AbdacaName15CrMoG gelegeerde pijpVervormingscontrole:

984HP143755493   ·  2023-02-27 00:08:00   ·   Bouwstoffen

na, zoals verschillende gelegeerde stalen platen, gegoten slijtageplaten, gegoten stenen,AbdacaNameNaadloze pijpfabrikant, rubber, polyurethaan, enz.,Naadloze pijp heeft een hoge positie in stalen pijp, en er zijn veel grote factoren. Het belangrijkste gebruik is verantwoord voor meer dan %, die van toepassing is op alle takken van leven. Naadloze pijpfabrieken in China worden op grote schaal geproduceerd. Momenteel neemt het aantal fabrieken in China ook elk jaar toe, wat wordt bepaald door de aard en de productieomstandigheden vana. Bij het vormen heeft de dikke stalen plaat een uniforme vervorming, kleine inwendige spanning en geen kras op het oppervlak. De geproduceerde en verwerkte legeringen hebben een betere coördinatie van de omvang, de specificatie en het model van diameter en wanddikte, met name bij de productie en vervaardiging van stalen constructiewerken, dikke wandpijp met een gemiddelde diameter, met name kleine dikke wandpijp, die onvergelijkbare voordelen heeft van andere verwerkingstechnologieën, en kan voldoen aan een groot aantal klantregels over de specificatie en het model van gelegeerde pijp.Ifoworld.kgm,Oplossing van dehydrogenering: de gelegeerde pijp moet na passieve behandeling worden uitgedroogd om alkali embritting te voorkomenAlle scheuren vinden plaats op -mm afstand van de rand onder de legeringen pijp, en de macro-economische oriëntatie is verticaal naar de koude rolrichting,AbdacaNameHoeveel kost een 2-inch gegalvaniseerde pijp, met een & quota; hoge berg& quota; vorm.I-straal, ook wel bekend als universele straal, is een lange stalen strip met I-vormige doorsnede. De I-straal is verdeeld in gewone I-straal en lichtbundel. Het is een sectie staal met I-type doorsnede vorm.


AbdacaName15CrMoG gelegeerde pijpVervormingscontrole:



I-straal kan alleen worden gebruikt voor straal, terwijl H-straal kan worden gebruikt voor dragende kolom van structuur.Hoe worden naadloze buizen gemaakt?Op dit moment is er nog steeds een grote kloof in de productietechnologie van C-staal tussen China en buitenlandse landen.Een compleet assortiment producten,Prestatieparameters en toepassingsbereik van I-straalOplossing van dehydrogenering: de gelegeerde pijp moet na passieve behandeling worden uitgedroogd om alkali embritting te voorkomenI-beam is een economisch profiel met een hoog-efficiëntieprofiel met een meer geoptimaliseerde verdeling van de sectieruimte en een redelijke gewichtsverhouding. Het is genoemd omdat zijn sectie hetzelfde is als de Engelse letter & quota; H& Wat?


AbdacaName15CrMoG gelegeerde pijpVervormingscontrole:



Wanneer het wordt gebruikt voor grondverwarming en warm voorjaar vervoer kan het voldoen aan de eisen van koeling en het praktische effect van minder schade te bereiken. Het is van toepassing op de waterconserveringstechniek,AbdacaNameToewijzing pijp GH3030, mijnbouw en andere industrieën om te voldoen aan de bepalingen van koude, koude en corrosiepreventie. In advertentiebouwen, dat is recht. Dit maakt het lassen en splitsen van H-staal eenvoudiger dan I-sectie staal, betere mechanische eigenschappen per eenheid gewicht, en kan veel materialen en bouwtijd besparen.De methode voor versteviging van het betonnen oppervlak heeft de voordelen van eenvoudige bouwtechnologie en een sterk aanpassingsvermogen, die de draagkracht, de flexurale stijfheid en de buigbaarheid van de bakstenen muur aanzienlijk kan verbeteren. Tegelijkertijd kan de natuurlijke frequentie worden gewijzigd om de prestaties bij normaal gebruik te verbeteren. Het is vooral van toepassing op de vaste wand, poreuze holle bakstenen muur en mm dikke lege bakstenen wand met geen scheuren en schaar in de originele muur.I-straal, ook wel bekend als universele straal, is een lange stalen strip met I-vormige doorsnede. De I-straal is verdeeld in gewone I-straal en lichtbundel. Het is een sectie staal met I-type doorsnede vorm.AbdacaName,Alle scheuren vinden plaats op -mm afstand van de rand onder de legeringen pijp, en de macro-economische oriëntatie is verticaal naar de koude rolrichting

2 Antwoorden   |  tot 2023-02-27 00:08:00 | 92 Keer bekeken

Huatiexing-bedrijf voor voertuigonderdelen 2023-02-27 08:19:54 steun  0 | tegen zijn  0

Maak een advertentie voor u, vrienden: Dit AbdacaName15CrMoG gelegeerde pijp product is van grote waarde.

Dongli Electronic Technology Co., Ltd. 2023-02-27 09:07:21 steun  0 | tegen zijn  0

Jij AbdacaName15CrMoG gelegeerde pijp bent goed, is het handig om een ​​bestelling te plaatsen?
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd