Toluca.kgmIntelligente temperatuurregelaar voor droge transformatorenVerzameling van tips en trucs

122HP117294921   ·  2022-11-14 19:43:42   ·   Machines en industriële uitrusting

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.Toluca.kgm,De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).La PossessionDe uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.Controleoor voor omzettersLosse kernschroefhoe,De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur,Toluca.kgmHoeveel graden struikelen droge transformatoren, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling,Toluca.kgmDriefasetemperatuur van droge transformator, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling


Toluca.kgmIntelligente temperatuurregelaar voor droge transformatorenVerzameling van tips en trucs



De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.Welkom gesprekken,De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, chemische bedrijven en fabrieken.Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformatorVóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug,Toluca.kgmBescherming van een transformator met olieonderdompeling, moeten op tijd leeg zijn.Toluca.kgm,De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.Fabrikant van transformatorenIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

5 Antwoorden   |  tot 2022-11-14 19:43:42 | 138 Keer bekeken

mobiele telefoon bedrijf 2022-11-14 21:15:50 steun  0 | tegen zijn  0

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, Toluca.kgmIntelligente temperatuurregelaar voor droge transformatoren in principe tevreden.

Irrigatieapparatuur voor landbouwgrond 2022-11-14 21:33:46 steun  0 | tegen zijn  0

Eindelijk gekregen Toluca.kgmIntelligente temperatuurregelaar voor droge transformatoren Zo blij dat! De afwerking is geweldig.

Apparatuur voor vaste afval- en waterbehandeling 2022-11-14 21:29:24 steun  0 | tegen zijn  0

Uw service is erg goed, Toluca.kgmIntelligente temperatuurregelaar voor droge transformatoren is ook erg goedkoop! Ik zal in de toekomst vaak komen!

Diverse materiaalschrapers en schraapinrichtingen 2022-11-14 22:13:32 steun  0 | tegen zijn  0

Echt een goede verkoper. Ik moet je vinden als ik deze Toluca.kgmIntelligente temperatuurregelaar voor droge transformatoren vraag in de toekomst heb!

Planken 2022-11-14 20:56:30 steun  0 | tegen zijn  0

Laat me dit evalueren Toluca.kgmIntelligente temperatuurregelaar voor droge transformatoren, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd