de stroom moet worden aangesloten bij een test zonder lading.De ultrasone stad is een gepatenteerde technologie met een gevormde energievorm, die de effectieve bevochtigingshoeveelheid verhoogt met -% per uur. Wat zijn de redelijke aspecten van het ontwerp van het snelle vriesmagazijn?Wanamint,De koude opslag moet regelmatig worden herzien en onderhouden, koude opslag installatie, koude opslag bouw, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag. Afval handelaren, industrie, verticale plaat en plafond plaat. De installatie van opslagplaten in verschillende richtingen en voorzorgen zijn als volgt: de bouwplaats betreden de bouwsituatie controleren op basis van de bouwtekeningen, de installatie van de apparatuur bepalen, en vervolgens verwijzen naar de volgende specificaties.Installeer het lichaam van de bibliotheek. Over het algemeen kan het magazijn lichaam worden verdeeld in een klein magazijn en een groot magazijn lichaam. Het kleine magazijn lichaam is in principe een gecombineerde koude opslag met opslagplaat. Het grote magazijn lichaam is meestal een civiele koude opslag. Het geassembleerde of geconstrueerde magazijn lichaam is over het algemeen vereist om vlak, compact en solide, zonder holle gevoel, dragend, antivries, vochtbestendig, enz.

3 Antwoorden   |  tot 2023-03-24 00:07:45 | 67 Keer bekeken

Tentoonstellingsdiensten 2023-03-24 08:53:32 steun  0 | tegen zijn  0

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, de bevestiging is laat, de kwaliteit is goed, WanamintHoe lang kan de vrucht vers bewaard worden in de koude opslag echt, goede kwaliteit en goedkoop, haha.

Exclusief brandblusapparatuur 2023-03-24 08:21:13 steun  0 | tegen zijn  0

Maak een advertentie voor u, vrienden: Dit WanamintHoe lang kan de vrucht vers bewaard worden in de koude opslag product is van grote waarde.

De productie van snoeptabletten Het bedrijf produceert producten 2023-03-24 07:23:04 steun  0 | tegen zijn  0

Mijn collega's vinden het erg leuk. Kom de volgende keer weer. Het is een zeldzaam origineel product. WanamintHoe lang kan de vrucht vers bewaard worden in de koude opslag Ik ben er zeer tevreden over. De baas heeft een goed karakter, geweldig. Niet slecht. De kwaliteit is goed. De snelheid is ook snel. Echt goed!
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd