Portmore.Exploitatie en onderhoud van droge transformatorenDe basis van de industrie

122HP117294921   ·  2022-10-06 02:18:47   ·   Machines en industriële uitrusting

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?Portmore.,Hoe droge transformator te selecterenFabrikant van transformatorenCaguasName,De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid,Portmore.transformator met olieonderdompeling, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.Fabrikant van transformatorenDaarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien,Portmore.Diverse modellen van transformator, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.


Portmore.Exploitatie en onderhoud van droge transformatorenDe basis van de industrieDe belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico's worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.Hoe droge transformator te selecterenHet hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!Gratis raadpleging,Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator,Portmore.Wat is de prijs van 1000 KVA-transformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.


Portmore.Exploitatie en onderhoud van droge transformatorenDe basis van de industrieWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?Betrouwbaar,Vallende buitenlandse zaken en piercingTen eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.transformator met olieonderdompelingPortmore.,Vallende buitenlandse zaken en piercingVoor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

5 Reply   |  Until 2022-10-06 02:18:47 | 172 View

Tiantong Jincheng Electronic Technology Co., Ltd. en: 2022-10-06 11:09:37 Support  0 | Against  0

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, Portmore.Exploitatie en onderhoud van droge transformatoren in principe tevreden.

vliegticket 2022-10-06 09:56:23 Support  0 | Against  0

Portmore.Exploitatie en onderhoud van droge transformatoren Heel goed, ik zal de jouwe bestellen voor de volgende batch.

Theatervoorstellingen 2022-10-06 11:43:34 Support  0 | Against  0

Wanneer Portmore.Exploitatie en onderhoud van droge transformatoren kortingspunten voor activiteiten aanbiedt, neem dan contact met mij op als er kortingen zijn

Computers en randapparatuur 2022-10-06 09:52:08 Support  0 | Against  0

Ik ben best tevreden, en de kwaliteit en afwerking zijn nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden

35HP162657470 2022-10-06 09:42:46 Support  0 | Against  0

Het festival komt eraan, kan Portmore.Exploitatie en onderhoud van droge transformatoren afgeprijsd worden?
LoginCan Publish Content