Sabana de La MarPijpleidingspompAfdichting

466HP159575805   ·  2023-03-16 21:16:39   ·   Machines en industriële uitrusting

p bij de toepassing van modderpomp. Wanneer de dompeldiepte diep is en er geen betere modderuitlaat is, dat wil zeggen, in de traditionele modderpomp   Bovendien is het gebruik van ° Bij de installatie en het ontwerp van pijpleidingen moeten buigingen in de vorm van S zoveel mogelijk worden verminderd.Sabana de La Mar,   Gebruik een V isolatieweerstandsmeter om de isolatieweerstand tussen fasen en fase aan aarde van de elektromotor te meten,Sabana de La MarDiepwaterpomp, en de waarde zal niet kleiner zijn dan m Ω. Anders zal de wikkeling van de motorstator worden gedroogd, en zal de droogtemperatuur ℃ niet overschrijden.   De dompelpomp is een veelvoorkomende waterhefapparatuur voor diepe putten. Tijdens verrichting dringt de hele machine in het water binnen om water uit de ondergrond naar de oppervlakte te onttrekken. Het wordt algemeen gebruikt voor huishoudelijk water, mijnredding, landbouwirrigatie, zeewaterheffing, scheepsladingaanpassing, landschapsfonteinen, enz.Mango.,   Het hogedrukwater stroomt met een zeer hoge snelheid naar de ruimte die de oorspronkelijke bel inneemt en vormt een slagkracht. Het metalen oppervlak van de pomp was vermoeid en beschadigd door deze schokken. Cavitatie wordt veroorzaakt door luchtbellenbraak en materiaalstamping als gevolg van het verschil in luchttemperatuur en -druk   Let bij het gebruik van de zandpomp op de stuurdivergentie tussen de motor en de pomp. De zandpomp heeft een pijl op de pomp om de hoofdstuuring te markeren. Nadat de voeding is aangesloten,Sabana de La Marslibpomp, draait u de pomp zonder belasting. Controleer of de motor normaal werkt. Wees tijdens verrichting voorzichtig om het lager op de pompsteun niet te overschrijden om te vermijden   Wat is de oorzaak van pompoverbelasting?


Sabana de La MarPijpleidingspompAfdichting



   Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart, kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.   De volautomatische schakelkast kan volgens de behoeften van gebruikers worden uitgerust om automatisch de waterlekkage,Sabana de La MarDompelpomp met rubbervoering, elektrische lekkage overbelasting en over temperatuur van de pomp te beschermen, die de veiligheid en betrouwbaarheid van het product verbetert.   Wanneer de modderpomp tijdens verrichting geen water absorbeert, kan dit ook zijn omdat de bodemklep niet wordt geopend. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de bodemklep open is en overeenkomstige aanpassing te maken.kwaliteit,   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.   Zo wordt het genoemd: dompelbare modderpomp.snelheid, zodat het materiaal de vaste stof kan drijven om te stromen wanneer het in gebruik is, zodat de drijfmest kan worden vervoerd. In termen van het principe van de dompelbare modderpomp, is het eigenlijk vrij eenvoudig


Sabana de La MarPijpleidingspompAfdichting



   Een methode is om ultrasone methode te gebruiken om te detecteren of het materiaal cavitatie heeft. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen de neiging om betere meetresultaten te hebben bij gebruik.Proces van toepassing,   Andere ysts geloven dat, de situatie van stroomtekort zal aanhouden, en China De economische groei zal een hoog tempo aanhouden. Daarom is de tegenstrijdigheid tussen vraag en aanbod nog steeds prominent in de afgelopen jaren, wat ongetwijfeld een kans is voor haar en de generatorindustrie. In waterpompen en generatoren, met name   Het lager is versleten en gebogen.   Er is geen behoefte om hulpmeng- of spuitapparatuur uit te rusten, en de bediening is eenvoudiger. De apparatuur wordt direct ondergedompeld voor verrichting, zonder lawaai en trillingen, en de site is schoner.Sabana de La Mar,minder energie verbruiken wanneer deze wordt gebruikt. Over het algemeen worden de dompelbare drijfmestpomp en waaier met polymeercomposietmaterialen voor gebruik bespoten   Als de waterlekkage ernstig is, moet de gebroken buis worden ontmanteld en vervangen. Laat de lift zakken en druk het mondstuk van de waterpomp in het water voor .m.   Het maakt niet uit welk type drijfmestpomp u nodig hebt, Ritter pomp zal u voorzien van hoogwaardige drijfmestpompproducten; Nieuwe vooruitgang in de technologie van dompelmestpompen in de afgelopen jaren De duikdiepte is toegenomen van meter naar meter!

5 Antwoorden   |  tot 2023-03-16 21:16:39 | 95 Keer bekeken

Longshun Pipeline Equipment Manufacturing Company 2023-03-16 23:41:09 steun  0 | tegen zijn  0

Voelt waar voor je geld, service-instelling is erg goed, Sabana de La MarPijpleidingspomp afwerking is erg goed, niets pietluttigs, alle vijf punten

Paraformaldehyde 2023-03-16 21:20:41 steun  0 | tegen zijn  0

Sabana de La MarPijpleidingspompJa, geef je een goede opmerking

auto detailhandel 2023-03-16 21:21:15 steun  0 | tegen zijn  0

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u Sabana de La MarPijpleidingspomp Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Vervaardiging van cementproducten 2023-03-16 22:04:33 steun  0 | tegen zijn  0

Een goede verkoper, zelfs een beginner, veel Sabana de La MarPijpleidingspomp begrijpen het niet. Gelukkig heeft de verkoper geduldige begeleiding aan de andere kant van de computer, en ik heb een gevoel van voldoening, en heb eindelijk het probleem ontdekt die ik niet begreep.^- ^Meer informatie in de toekomst!

984HP143755493 2023-03-16 21:57:12 steun  0 | tegen zijn  0

Het is alle lof waard, echt goed, Sabana de La MarPijpleidingspomp Ik vind het erg leuk.
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd