Dana, Dominica.DompelrioolwaterpompDe noteringstrend is stabiel

466HP159575805   ·  2023-02-21 07:46:19   ·   Machines en industriële uitrusting

   Veel gebruikers, met inbegrip van nieuwe beoefenaars van modderpompen, falen vaak om het verschil tussen ondergedompelde verticale modderpompen en ondergedompelde modderpompen te onderscheiden. De namen van ondergedompelde en ondergedompelde modderpompen lijken vergelijkbaar, Dominica. kan dit ook zijn omdat de bodemklep niet wordt geopend. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de bodemklep open is en overeenkomstige aanpassing te maken.Dana,   Observeer constant het instrument, controleer de elektrische apparatuur, en meet de isolatieweerstand elke halve maand. De weerstandswaarde mag niet kleiner zijn dan , megohm.   Het kan ookArawa., is het grootste voordeel dat het flexibel, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.Het water in steden moet worden gezuiverd. Dit alles vereist zijn apparatuur om diensten voor ons te leveren. Zonder pompen is ons basisoverleven een probleem.   Ten derde werkt het hele industriële en mijnbouwsysteem stabiel, en de werking van de pomp zal het werk van het hele industriële en mijnbouwsysteem niet beïnvloeden.


Dana, Dominica.DompelrioolwaterpompDe noteringstrend is stabiel



   Dat heet cavitatie fenomeen.   Lage trillingen en lawaai, lage stijging van de motortemperatuur, werken de pomp en motor in een coaxiaal geheel. Wanneer het loopt,Dana, Dominica.Onderdompelde drijfmestpomp met lange as, zal de motoras de waaier van de pomp drijven om te roteren,Dana, Dominica.Zelfaanzuigende mestpomp groothandel, en dan op dit moment kan de roterende kracht naar het medium worden gebracht, zodatmiddelen,   Onderdompelbare slurrypompas seal type: verpakking, verpakking en hulpwaaier seal, mechanische verbinding, enz.   Bij het stoppen van de verrichting van de dompelmestpomp, sluit u de haan van de vacuümmeter en drukmeter en de poortklep op de pijpleiding van de wateruitlaat, en snijd daarna de voeding van de motor af. Als de temperatuur van de omgeving laag is, open dan de vierkante plug aan het onderste deel van het pomplichaam om het resterende water te verwijderen om vorst scheuren te voorkomen. Tijdens verrichting, zal de maximale temperatuur van het lager ℃ niet overschrijden,Dana, Dominica.Duiken met rioolwaterpompen, en de hoeveelheid calciumbasisvet dat wordt gebruikt voor het smeren van olielager zal hetzelfde zijn als die van het lagerlichaam   De apparatuur is geïntegreerd met de oliekoeler, met compacte indeling. De waterpomp voldoet aan de modulaire en geïntegreerde ontwerpvereisten van dieselmotoronderdelen. Het gezamenlijke oppervlak met oliekoeler keurt rubberafdichtingsmethode goed, die een goed afdichtend effect heeft. De dompelmestpomp is een soort vast-vloeibaar mengmedium met behulp van centrifugale kracht


Dana, Dominica.DompelrioolwaterpompDe noteringstrend is stabiel



efficiëntie. Dus we opnieuw gebruikenControleposten,   Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.de exploitatiekosten dekken. De uitlaat van deze serie pompen kan onder hoeken worden geïnstalleerd   In feite is de waaierklaring van dompelmodderpomp niet instelbaar voor alle soorten pomp, maar het is instelbaar. Tijdens normale verrichting moet de speling regelmatig worden aangepast om de speling binnen het bereik te houden dat geschikt is voor normale verrichting.Dana, Dominica.,   Wiel mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste grondstoffen, die slijtvast, corrosiebestendig, niet verstoppend zijn, en een sterke afvalafvoercapaciteit hebben, en effectief door grote vaste deeltjes kunnen gaan. Het wordt niet beperkt door zuigbereik, met een hoge slakkenzuigefficiëntie en completere ontsmetting. Er is geen behoefte om hulpvacuümpomp uit te rusten, en de investering is lager.   De dalende axiale kracht kan voor moddervervoer in energiecentrales, hydraulische en andere beroepen worden gebruikt; De mechanische afdichting is strak en betrouwbaar, en de lekkage waarschijnlijkheid overschrijdt niet druppels /min, die meestal wordt gebruikt om ontvlambare, explosieve, giftige, sterke corrosieve en waardevolle vloeistoffen of materialen met hoge temperatuur, hoge druk en lage temperatuur te vervoeren.   Het nut en de duurzaamheid van het gebruiksmodel, dus de polymeercomposietmaterialen worden over het algemeen gebruikt in de productie.

3 Antwoorden   |  tot 2023-02-21 07:46:19 | 73 Keer bekeken

Landbouwmachines 2023-02-21 08:35:00 steun  0 | tegen zijn  0

Dana, Dominica.Dompelrioolwaterpomp Hoe is de kwaliteit? Heb je het op voorraad?

Speciaal papier en import- en exportactiviteiten 2023-02-21 07:56:19 steun  0 | tegen zijn  0

De eerste online aankoop Dana, Dominica.Dompelrioolwaterpomp. Ik gebruik mijn persoonlijke ervaring om iedereen te vertellen dat uw service instelling erg goed is. De kwaliteit van de goederen is ook erg goed. Ik vind je leuk!

Theatervoorstellingen 2023-02-21 09:46:40 steun  0 | tegen zijn  0

Ik ben best tevreden, en de kwaliteit en afwerking zijn nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd