CharlottownNameVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompVoordelen van het installeren van gesptoepassingen

466HP159575805   ·  2022-11-24 01:25:20   ·   Machines en industriële uitrusting
CharlottownNameDompelpomp kan afvalwater pompen,

   De dompelbare modderpomp vertrouwt meestal op waterkoeling om warmte af te voeren. Als de motor lekt uit het water zonder waterkoeling, zal de motortemperatuur stijgen, zodat het gemakkelijk is om de motor uit te branden.E waterafdichting, slotring en andere delen moeten worden geïnstalleerd.CharlottownName,   Tijdens dagelijkse u   Het moet /-/ tussen zijn. Wanneer de verpakking wordt gedragen, moet het worden vervangen. Het hele inbedrijfstellingsproces van de dompelmestpomp omvat hoofdzakelijk de bovenstaande vijf taken die hoofdzakelijk aandacht moeten besteden aan de details en de verschijnselen die tijdens de verrichting zijn opgetreden,   De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met horizontale drijfmestpomp en verticale drijfmestpomp, is het grootste voordeel dat het flexibel, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.   Veel gebruikers met inbegrip van nieuwe beoefenaars van modderpompen,CharlottownNameDiepwaterpomp voor irrigatie, falen vaak om het verschil tussen ondergedompelde verticale modderpompen en ondergedompelde modderpompen te onderscheiden. De namen van ondergedompelde en ondergedompelde modderpompen lijken vergelijkbaar, maar er zijn essentiële verschillen. Wat is het verschil tussen dompelbare modderpomp en verticale modderpomp?   Wiel, mengende waaier en andere belangrijkste stroompassage delen zijn gemaakt van hoge slijtvaste grondstoffen, die slijtvast, corrosiebestendig, niet verstoppend zijn, en een sterke afvalafvoercapaciteit hebben, en effectief door grote vaste deeltjes kunnen gaan. Het wordt niet beperkt door zuigbereik,CharlottownNameCorrosieve pijpleidingpomp, met een hoge slakkenzuigefficiëntie en completere ontsmetting. Er is geen behoefte om hulpvacuümpomp uit te rusten, en de investering is lager.


CharlottownNameVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompVoordelen van het installeren van gesptoepassingen



   Problemen oplossen: verhoog eerst de waterdruk, injecteer vervolgens water in het pomplichaam en start vervolgens de pomp. Controleer tegelijkertijd of de terugslagklep strak is en of de leidingen en verbindingen lekken. Als luchtlekkage wordt gevonden, smeerolie of gemengde verf op de verbinding na demontage aanbrengen en de schroeven vastdraaien.   Hoewel ze beide pijpleidingpompen zijn onder centrifugaalpompen, zijn er nog steeds veel categorieën. Vervolgens laat s praten over enkele modellen van pijpleidingpompen en hun respectieve toepassingen.   Voor schroeven die te strak of roestig zijn voor een lange tijd, kan de moer worden gesmeerd met kerosine die vooraf is voorbereid, of de moer kan voorzichtig worden geklopt met een houten hamer en vervolgens worden verwijderd. Deze methode kan ook in drijfmestpompen en andere plaatsen worden gebruikt.Eerst de klant.,   Zorg ervoor dat de servicetijd wordt verlengd wanneer deze wordt gebruikt. We weten allemaal dat de dompelmestpomp zijn structuur moet optimaliseren om aan de vereisten van gebruik te voldoen, omdat het medium dat het transporteert relatief speciaal is. De structuur is geoptimaliseerd om   Het type selectieontwerp van dompelbare modderpomp heeft een grote impact op de levensduur en verrichtingsstabiliteit van modderpomp. Een wetenschappelijk en redelijk model selectie ontwerp zal van invloed zijn of uw drijfmestpomp de beste efficiënte verrichting kan bereiken.   de waterleiding moet voorzien zijn van een afsluiter om het pompwerkpunt te regelen. De klep moet zo dicht mogelijk bij de pompuitlaat worden geïnstalleerd. De pompeenheid groter dan meter moet worden voorzien van een terugslagklep bij de pompuitgang. In geval van plotselinge uitschakeling is het noodzakelijk om schade aan stroompassagecomponenten veroorzaakt door waterhamer te voorkomen.


CharlottownNameVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompVoordelen van het installeren van gesptoepassingen



   De dompelmestpomp is ontwikkeld om zich aan te passen aan de steeds complexere werkomstandigheden en het gebruik van gebruikers te vergemakkelijken. De gebruiksmodus is flexibeler. Het materiaal heeft geavanceerde structuur, sterke rioleringscapaciteit, uitstekende materiaalselectie en sterke corrosieweerstand. Geschikt voor het transporteren van vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, zoals zandsteen, sint en afval. Dus wat zijn de vereisten voor zijn werk? Laat Ik begrijp het kort.kwaliteitsindex,   De bevestigingsmethode van de waaier wordt veranderd van schroefdraad naar sleutelklem om te voorkomen dat de waaier eraf valt en schade veroorzaakt!met snijden is geschikter; De dompelpomp van WQ kan alleen Gewoon afvalwater vervoeren. Overmatig vast gehalte in rioolwater leidt tot infarct. Het kan worden toegepast op wqk dompelrioolpomp met open waaierstructuur,   Onderdompelbare modderpomp Gebruik ultrasone methode om te detecteren of er cavitatie in de dompelbare modderpomp is. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen vaak betere meetresultaten bij gebruik.CharlottownName,   Wrijving. Want als het oppervlak van de pomp glad is wanneer het wordt gebruikt, zal het materiaal c   Als het warme water binnen ℃ wordt aanbevolen, moet de warmwaterpomp worden gebruikt, en zal het externe kraanwater voor koeling tijdens verrichting worden aangesloten, anders zal de motor niet worden verbrand vanwege te hoge middeltemperatuur.om mensen te vermijden

5 Antwoorden   |  tot 2022-11-24 01:25:20 | 100 Keer bekeken

Sun Supply and Marketing Company 2022-11-24 09:23:23 steun  0 | tegen zijn  0

CharlottownNameVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp Zeer tevreden, goede kwaliteit.

Keuken accessoires 2022-11-24 10:24:46 steun  0 | tegen zijn  0

CharlottownNameVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompJa, geef je een goede opmerking

Inclusief online verkoop 2022-11-24 10:41:36 steun  0 | tegen zijn  0

Steun elkaar! Tot ziens CharlottownNameVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp, we bereiden ons voor om een ​​bestelling te plaatsen en hopen op tijd te verzenden.

Ticket boekingsbedrijf 2022-11-24 10:17:04 steun  0 | tegen zijn  0

CharlottownNameVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpompHoeveel kost het, kan ik de goederen overdragen?

stalen pijp 2022-11-24 09:24:04 steun  0 | tegen zijn  0

CharlottownNameVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp Niet slecht, de prijs is het waard, precies goed.
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd