Steiner.220 kV TransformerControleer na gebruik

122HP117294921   ·  2023-02-01 11:25:02   ·   Machines en industriële uitrusting

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid,Steiner.Recycler van transformatoren, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:Steiner.,De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.lekkage van zegelolieWahninen.,Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %),Steiner.Parameters van 1250kva-olie ondergedompelde transformator, moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?


Steiner.220 kV TransformerControleer na gebruikBij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen onderdelen, isolatie, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.levering,Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is moet deze goed worden behandeld.*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o'klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).Productieproces en stappen van droge transformator


Steiner.220 kV TransformerControleer na gebruikFabrikant van transformatorenGratis raadpleging,De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.Steiner.,De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken,Steiner.Hoeveel kost de transformator?, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

4 Reply   |  Until 2023-02-01 11:25:02 | 168 View

Filterpapier voor de auto-industrie 2023-02-01 12:47:41 Support  0 | Against  0

Na lang naar de jouwe Steiner.220 kV Transformer gezocht te hebben, heb ik de moed verzameld en de kwaliteit van de keuring was zeer goed.

Onderzoek en ontwikkeling van instrumentatie- en automatiseringsapparatuur 2023-02-01 13:11:56 Support  0 | Against  0

Steiner.220 kV Transformer Geef me de volgende keer een korting, ik wens je veel geld

vrachtverpakking: 2023-02-01 13:03:51 Support  0 | Against  0

U Steiner.220 kV Transformer bent in orde, geef de volgende keer dat u iets koopt korting en koop de Steiner.220 kV Transformer van uw bedrijf

Andere computersysteemdiensten 2023-02-01 13:30:06 Support  0 | Against  0

Ik vind het echt leuk, ik ben erg ondersteunend, de kwaliteit is erg goed, precies hetzelfde als beschreven in Steiner.220 kV Transformer, ik ben zeer tevreden, vind het erg leuk, overtreft de verwachtingen volledig, de leveringssnelheid is erg snel, de verpakking is heel voorzichtig en streng, en de logistieke diensten van het bedrijf De houding is erg goed, de leveringssnelheid is erg snel, en ik ben zeer tevreden met een winkel.
LoginCan Publish Content