Guadalajara.kgmInstallatie van koelopslagdeurenOntwikkeling Curriculum

632HP195506591   ·  2023-03-07 00:12:38   ·   energie

Ten tweede, omdat de koeling van de compressor niet continu is, kan de multi-work operatie's nachts worden geselecteerd indien mogelijk. Bij het werken's nachts is de uitwendige temperatuur laag, de temperatuur van het koelwater wordt verminderd en de condensatiedruk en de condensatietemperatuur worden verminderd. De koelcapaciteit van het bemonsteringssysteem,Guadalajara.kgmFabrikant van installaties voor koelopslag, gekoppeld aan de gelijke rol van het koelbord, vermindert de werking van de compressor en bereikt het doel van energiebesparing.Let vaak op de werkingstoestand van de hartcompressor van de koelopslagapparatuur en de uitlaattemperatuur ervan. Let tijdens de seizoensverandering op de toestand van het systeem en stel de temperatuur van de vloeibare toevoer en condensatie van het systeem op tijd aan.Guadalajara.kgm,Als de groothandel-apparatuur van de verse-keeping magazijn wordt gestart opnieuw na een lange termijn schorsing, moet de snelheid worden verminderd in de eerste fase van de groothandel opening van de verse-keeping magazijn. Begin niet te snel. Het is beter om de snelheid te verminderen op ongeveer - graden elke dag. Wanneer de temperatuur daalt to t -graden, moet het worden gehandhaafd voor een periode van tijd. Niet reguleren wanneer het wil.Bij de verbindingen tussen polyurethane isolatieworden moeten enkele maatregelen ter voorkoming van koude bruggen worden genomen.Miami.,Installatie van koude opslag, bouw van koude opslag, conservering van fruit koude opslag en medische koude opslag hebben stabiele, moet het worden gereinigd op tijd, en het mag niet worden geklopt tijdens het reinigen, zodat de grond niet wordt beschadigd en de levensduur van de koude opslag be ïnvloedt.Installatie van koude opslag,Guadalajara.kgmInstallatie van grote en kleine koude opslag,Guadalajara.kgmInstallatie van koelopslagbedrijven, bouw van koude opslag, conservering van fruit koude opslag en medische koude opslag hebben stabiele veilige, betrouwbare en onderhoudsvrije prestaties. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten. Als er een grote hoeveelheid ijs en water is, moet het worden gereinigd op tijd, en het mag niet worden geklopt tijdens het reinigen, zodat de grond niet wordt beschadigd en de levensduur van de koude opslag be ïnvloedt.Met de ontwikkeling van de tijden, koelapparaten worden steeds vaker gebruikt. Alle aspecten van het leven zijn onafscheidelijk van het gebruik. Families zullen ook worden uitgerust met enkele eenvoudige koelapparaten. Voor koelapparaten, zoals koude opslag, en fabrikanten moeten de belangrijkste punten in het productieproces van koude opslag.


Guadalajara.kgmInstallatie van koelopslagdeurenOntwikkeling Curriculum



De gecombineerde koude opslag koelt niet of het koeleffect is slecht. Controleer of de condensor van de koelkast vuil is. Of de vorst te dik is op de verdamper in het magazijn. Controleer of de koelmiddel lekt (gebruik zeepwater op de pijpleiding, en als er luchtbellen worden gegenereerd, geeft het aan dat de koelmiddel lekt). En vraag het gecombineerde koeltechnische personeel de koelmiddel aan te vullen en de lekkage aan te pakken. Controleer of de afdichting van de gecombineerde koude opslagdeur intact is en elimineer deze. Of de koelkast van de gecombineerde koude opslag werkt. Of de parameterinstelling van de computer controller van de koude opslag correct is en de koude opslagdeur opnieuw in elkaar zetten voor installatie. Controleer of de koeler in de koude opslag faalt en vervang het. Of er genoeg toestemming is om artikelen in het magazijn te stapelen en te dreggen.Indien ammoniakcompressor wordt gebruikt, moet een speciale worden aangewezen en moet de uitlaattemperatuur strikt worden gecontroleerd. Wanneer een hoge druk wordt uitgeoefend, wordt een subsectie vastgesteld om het drukverschil te verminderen.Levensduur van polyurethaan koud opslagisolatiemateriaal: naast de basiswerking van polyurethaanschuim in de eerste fase is de afbraak van schuim ook een zeer belangrijke index. Bij de bereiding van witte materialen, hoewel het gebruik van sommige polyestermaterialen het schuim een goede taaiheid en botsbestendigheid geeft, zal het broos worden en niet langer bestand zijn tegen botsingen en botsingen nadat het gedurende een periode in koude opslag is gebruikt; Bovendien zal de slechte hydrolysesistentie van sommige polyesterschuim ook de levensduur van het schuim beïnvloeden; Het neemt polyether structuur aan, die in de beginfase licht broos is, maar meestal verdwijnt na een paar dagen, en houdt dan de stabiele prestaties van koude opslag isolatiematerialen voor een lange tijd.Kredietgarantie,Opdracht voor koude opslag. Nadat alle delen van de koude opslag zijn geïnstalleerd en aangesloten, kan de koude opslag worden gestart voor de ingebruikneming van koude opslag. Volgens de behoeften van de klanten, de waarde van de koude opslag aanpassen, kan de koude opslag de vooraf bepaalde temperatuur bereiken, de koelsnelheid en de werking van de koude opslag zijn normaal, en de koude opslag kan worden geleverd voor gebruik. De installatie voor koude opslag moet de gebruiker van de koude opslag ook opleiding geven met betrekking tot het gebruik van koude opslag en managementkennis, alsmede een opleiding na verkoop.Langdurige continue werking zal echter onvermijdelijk leiden tot veroudering van de apparatuur, dus een redelijk onderhoud is bijzonder belangrijk.De kookmaterialen en levensmiddelen die in het diepvriesmagazijn worden gekoeld, bevatten een bepaalde hoeveelheid vet, is het noodzakelijk regelmatig hygiënische desinfectie van koude gebieden uit te voeren.


Guadalajara.kgmInstallatie van koelopslagdeurenOntwikkeling Curriculum



Voor het verwijderen van schimmel en desinfectie van diepvriesmagazijn kunnen zuurdesinfectiemiddelen worden gebruikt.Briljantie aanmaken,Voorzorgsmaatregelen voor aankoop en overbrenging bij het gebruik van het medisch koelopslagproject, moet de snelheid strikt worden gegarandeerd tijdens de aankoop en verzending van producten. Als de temperatuur van de medische koude opslag ongeveer graden is, de openingstijd moet strikt binnen minuten. Als de temperatuur van de medische koude opslag links en rechts graden, de openingstijd kan niet te hoog, strikt binnen enkele minuten.Stel de parameters en de opening van de klep in de computer in volgens het glazuur en het gebruik van het koelhuis.De algemene diepvriesentrepots worden meestal gekoeld door een koelmechanisme met lage vergassingstemperatuur (ammoniak of freon)Guadalajara.kgm,In het algemeen is de bouw van koude opslag bedoeld om de kwaliteit van gebouwen te waarborgen met zijn strenge warmteisolatie, afdichting, stevigheid en ijsbestendigheid.De scharnier tussen de bovenplaat van het magazijn en het einde van de bovenste opslagplaat moet worden behandeld om lekkage van de lucht en koudlopen te voorkomen. Nadat alle bovenste opslagplaten zijn geïnstalleerd, moet de kont worden gevuld met schuimmateriaal, en de mm brede kleur stalen plaat moet worden verzegeld in de kont gewricht met pull klinknagels.De gecombineerde koude opslag koelt niet of het koeleffect is slecht. Controleer of de condensor van de koelkast vuil is. Of de vorst te dik is op de verdamper in het magazijn. Controleer of de koelmiddel lekt (gebruik zeepwater op de pijpleiding, en als er luchtbellen worden gegenereerd, geeft het aan dat de koelmiddel lekt). En vraag het gecombineerde koeltechnische personeel de koelmiddel aan te vullen en de lekkage aan te pakken. Controleer of de afdichting van de gecombineerde koude opslagdeur intact is en elimineer deze. Of de koelkast van de gecombineerde koude opslag werkt. Of de parameterinstelling van de computer controller van de koude opslag correct is en de koude opslagdeur opnieuw in elkaar zetten voor installatie. Controleer of de koeler in de koude opslag faalt en vervang het. Of er genoeg toestemming is om artikelen in het magazijn te stapelen en te dreggen.

3 Antwoorden   |  tot 2023-03-07 00:12:38 | 125 Keer bekeken

auto detailhandel 2023-03-07 09:31:26 steun  0 | tegen zijn  0

Guadalajara.kgmInstallatie van koelopslagdeuren Heel goed, maar het logistieke bedrijf is langzamer, maar het product is erg goed, o(∩_∩)o...

Straatlantaarn op zonne-energie 2023-03-07 09:18:54 steun  0 | tegen zijn  0

Vraag, kan ik Guadalajara.kgmInstallatie van koelopslagdeuren specifieke specificaties sturen, laat me jullie bellen.

Verdeelkast 2023-03-07 08:25:02 steun  0 | tegen zijn  0

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, Guadalajara.kgmInstallatie van koelopslagdeuren in principe tevreden.
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd