Dzyarzhynsk.35kV energiebesparende transformatorMateriaalgarantie:

122HP117294921   ·  2023-03-12 10:31:35   ·   Machines en industriële uitrusting

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.Dzyarzhynsk.,De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.fabrikant van droge transformatorenErdenet.,Korte invoering van de nullijn van de transformatorDe plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.


Dzyarzhynsk.35kV energiebesparende transformatorMateriaalgarantie:



Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug,Dzyarzhynsk.Prijs van olie ondergedompelde transformator, moeten op tijd leeg zijn.Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.Eens kijken.,Wat is de bedrading van droge transformator?Wat is de bedrading van droge transformator?Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.


Dzyarzhynsk.35kV energiebesparende transformatorMateriaalgarantie:



In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.technologische innovatie,Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit,Dzyarzhynsk.Hoeveel is 630 box transformator, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.Productieproces en stappen van droge transformatorDzyarzhynsk.,Dzyarzhynsk.Driedimensionaal model van droge transformator,Fout oordeel van de transformatorDe belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico's worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.Exploitatie van gesmolten transformator

5 Antwoorden   |  tot 2023-03-12 10:31:35 | 80 Keer bekeken

han ting trading co. 2023-03-12 11:13:16 steun  0 | tegen zijn  0

Ik zal het in de toekomst kopen Dzyarzhynsk.35kV energiebesparende transformator en ik zal weer naar je toe komen. Bedankt baas, geef me een goede reactie. Ik hou van je baas. Bedankt!

Zhaohai Property Service Company 2023-03-12 12:12:52 steun  0 | tegen zijn  0

Haha, Dzyarzhynsk.35kV energiebesparende transformator ontvangen! Het is te laat om te bevestigen, sorry, de baas is erg in de mode!

PVC-stabilisator 2023-03-12 11:25:45 steun  0 | tegen zijn  0

Ik heb het bijna nooit eerder serieus geëvalueerd. Ik heb de jouwe gekocht Dzyarzhynsk.35kV energiebesparende transformator en zal het de volgende keer bezoeken. Het is zo handig dat ik helemaal niet kan stoppen. Het is een echt product met snelle logistiek. Ik vind het leuk voor je .

PE-producten 2023-03-12 11:25:57 steun  0 | tegen zijn  0

Dzyarzhynsk.35kV energiebesparende transformator De kwaliteit voor deze prijs is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Ladingafhandeling in de haven 2023-03-12 12:04:55 steun  0 | tegen zijn  0

Dzyarzhynsk.35kV energiebesparende transformator De kwaliteit voor deze prijs is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd