Soyapango.kgmBelangrijkste parameters van olie ondergedompelde transformatorVersnel de voortgang van de bouw

122HP117294921   ·  2022-07-10 14:55:38   ·   Machines en industriële uitrusting

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.Soyapango.kgmDe step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.El Saus, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.Exploitatie van gesmolten transformator


Soyapango.kgmBelangrijkste parameters van olie ondergedompelde transformatorVersnel de voortgang van de bouwDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.gemiddelde methode,De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt,Soyapango.kgmAanbrengen van droge transformatoren, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.


Soyapango.kgmBelangrijkste parameters van olie ondergedompelde transformatorVersnel de voortgang van de bouwGemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformatorHoge kwaliteit,Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;Fabriek voor droge transformatorenSoyapango.kgm,Productieproces en stappen van droge transformatorAls u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen,Soyapango.kgmtransformator voor spanning, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap,Soyapango.kgm10kV droge transformator-test, en de draagkracht van de liftkern, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

5 Reply   |  Until 2022-07-10 14:55:38 | 121 View

Xinjuyuan Aluminium Co., Ltd. 2022-07-10 16:06:49 Support  0 | Against  0

Soyapango.kgmBelangrijkste parameters van olie ondergedompelde transformator De kwaliteit is niet slecht en de goederen worden op tijd geleverd. Ik raad je aan om het de volgende keer te kopen.

Haike Sports Culture Communication Company 2022-07-10 16:09:38 Support  0 | Against  0

Ik zal het in de toekomst kopen Soyapango.kgmBelangrijkste parameters van olie ondergedompelde transformator en ik zal weer naar je toe komen. Bedankt baas, geef me een goede reactie. Ik hou van je baas. Bedankt!

Verkoop van schildmachine-accessoires: 2022-07-10 16:27:51 Support  0 | Against  0

Ik zal het in de toekomst kopen Soyapango.kgmBelangrijkste parameters van olie ondergedompelde transformator en ik zal weer naar je toe komen. Bedankt baas, geef me een goede reactie. Ik hou van je baas. Bedankt!

Souvenirs 2022-07-10 15:20:59 Support  0 | Against  0

De verkoper is echt goed, Soyapango.kgmBelangrijkste parameters van olie ondergedompelde transformator is hetzelfde als de introductie, eerlijke verkoper

Rubberen accessoires 2022-07-10 16:34:53 Support  0 | Against  0

Maak een advertentie voor u, vrienden: Dit Soyapango.kgmBelangrijkste parameters van olie ondergedompelde transformator product is van grote waarde.
LoginCan Publish Content