Tulsa.Parameters van de dompelpomp WQPraktische snijexcitatietechnologie is het verzamelen waard

466HP159575805   ·  2022-11-15 01:44:30   ·   Machines en industriële uitrusting

   Zo worden concentraat en afval in de concentrator behandeld, as en slak uit de centrale verwijderd, slijm en dichte middelkolen worden in de centrale getransporteerd.   De pompen waar ik het hier over ga hebben een breed scala aan toepassingen. Pompen zijn nodig voor zowel civiele als militaire doeleinden, evenals voor geavanceerde technologieën, met name in de mijnbouw, chemische, metallurgische en andere industriële sectoren. Het is een wijd gebruikt algemeen mechanisch materiaal. De meeste pompen zijn gecorrodeerd of sterk gecorrodeerdTulsa.,   Betrouwbaarheid en draagvermogen, verlenging van de levensduur van de pomp.efers tot de effectieve energie verkregen uit de vloeistofoutput door de pomp in eenheidstijd, d.w.z. het effectieve vermogen van de pomp: de vergelijking is PE= ρ GQH (W)= γ QH (W)Uruapan,   Voorzorgsmaatregelen voor demontage van dompelmodderpomp Voordat u de filterpers demonteert,Tulsa.Verticale mestpomp,Tulsa.Vuur diepe waterpomp, moet u ervoor zorgen dat de vloeistof in de dompelmodderpomp volledig wordt afgevoerd. Als de rotor is gedemonteerd, laat de smeerolie in de rotorlagerbehuizing af. Als de nieuw toegevoegde olie wordt opgeslagen,Tulsa.slibpomp,   Bijvoorbeeld, in de markt, bijvoorbeeld, de veegpomp, waarvan sommige een diepte van meer dan meter hebben, maar het is extreem eenvoudig om een dompelmestpomp te gebruiken.   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.


Tulsa.Parameters van de dompelpomp WQPraktische snijexcitatietechnologie is het verzamelen waard



   De dompelslakkenpomp wordt vaak gebruikt om pulp die vaste deeltjes bevat te vervoeren, dus de slijtvastheid van de pijpleiding moet ook worden overwogen.   Er is geen lekkagebeschermer geïnstalleerd: lekkagebeschermer wordt ook wel levensreddend genoemd. Als de lekwaarde van de dompelrioolpomp hoger is dan de werkende stroomwaarde van de lekpreventie, zal de lekpreventie de voeding van de dompelpomp onderbreken om de normale werking van het materiaal te verzekeren.   Als het netsnoer niet goed wordt gecontacteerd, zal dit ook leiden tot het verbranden van de motor.Aanbeveling en raadpleging   Het kan zijn dat het motorvermogen van de waterpomp te groot is, de werkstroom te groot is en de warmteopwekking te groot is, wat resulteert in de hoge temperatuur van de vacuümpomp.   Het bevindt zich in het midden, dus het lijkt erop dat veel regio's goede effecten hebben bij het gebruik ervan.   Het heeft bijvoorbeeld een grote impact op de waaier van de apparatuur zelf. Dus hoe te detecteren of de apparatuur cavitatie heeft tijdens gebruik?


Tulsa.Parameters van de dompelpomp WQPraktische snijexcitatietechnologie is het verzamelen waard



minder energie verbruiken wanneer deze wordt gebruikt. Over het algemeen worden de dompelbare drijfmestpomp en waaier met polymeercomposietmaterialen voor gebruik bespotenVoor meer,   Potentiële energie, water omhoog pompen. Zodra de pomp echter geen water kan absorberen, is de apparatuur gevormd als een decoratie, dus wat is de reden voor deze situatie? Hoe los je het op?   Dynamisch waterpeil: nadat de pomp normaal werkt, bereiken de waterinstroom in het zwembad en de pompcapaciteit van de diepe waterpomp een evenwichtspunt, en het waterpeil op dit moment wordt dynamisch water genoemd   Het type selectieontwerp van dompelbare modderpomp heeft een grote impact op de levensduur en verrichtingsstabiliteit van modderpomp. Een wetenschappelijk en redelijk model selectie ontwerp zal van invloed zijn of uw drijfmestpomp de beste efficiënte verrichting kan bereiken.Tulsa.efficiëntie. Dus we opnieuw gebruiken   Snijmessen kunnen worden geselecteerd om sommige grote blokvaste stoffen tijdens gebruik in stukken te snijden, zodat verstopping tijdens hergebruik kan worden vermeden.   Ten derde werkt het hele industriële en mijnbouwsysteem stabiel, en de werking van de pomp zal het werk van het hele industriële en mijnbouwsysteem niet beïnvloeden.

2 Antwoorden   |  tot 2022-11-15 01:44:30 | 91 Keer bekeken

Onderzoek en ontwikkeling van computernetwerkinformatietechnologie 2022-11-15 10:10:10 steun  0 | tegen zijn  0

Het is alle lof waard, echt goed, Tulsa.Parameters van de dompelpomp WQ Ik vind het erg leuk.

drukvat 2022-11-15 09:20:07 steun  0 | tegen zijn  0

Tulsa.Parameters van de dompelpomp WQ Geef me de volgende keer een korting, ik wens je veel geld
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd