Komayaguaworld.kgmBehoudstechnologie van groenten in koude opslagOpstellen van operationele richtsnoeren

632HP195506591   ·  2023-01-30 20:25:01   ·   energie

Compressiekoelkast wordt gewoonlijk gebruikt, die hoofdzakelijk bestaat uit compressor condensor, gasklep en verdampingspijp. Volgens de methode van verdampingsleiding kan het worden verdeeld in directe koeling en indirecte koeling. In het koelhuis wordt de verdampingspijp direct gekoeld. Wanneer de vloeibare koelvloeistof door de verdampingspijp gaat, professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag,Komayaguaworld.kgmInstallatie voor koude opslag waar te vinden, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag, grote hoeveelheid, uitstekende kwaliteit en lage prijs, brandbestendigheid --Waterbestendig --hoge temperatuurbestendigheid, sterk en duurzaam, veilig en betrouwbaar, en de werking van de compressor handhaven.Komayaguaworld.kgm,Het scharnier van de deur de deurkruk en de vergrendeling tegen diefstal van de deur van de vriezer moeten op tijd worden ingevet overeenkomstig de specifieke situatie.Het maakt niet uit of de voedsel koude opslag of snel bevroren opslag is in gebruik, het is onvermijdelijk dat er verschillende kleine fouten zullen zijn. Wees niet nerveus wanneer er problemen zijn. U kunt problemen vinden of elimineren volgens de kennis die vandaag geleerd.Sidi Qacem.,Voorzorgsmaatregelen voor aankoop en overbrenging bij het gebruik van het medisch koelopslagproject, moet de snelheid strikt worden gegarandeerd tijdens de aankoop en verzending van producten. Als de temperatuur van de medische koude opslag ongeveer graden is, de openingstijd moet strikt binnen minuten. Als de temperatuur van de medische koude opslag links en rechts graden, de openingstijd kan niet te hoog, strikt binnen enkele minuten.Het diepvriesmateriaal is nieuw. Het bibliotheeklichaam neemt rigide polyurethaan of polystyreen schuim isolatie sandwich board, die wordt gegoten en gevormd door hoge druk schuimvorming proces. Het kan worden gemaakt in verschillende lengtes en specificaties om te voldoen aan de verschillende eisen van de gebruikers.De koude opslag moet regelmatig worden herzien en onderhouden, teneinde de uitvalsgraad van de koeleenheid te verminderen en een goed koeleffect te bereiken.


Komayaguaworld.kgmBehoudstechnologie van groenten in koude opslagOpstellen van operationele richtsnoeren



Het voordeel van polyurethaan is dat de thermische isolatie zeer goed is. De buitenkant van polyurethaan koud opslagbord is samengesteld uit SII, PVC kleur staal plaat en roestvrij staal plaat. Het voordeel hiervan is om de temperatuurtransmissie van koud opslagbord te voorkomen als gevolg van een groot intern en extern temperatuurverschil, zoals dicht bij wegen en spoorwegen. Tegelijkertijd moet de locatie van de koude opslag grote verontreinigingsbronnen en direct zonlicht vermijden, en moet de bouw van de koude opslag goede drainage en ventilatievoorwaarden hebben.Let vaak op de werkingstoestand van de hartcompressor van de koelopslagapparatuur en de uitlaattemperatuur ervan. Let tijdens de seizoensverandering op de toestand van het systeem en stel de temperatuur van de vloeibare toevoer en condensatie van het systeem op tijd aan.Totaal kwaliteitsbeheer,Suggesties over de hoeveelheid polyurethaan koude isolatie materialen: koude opslag investering is een lange termijn en winstgevende investering. Een hoge hoeveelheid haar kan zeker verminderen de initiële investering,Komayaguaworld.kgmHoeveel kost het om een koude opslag te installeren, maar het is noodzakelijk om een bepaalde grens te grijpen en volledig rekening houden met de lange termijn energieverbruik en initiële investering, omdat het isolatie effect van polyurethane koude opslag isolatiematerialen heeft een parabolische lineaire correlatie met zijn bulkgewicht; Een groot aantal studies heeft aangetoond dat het schuim een goede thermische isolatie werking heeft wanneer het gewicht van de eenheid /m is. Daarom wordt het algemeen aanbevolen dat het haar volume van constante temperatuur koude opslag is ~ m /T.Eenvoudige koeling is gebaseerd op de verdamping van koelmiddel in de condensor van de koude opslag, om de koelmiddel te koelen, en vervolgens het koelmiddel in de doos of de bouw van de koelapparatuur in te voeren om de lucht volgens de warmtewisselaar te koelen. Dit soort koeling heeft een langzame koelsnelheid, een groot totaal temperatuurverschil bij warmtegeleiding en complexe systeemsoftware, zodat het alleen op minder plaatsen kan worden gebruikt, zoals het maken van pekel ijs en koude opslag met constante temperatuureisen.De algemene diepvriesentrepots worden meestal gekoeld door koelmechanismen en die met een zeer lage vergassingstemperatuur worden gebruikt als koelmiddel om onder lage druk en onder mechanische omstandigheden te verdampen, zodat de warmte in het magazijn wordt opgevangen, zodat het doel van koeling en vermindering wordt bereikt.


Komayaguaworld.kgmBehoudstechnologie van groenten in koude opslagOpstellen van operationele richtsnoeren



Het is absoluut verboden om artikelen met vervuiling en vreemde geur rond de koude opslag te plaatsen. De omgeving van de koude opslag moet regelmatig worden gereinigd en ontsmet en de deur van de koude opslag moet worden vergrendeld.markt,In feite zijn er enkele unieke installatievaardigheden bij het installeren van de koude opslag? De koude opslag geïnstalleerd op basis van deze vaardigheden is vaak kort in zowel effect als kwaliteit, en de specifieke installatievaardigheden van de koude opslag zal ook een relatief gedetailleerde introductie voor u maken in het volgende artikel. Bij het installeren van de koude opslag, moet u het eerst installeren van de hoek. Later,Komayaguaworld.kgmWat goed is voor een kleine installatie van koude opslag, volgens de hoogte van de koude opslag, maak een gat in het midden van het isolatiebord, en trek de hoek delen van ijzer totdat er een gat op het isolatiebordLuchtdichtheid test: luchtdruktest van een nieuw opslagsysteem, dat kan worden onderverdeeld in drukfase, vacuüm en ammoniak in lekdetectietappen.Bij de verbindingen tussen polyurethane isolatieworden moeten enkele maatregelen ter voorkoming van koude bruggen worden genomen.Komayaguaworld.kgmKunstmatige koeling houdt de kamer op een constante temperatuur. De muren, vloeren en vlakke daken van grote koude opslagplaatsen zijn voorzien van thermische isolatiematerialen met een bepaalde dikte om de binnenkomende warmte van buitenaf te verminderen. Om de absorptie van zonnestraling te verminderen, is het oppervlak van de externe wand van de koude opslag wit of licht gekleurd.Er zijn veel soorten temperatuur in een snelle vriesopslag, en meerdere temperatuur of dubbele temperatuur kan worden gerealiseerd om te voldoen aan de behoeften van verschillende klanten. Fouten fenomenen: de eenheidsstroom is groot en de spanning is te laag; Losse bedrading; De eenheidsdruk overschrijdt de nominale druk; De olie-scheidingskern is geblokkeerd; storing van het apparaat; Host falen; Voornaamste motorstoring; Foutfenomeen: de eenheid kan niet worden gestart en de zekering is verbroken; De temperatuurschakelaar is gebroken; Losse bedrading; Thermische relais van de belangrijkste motorische handelingen; het thermische relais van koudopslagventilatormotoren; De transformator is kapot. geen vermogen (eenheid); Falen niet geëlimineerd (eenheid); De actuator is defect.Hoe de koelcompressor in de koude opslag te onderhouden om zijn levensduur te verlengen en het optreden van storingen in het gebruiksproces te verminderen. De koelcompressor in de koude opslag moet regelmatig worden onderhouden. Hier wordt het onderhoud van de compressor in de koude opslag ingevoerd.

3 Antwoorden   |  tot 2023-01-30 20:25:01 | 97 Keer bekeken

Zhaoji draaibank verwerkingskantoor 2023-01-30 22:12:01 steun  0 | tegen zijn  0

Komayaguaworld.kgmBehoudstechnologie van groenten in koude opslag Geef me de volgende keer een korting, ik wens je veel geld

Apparatuur en accessoires voor waterfiltratie 2023-01-30 20:28:35 steun  0 | tegen zijn  0

Elke keer dat ik de goederen ontvang is zeer aangenaam, maar zolang ik eraan denk om het te evalueren, is mijn hoofd groot. Gelukkig heeft een universele vriend je huis aanbevolen Komayaguaworld.kgmBehoudstechnologie van groenten in koude opslag, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Theebevattende producten in afkookselstukken 2023-01-30 21:13:18 steun  0 | tegen zijn  0

Ik ben best tevreden, en de kwaliteit en afwerking zijn nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd