Le François.Hoeveel is precisie gelaste pijpHoe wordt het opgeslagen?

984HP143755493   ·  2023-02-25 00:23:34   ·   Bouwstoffen
Le François.Kogel van 30CrMo-legering,

Inleiding van de classificatieI-straalLe François.,zeshoekige stalen pijp, vijf blaadjes quincunx stalen pijp, dubbele convex stalen pijp, dubbele holle stalen pijp,Le François.Naadloze pijpfabrikant, meloen stalen pijp, conische stalen pijp,H-staalDiverse korstenKleine longitudinale scheur


Le François.Hoeveel is precisie gelaste pijpHoe wordt het opgeslagen?



Prestatieparameters en toepassingsbereik van I-straalEr is een grote vraag naar gelaste stalen maaswijdte in China, ; ; De markt.Omdat een gelegeerde pijp een zeer unieke pijpmontage is, moeten we passende methoden gebruiken om de installatie in het geval van installatie uit te voeren, zodat de prestatieindex van de gegevens wordt gewaarborgd. Over het algemeen, bij het installeren van legeringen pijpen, zullen we ulevering,Plan : voor koolstofstaal met koolstofgehalte van meer dan .% en een hoge chroom-legeringDe gelegenheidsleiding is een naadloze spiraalvormige stalen pijp, die is gemaakt van warmgewalste bandstalen spoel, die vaak wordt verwerkt door warm extrusie en wordt gelast door een automatisch dubbelzijdig lasproces. De gelegeerde pijp stuurt het warmgewalste stripstaal naar de gelaste pijp en het warmgewalst stripstaal wordt door meerdere doorlaten geëxtrudeerd. Warmgewalst stripstaal wordt langzaam gewalst om ringvormige buizen met open mond te produceren. Stel de vermindering van de extrusierol aan om de lasspleet op ~mm te regelen en maak beide kanten van de lasspoel.&R; In vergelijking met de betonstructuur kan de I-staal structuur het servicegebied met % het gewicht van de structuur verminderen met % %, en de interne kracht van het structurele ontwerp verminderen.


Le François.Hoeveel is precisie gelaste pijpHoe wordt het opgeslagen?



Verschil en toepassingsbeschrijving tussen H-straal en I-straaldoel,GB nr. I-balk is in hoogte, in beenbreedte en in taille dikte.veel gemak in het proces van gebruik, zodat het kan worden gebruikt beter.Het kan een continue matige impact weerstaan en kan samengestelde platen van verschillende diktes leverenLe François.,I-beam is een economisch profiel met een hoog-efficiëntieprofiel met een meer geoptimaliseerde verdeling van de sectieruimte en een redelijke gewichtsverhouding. Het is genoemd omdat zijn sectie hetzelfde is als de Engelse letter & quota; H& Wat?De diameter van een warm duwgat. Gevoeligere toepassingen en faciliteiten van dergelijke methoden vereisen eenvoud, lage kosten, eenvoudig onderhoud duurzame economische ontwikkeling en handige productspecificatie transformatie. De productie van grote diameter moet bijvoorbeeld worden gevormd door groeven, ellebogen en soortgelijke producten. Je hoeft alleen wat onderdelen toe te voegen. De expansiemethode van warm persen kan worden gebruikt voor het verwerken en vervaardigen van grote diameter, dikke wand en dunne gelegeerde stalen pijpen, en kan niet hoger zijn dan de werkcapaciteit van dikke wandpijpen van machines en apparatuur.Functie van de I-straal: waar wordt voornamelijk I-straal gebruikt?

4 Antwoorden   |  tot 2023-02-25 00:23:34 | 123 Keer bekeken

Productie van lasapparatuur 2023-02-25 09:34:20 steun  0 | tegen zijn  0

Het is zeldzaam om te kopen Le François.Hoeveel is precisie gelaste pijp, ik heb zo'n goede winkel gezien. De prijs is zeer gunstig, de service is ook erg goed en de dingen zijn goed. Geef me een goede opmerking. Deze keer moedig ik je aan.

Stalen machinekamer 2023-02-25 08:22:48 steun  0 | tegen zijn  0

Een woord! ! waarde! ! ! De service houding is echt goed, Le François.Hoeveel is precisie gelaste pijp levering is snel. De kwaliteit van de goederen is ook redelijk goed. Ik vind het zo leuk, dank je.

sculptuur ontwerp 2023-02-25 09:39:25 steun  0 | tegen zijn  0

En ja hoor, je krijgt waar je voor betaalt, Le François.Hoeveel is precisie gelaste pijp is super goed, de kwaliteit is erg goed, bedankt!

automatische controle 2023-02-25 09:22:17 steun  0 | tegen zijn  0

De logistiek is erg snel, ik kijk ernaar uit om weer samen te werken
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd