Trentay pogingCirculerende warmwaterpompEerste doorbraak in ecologische en milieubescherming

466HP159575805   ·  2022-06-17 01:40:22   ·   Machines en industriële uitrusting

Door de werking van de dompelmestpomp, zullen we leren hoe we de waaierklaring van de pomp in dit probleem kunnen aanpassen. Ik hoop dat het je zal helpen.Door de werking van de dompelmestpomp, is de toestand van zijn overloopdelen zeer belangrijk voor de algehele verrichting. Om iedereen meer te laten weten over de apparatuur, die geschikt is om de speling tussen de waaier en de voor- en achterbeschermingsplaten aan te passen   Riemaandrijving dragende assemblage: de dragende assemblage van deze reeks pompen keurt cilindrische structuur goed, en kan als geheel tijdens onderhoud worden verwijderd. Het lager is gesmeerd met vet.   Het fruit is ook slecht; WheFrederick Bay.,   Controleer daarna voordat u opnieuw begint of het rollen van de waaier normaal is en of de compressiebouten van de lagerassemblage zijn aangedraaid, en start vervolgens de pomp.   Zo wordt het genoemd: dompelbare modderpomp.   Er zijn verschillen.


Trentay pogingCirculerende warmwaterpompEerste doorbraak in ecologische en milieubescherming



   Eerst laat s praten over de bekende verticale drijfmestpompen. Hier verwijzen we naar ZJL en SP ondergedompelde modderpompen. Strikt genomen is de dompelbare modderpomp ook een verticale modderpomp, omdat zijn as in principe verticaal is wanneer het werkt, maar het kan volledig in water worden ondergedompeld wanneer het loopt, dus het is een goede keuze   Tijdens dagelijkse u   Het kan ook zijn omdat de pomp De vloeistoftoevoerleiding wordt tijdens normaal gebruik geblokkeerd door andere stoffen.Conclusie van de test,   Bij het selecteren van de pomp wordt een ongepast model geselecteerd. In daadwerkelijk gebruik,Trentay pogingQJ dompelpomp, wanneer de belastingsvoorwaarden niet overeenkomen met het model van de mestpomp,Trentay pogingWaterput pijpleidingpomp, bijvoorbeeld, is de gebruikte pomplift te hoog of te laag, wat tot overbelasting zal leiden,Trentay pogingAh mestpomp, dus selecteren we de pomp   Omtrek. Bij de toepassing van drijfmestpomp, moeten we aandacht besteden aan redelijk ontwerp, correcte berekening en geschikte typekelectie, die de neergeslagen slak in een mengsel van water en vaste deeltjes kan spuiten   Het bevindt zich in het midden, dus het lijkt erop dat veel regio's goede effecten hebben bij het gebruik ervan.


Trentay pogingCirculerende warmwaterpompEerste doorbraak in ecologische en milieubescherming



   Veel gebruikers, met inbegrip van nieuwe beoefenaars van modderpompen, falen vaak om het verschil tussen ondergedompelde verticale modderpompen en ondergedompelde modderpompen te onderscheiden. De namen van ondergedompelde en ondergedompelde modderpompen lijken vergelijkbaar, maar er zijn essentiële verschillen. Wat is het verschil tussen dompelbare modderpomp en verticale modderpomp?plan,   Daarom, wanneer de pomptemperatuur te hoog is, doet u Geen paniek nodig. U kunt snel problemen oplossen volgens de hierboven genoemde redenen, om de hoofdoorzaak van de buitensporige temperatuur van het apparaat tijdig te achterhalen en vervolgens relatieve maatregelen te nemen om het effectief op te lossen.   Wanneer de modderpomp werkt draait het op een hoge snelheid, en de componenten van de modderpomp hebben een zwaar gewicht. Daarom, zodra het omkeert, zal de kracht de waaier direct naar buiten duwen, en de waaier botst met de schede en beschermplaat. Als de snelheid hoog is, is de krachtverhouding laag   De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmestTrentay poging,   De dompelslakkenpomp wordt vaak gebruikt om pulp die vaste deeltjes bevat te vervoeren, dus de slijtvastheid van de pijpleiding moet ook worden overwogen.   Er is ook een trillingsmethode om de trillingsfrequentie van de pomp te meten en de meting is relatief eenvoudig. Bij gebruik van één methode kunnen de meetresultaten echter enkele fouten bevatten. Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, zijn er andere trillingsbronnen die de meetresultaten zullen beïnvloeden, dus het is eigenlijk de belangrijkste   Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik    Controleer of het vervangen moet worden.

3 Antwoorden   |  tot 2022-06-17 01:40:22 | 167 Keer bekeken

Yongqing Milieubescherming Machinery Co., Ltd. 2022-06-17 09:02:09 steun  0 | tegen zijn  0

Een woord! ! waarde! ! ! De service houding is echt goed, Trentay pogingCirculerende warmwaterpomp levering is snel. De kwaliteit van de goederen is ook redelijk goed. Ik vind het zo leuk, dank je.

Smeedstukken van non-ferrometalen 2022-06-17 08:51:17 steun  0 | tegen zijn  0

Trentay pogingCirculerende warmwaterpomp Zeer tevreden, goede kwaliteit.

vloeibaar industrieel gas 2022-06-17 10:08:35 steun  0 | tegen zijn  0

De verpakking Trentay pogingCirculerende warmwaterpomp ziet er erg goed uit, de verpakking is heel voorzichtig, ik geloof dat de goederen heel goed moeten zijn, bedankt! Goede prijs, he, kom de volgende keer weer.
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd