Metpec3150 transformatorFoutanalyse en verbetering

122HP117294921   ·  2022-11-26 02:36:26   ·   Machines en industriële uitrusting

Het geluid van droge transformator komt vanAnalyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:Metpec,Visuele controle voor de controle van de transformatorFabrikant van transformatorenKrayova.,MetpecIsolatiemateriaal voor droge transformatoren,Het zal ook veel fouten produceren, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:


Metpec3150 transformatorFoutanalyse en verbetering



Look van olie van gietijzeren delenDe visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, rook, olielekkage verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur enz.kwaliteitsnorm,De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen,Metpec3150 transformator, met een goede sterkte en stijfheid, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden,MetpecS13 energieolie ondergedompelde transformator, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.


Metpec3150 transformatorFoutanalyse en verbetering



transformator-onderneming met olieonderdompelingWaar kan ik het vinden?,Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.Metpec

2 Antwoorden   |  tot 2022-11-26 02:36:26 | 87 Keer bekeken

Xu'ao Lift Co., Ltd. 2022-11-26 10:35:10 steun  0 | tegen zijn  0

Net de goederen ontvangen, zeer goed, Metpec3150 transformator veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

toezicht houden op 2022-11-26 11:14:30 steun  0 | tegen zijn  0

Metpec3150 transformator Het is goed, de prijs is goed, vrienden zeggen ook dat het goed is, het is het waard
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd