Anaheim.Ah mestpompHet moet worden bewaard in geval van nood

466HP159575805   ·  2022-11-20 00:30:59   ·   Machines en industriële uitrusting

   Wat is het bevel?t sleeve en bevestigingsleeve op hun beurt.Anaheim., moet u eerst begrijpen wat de drijfmestpomp is: conceptueel is het een machine die de middelenergie van het vaste-vloeibare mengsel verhoogt door de centrifugale kracht die wordt gegenereerd door de rotatie van de waaier, en een apparaat dat de elektrische energie omzet in de kinetische energie en potentiële energie van het medium. en   Stof- en olievlekken op de motor verminderen de warmteafvoercapaciteit van de apparatuur en veroorzaken dat de apparatuurtemperatuur stijgt.Bahama's,   De structuur van de dompelbare modderpomp zal intuïtiever zijn. Eerst zal het materiaal centrifugale kracht gebruiken om de vloeistof van de waaier naar de buitenrand te drijven en energie te verkrijgen, en dan de rand van de waaier bij een hogere snelheid verlaten   Een methode is om ultrasone methode te gebruiken om te detecteren of het materiaal cavitatie heeft. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is,Anaheim.Pijpleidingspomplichaam, moet een nieuwe pakking worden vervangen. De verwijderde delen moeten vóór montage met kerosine worden gereinigd.


Anaheim.Ah mestpompHet moet worden bewaard in geval van nood



   De toevoer van asafdichtingswater moet worden gewaarborgd. Het is ten strengste verboden om zonder water te werken anders zal de mechanische afdichting worden verbrand.   In feite, zolang we de structuur en het werkprincipe van de drijfmestpomp begrijpen, is dit probleem zeer gemakkelijk op te lossen. We weten allemaal dat het werkprincipe van de modderpomp is om centrifugale kracht te gebruiken om modder te vervoeren, dus moeten we de waaier van de modderpomp roteren,Anaheim.Kleine diepe waterpomp, en de verbinding tussen de waaier en de pompas is verbonden door schroefdraden.minder energie verbruiken wanneer deze wordt gebruikt. Over het algemeen worden de dompelbare drijfmestpomp en waaier met polymeercomposietmaterialen voor gebruik bespotenInstallatiematerialen   Met de continue ontwikkeling van de technologie van de modderpomp verschijnt de dompelmodderpomp in reactie op de marktvraag. Het is espec   Alleen op deze manier kan de levensduur in grote mate worden verlengd.ea naar het hogedrukgebied in de waterpomp,


Anaheim.Ah mestpompHet moet worden bewaard in geval van nood



   Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekracht van medium vloeistof (n/m; H; pomplift (m); Q de stroomtoevoer van de waterpomp (m/s); G: zwaartekrachtversnelling (m/s.    Het verschil tussen het asvermogen P en het effectieve vermogen PE is het vermogensverlies in de pomp, dat wordt gemeten door de pompefficiëntie. Het pomprendement is de verhouding van het effectieve vermogen en het asvermogen, die wordt gemeten door η Geeft aan.Prijs,   Assemblage van rotor delen van dompelbare drijfmestpomp Voor assemblage, breng een laag smeerolie op het montageoppervlak aan om het schachtgat tegen schade te beschermen.   de weerstand moet groter zijn dan megohm na het vullen met water. Zet de voeding aan om de besturing te testen en markeer de continue positie.   De oplossing voor de buitensporige temperatuur van de waterpomp: bij het selecteren van de motor,Anaheim.Dompelpomp kan afvalwater pompen, is het noodzakelijk om een te kiezen die overeenkomt met zijn vermogen en snelheid. Bovendien moet de koelventilator op de hoofdas worden geïnstalleerd. Het is ook mogelijk om het aantal ventilatorbladen adequaat te verhogen, maar let op het aanpassen van de vacuümpompAnaheim.,   Beperkt. Volgens relevante materialen, zal de diameter van de waaier na het snijden niet minder zijn dan % van de diameter van de standaardwaaier, anders zal de van de pomp een zeer ongunstige verandering hebben. Na   Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart, kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.snelheid, zodat het materiaal de vaste stof kan drijven om te stromen wanneer het in gebruik is, zodat de drijfmest kan worden vervoerd. In termen van het principe van de dompelbare modderpomp, is het eigenlijk vrij eenvoudig

3 Antwoorden   |  tot 2022-11-20 00:30:59 | 114 Keer bekeken

Professionele contractlaadpaalconstructie 2022-11-20 09:42:50 steun  0 | tegen zijn  0

Ja, de beste, eerlijke Anaheim.Ah mestpomp verkoper. Ik ben het een paar keer komen kopen en de service aan oude klanten is zeer attent, en ik zal in de toekomst vaak komen!

bureaus en stoelen 2022-11-20 08:34:02 steun  0 | tegen zijn  0

Fijne samenwerking, geef uw bedrijf steun en wens zaken voorspoedig.

Theatervoorstellingen 2022-11-20 08:17:51 steun  0 | tegen zijn  0

Een woord! ! waarde! ! ! De service houding is echt goed, Anaheim.Ah mestpomp levering is snel. De kwaliteit van de goederen is ook redelijk goed. Ik vind het zo leuk, dank je.
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd