MawlamyinegyunnDompelpomp kan afvalwater pompenHet gezond verstand dat het management weet is zeer behulpzaam

466HP159575805   ·  2022-06-23 21:44:27   ·   Machines en industriële uitrusting

   Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekracht van medium vloeistof (n/m; H; pomplift (m); Q de stroomtoevoer van de waterpomp (m/s); G: zwaartekrachtversnelling (m/s.    Het verschil tussen het asvermogen P en het effectieve vermogen PE is het vermogensverlies in de pomp, dat wordt gemeten door de pompefficiëntie. Het pomprendement is de verhouding van het effectieve vermogen en het asvermogen, die wordt gemeten door η Geeft aan.   Er zijn verschillen.Mawlamyinegyunn,MawlamyinegyunnCentrifugale mestpomp,Bij onderbreking moet de oorzaak onmiddellijk worden vastgesteld of moet de pomp voor inspectie worden uitgeschakeld. De kabel mag niet tegen de schachtwand wrijven om te voorkomen dat het bronwater de motor langs de kabelkern binnendringt nadat de kabel is versleten.   De bevestigingsmethode van de waaier wordt veranderd van schroefdraad naar sleutelklem om te voorkomen dat de waaier eraf valt en schade veroorzaakt!Rawa.,   Het maakt niet uit welk type mestpomp u nodig hebt, Ritter pomp zal u voorzien van de hoogste kwaliteit mestpomp producten; De nieuwste ontwikkeling van dompelmestpomptechnologie in de afgelopen jaren De duikdiepte is toegenomen van meter naar meter!   De verticale modderpomp is een vroeg product. De dompelmestpomp is een nieuw product ontwikkeld met de verbetering van sociale vraag en werkomgeving.   Impellerbescherming om de werking van de dompelbare modderpomp te verzekeren, is het noodzakelijk om tijdig de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat aan te passen. Bij het aanpassen van de waaierklaring, stop eerst de pomp, maak de bouten los die de lagerdoos drukken, maak de instelmoeren los laat de lagercomponenten vooruit bewegen, en rol de as met de hand om de pomp te drukken


MawlamyinegyunnDompelpomp kan afvalwater pompenHet gezond verstand dat het management weet is zeer behulpzaam



   Als er abnormaal geluid in de modderpomp is en er geen water is is het waarschijnlijk dat de apparatuur lucht kan hebben die erin infiltreert wanneer ab   Er is een blokkade in de waterpomp.   Als er abnormaal geluid in de modderpomp is en er geen water is, is het waarschijnlijk dat de apparatuur lucht kan hebben die erin infiltreert wanneer abTestmethode, dun geleidelijk het rubber in de buurt van de draadkern, slijp het aan de oxidelaag op de draadkern, veeg de draadkern af met alcohol (of zoutzuur), wikkel de isolatielaag en schedelaag in en droog het natuurlijk.   Als de waterlekkage ernstig is, moet de gebroken buis worden ontmanteld en vervangen. Laat de lift zakken en druk het mondstuk van de waterpomp in het water voor .m.   Het gas dat per ongeluk in de apparatuur wordt ingevoerd wordt afgevoerd en goede afdichtingsprestaties worden gegarandeerd.


MawlamyinegyunnDompelpomp kan afvalwater pompenHet gezond verstand dat het management weet is zeer behulpzaam



   Daarom, wanneer de pomptemperatuur te hoog is, doet u Geen paniek nodig. U kunt snel problemen oplossen volgens de hierboven genoemde redenen, om de hoofdoorzaak van de buitensporige temperatuur van het apparaat tijdig te achterhalen en vervolgens relatieve maatregelen te nemen om het effectief op te lossen.Inspectie van processen,MawlamyinegyunnExplosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal,MawlamyinegyunnPomp voor boorvloeistof,   De ontwikkeling van dompelbare modderpomp moet zich aanpassen aan steeds complexere werkomstandigheden, gebruikers vergemakkelijken om te gebruiken, bijvoorbeeld, is deze slechts half of iets meer dan normaal, kan het zijn dat de waaier versleten is of de terugslagklep geblokkeerd is. Als de stroom niet veel verschilt van de normale stroom, kan hetDoor de werking van de dompelmestpomp, is de toestand van zijn overloopdelen zeer belangrijk voor de algehele verrichting. Om iedereen meer te laten weten over de apparatuur, zullen we leren hoe we de waaierklaring van de pomp in dit probleem kunnen aanpassen. Ik hoop dat het je zal helpen.Mawlamyinegyunn,   Ten vierde, modelselectieparameters: uitlaatdiameter, stroom, stof, motorvermogen, pompsnelheid, maximaal deeltje en gewicht.   Op deze manier kan een glad oppervlak op het oppervlak worden gevormd.   Als er een stand-by pomp is, wordt aanbevolen om de twee pompen op hun beurt te gebruiken. Wanneer het materiaal in gebruik is, kan het doen alsof een filterscherm de rol van filtratie speelt, om te voorkomen dat veel onzuiverheden de apparatuur binnendringen en pompblokkering veroorzaken.

0 Antwoorden   |  tot 2022-06-23 21:44:27 | 53 Keer bekeken
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd