YangquanKiskunhalas.kgmWat zijn de basiscomponenten?

935HP175192871   ·  2023-11-14 01:21:20   ·   Machines en industriële uitrusting

Mechanische apparaten die door kooibeweging worden aangestuurd, mogen niet worden gebruikt om de landingsdeur te openen of te sluiten.Wanneer de muurbeugel niet overeenkomende standaardproducten goedkeurt, moeten ontwerpberekeningen worden uitgevoerd.Yangquan,YangquanNewarkCity in Canada,Volledig autonoom heffen wordt wijd gebruikt in diverse werkgebieden op grote hoogte, zoals fabrieksonderhoud, luchthavenonderhoud, straatlichtonderhoud, enzovoort; Hoe elektrische liften correct te gebruiken om de levensduur van de apparatuur te verlengen en flexibel te zijnPrincipe van elektrische lift roterende klep: Wanneer de elektrische lift stijgt, zal de roterende klep automatisch openen Om de stekkerklep te sluiten, is het noodzakelijk om eerst het handvat te draaien om de stekker te draaien tot een positie van ° totdat deze is gesloten, en dan het transmissiehandwiel om de stekker te verlagen en afdichting te bereiken.KabarnetName,Nieuws Abstract: De ontwikkeling van de hijsplatformindustrie zal de laatste jaren blijven groeien! Met de voortdurende ontwikkeling van elektrische hijsmachines voor operaties op grote hoogte in de afgelopen jaren, zijn de producten van elektrische hijsplatformvoertuigen voortdurend verbeterd en zijn verschillende nieuwe technologieën en materialen naar voren gekomen waardoor de verdere ontwikkeling van hijsplatformvoertuigen mogelijk is.De landingsdeur moet voldoen aan de eisen van de specificaties en standaardisatie bereiken.Alvorens de elektrische lift van de bouw in werking te stellen, moeten routineinspecties volgens voorschriften worden uitgevoerd en moeten inspectieverslagen worden ingevuld.


YangquanKiskunhalas.kgmWat zijn de basiscomponenten?Acceptatie: Concrete sterkte grade C, sterkte testrapport.Het apparaat moet binnen de geldige kalibratieperiode worden gebruikt en effectief en betrouwbaar werken. Het anti valveiligheidsapparaat moet een geldig inspectiecertificaat (of inspectierapport) hebben, en de geldigheidsperiode mag niet langer zijn dan één jaar. Anti val veiligheidsvoorzieningen zijn vervaardigd voor vijf jaarStel eisen: De verticaliteitsafwijking van de installatie van het geleidingsrailframe van de bouw elektrische lift moet voldoen aan de eisen van de gebruikershandleiding en specificaties, zoals gespecificeerd in de bovenstaande tabel.Design merkInstellingsvereisten: Alvorens dagelijks met werk te beginnen en ploegen te veranderen, moet de bestuurder van de bouwelektrische lift de bouwelektrische lift inspecteren volgens de eisen van de gebruikershandleiding en specificaties, de inspectieresultaten vastleggen en eventuele problemen melden die aan de gebruikerseenheid worden gevonden.De draagkracht van de bouwstructuur op het bevestigingspunt van de muurbeugel moet voldoen aan de eisen die zijn gespecificeerd in de gebruikershandleiding voor elektrische liften voor bouw.Ten tweede, voor de vervanging van hydraulische olie op het hefplatform, wordt aanbevolen om het elke drie maanden te vervangen.Als de frequentie van gebruik niet hoog is, kan het eenmaal per jaar worden vervangen. De hydraulische olie moet schoon zijn, en na het veranderen van de hydraulische olie, moet het automatisch worden opgetild en verlaagd tot keer om ervoor te zorgen dat de lucht in de oliecilinder volledig wordt geloosd, voldoende ruimte behouden, en ervoor zorgen dat het hefplatform kan worden opgetild tot de nominale hefhoogte.


YangquanKiskunhalas.kgmWat zijn de basiscomponenten?De landingsdeur op volledige hoogte moet aan de volgende eisen voldoen: de nettohoogte van de landingsdeur opening mag niet minder dan m zijn. In bijzondere omstandigheden, wanneer de netto hoogte van de gebouwingang minder dan m is,YangquanShenyang., maar in ieder geval is de netto hoogte van de onderste deuropening niet minder dan m. (Artikel van GB-)productiekosten,De eindhoogte van het geleidingsrailframe boven het hoge bevestigingspunt moet voldoen aan de bepalingen van de gebruikershandleiding.Besparingen, toename en daling. Om veilig en betrouwbaar remmen te garanderen en ongevallen te voorkomen, is een hydraulische regelklep, ook wel bekend als een hydraulisch slot, en het is ten strengste verboden om handen of andere delen tussen de gaten in het onderhoud van elektrische hydraulische hijskanalen te plaatsen. Dit kan gemakkelijk leiden tot risico-incidenten,YangquanAltamura, en er zijn veel tragedies veroorzaakt door dergelijke incidenten elk jaar. We hopen dat we een waarschuwing kunnen nemen.Yangquan,Drainagemaatregelen moeten rondom de stichting worden overwogen. (Giet het opgehoopte water af op de fundering).De instelling van het kabelgeleidingsframe moet voldoen aan de gebruikershandleiding en de wettelijke vereisten.De lijst van materialen voor het maken van landingsdeuren is als volgt: Tabel : Lijst van materialen voor het maken van landingsdeuren. Landingsdeuren moeten worden geïnstalleerd bij de ingang van elk landingstation, en de landingsdeuren moeten goed functioneren.


5 Reply   |  Until 2023-11-14 01:21:20 | 55 View

Pan Construction Engineering Company 2023-11-14 08:54:52 Support  0 | Against  0

Sinds de laatste keer dat ik uw YangquanKiskunhalas.kgm kocht, voldoet dit nieuwe model inderdaad aan de standaard en is het erg goed, waardoor u een goed commentaar krijgt.

Naar beneden verplaatsen 2023-11-14 09:54:39 Support  0 | Against  0

Ja, YangquanKiskunhalas.kgm goede kwaliteit en veel waar voor uw geld

metalen afdichting 2023-11-14 09:22:28 Support  0 | Against  0

YangquanKiskunhalas.kgm Het werd heel snel gepost, echt actueel, geef me alsjeblieft een duim omhoog

Bouw van tunnelwerken 2023-11-14 09:07:19 Support  0 | Against  0

Ja, de beste, eerlijke YangquanKiskunhalas.kgm verkoper. Ik ben het een paar keer komen kopen en de service aan oude klanten is zeer attent, en ik zal in de toekomst vaak komen!

323HP155335083 2023-11-14 10:48:30 Support  0 | Against  0

Het spijt me heel erg.
LoginCan Publish Content