GuadalupeNameFabriek voor gelaste buizen met warme dipsausHet water van de industrie blijkt zo diep te zijn

984HP143755493   ·  2023-03-09 07:33:32   ·   Bouwstoffen
afwerking roller, pre-nivellering eenheid, afwerking eenheid en rechte eenheid.GuadalupeName,de zijplaat met stappenplaat. Het is relatief economisch en duurzaam, maar het is niet gemakkelijk om te demonteren, Thicked side platen zijn vereist aan beide zijden van de bout loopvlak plaat, en gaten worden geboord op de zijkant platen.I-straal is voornamelijk verdeeld in gewone I-straal, lichtbundel en brede flenzen I-straal. Volgens de hoogte verhouding van flenzen tot web, is het verdeeld in brede, middelgrote en smalle flenzen I-balken. De specificaties van de eerste twee zijn -, dat wil zeggen, de overeenkomstige hoogte is -- Op dezelfde hoogte heeft de lichtbundel een smalle flens dun web en licht gewicht. Wide flens I-straal, wordt gekenmerkt door twee parallelle benen en geen neiging aan de binnenkant van de benen. Het behoort tot economisch staal en wordt op vier grote universele walserijen gerold ook bekend als H-straal, dus wordt het ook wel & genoemd; quota; universele I-straal& Wat? De gewone I-straal en de lichtbundel hebben nationale normen gevormd.Santiago de Cao.,Frame lijn scheurEr moeten tegelijkertijd tactische rollen worden toegevoegd voor het rollen. Daarom zijn het walsproces en de uitrusting ervan complexer dan gewone walserijen. De maximale hoogte van gewalst H-staal dat in China kan worden geproduceerd, is mm, die het gelaste composietgedeelte overschrijdt.Belangrijkste technische kenmerken van gelegeerde pijp:


GuadalupeNameFabriek voor gelaste buizen met warme dipsausHet water van de industrie blijkt zo diep te zijn



De I-straal is verdeeld in gewone I-straal en lichtbundel. De specificatie van de gewone I-straal met warmgewalst warmgewalst is - ;. De specificatie van warmgewalste flexibele I-balk, geleverd door overeenkomst tussen de leverancier en de koper, is -;. I-bundel wordt voornamelijk gebruikt in de bouw, de fabricage van voertuigen, andere industriële structuren en vaste panelen en kasten. I-straal wordt vaak samen met I-straal gebruikt.Speciaal gevormde pijp: vierkante pijp, rechthoekige pijp, doppen, stalen pijp voor holle rubberen stalen deuren en ramen gelast met algemene koolstofstructuur staal en Mn stalen strip, hoofdzakelijk gebruikt als landbouwmachines, stalen ramen en deuren, enz.Na het bepalen van de redelijke beitsmiddelen en de polijstoplossing, is het zeer gemakkelijk om warm galvaniseren voor relevante legeringen pijpen uit te voeren. Gebruik & quota; fosfaatbehandeling& quota; de leidingen van de elektrolytische machineuitrusting te ontvetten, ze in de waterige oplossing te stoppen met zinkzout na beitsing en passivatie, het negatieve niveau van de elektrolytische machine-apparatuur aan te sluiten, ze in de koudgewalste stalen plaat te plaatsen in de richting die overeenkomt met de pijpen, en de schakelstroom aan te sluiten; Als de stroom van de positieve fase naar de negatieve fase stroomt, wordt een laag zink in de pijp gelegd.Kwaliteitsborging,Operaties voor passieve behandelingWat zijn de toepassingen van I-beam?Kleine longitudinale scheur


GuadalupeNameFabriek voor gelaste buizen met warme dipsausHet water van de industrie blijkt zo diep te zijn



De scheur vindt voornamelijk plaats op -mm vanaf de rand van de gelegeerde pijp. De vorm is verschillende parallelle verticale scheuren van verschillende maten. De regelmaat is dat hoe dikker de specificatie en model van de legering pijp is hoe groter de breedte, hoe ernstiger de nadelen.Welkom bij het informeren,De kern van C-sectie staal isGalvaniseerde pijp verwijst naar de vorm en de hoge frequentie van holle vierkante stalen pijp, gelast door de achterkant van de stalen pijp tijdens het warm walsen of koudwalsen van gegalvaniseerde stalen plaat of koudbuigen van gegalvaniseerde stalen plaat, of vóór de galvanisatie van holle buizen. Galvaniseerd. Galvaniseerde vierkante pijp kan worden verdeeld in hete gegalvaniseerde pijp en koudgegalvaniseerde pijp uit het productieproces. Dit komt omdat de twee gegalvaniseerde pijpen verschillend zijn, wat ook leidt tot vele verschillende fysische en chemische eigenschappen.Alle scheuren vinden plaats op -mm afstand van de rand onder de legeringen pijp,GuadalupeNameVoorbeeld van de omzet van versterking, en de macro-economische oriëntatie is verticaal naar de koude rolrichting, met een & quota; hoge berg& quota; vorm.GuadalupeNameWanneer we verschillende projecten uitvoeren, die de kwaliteit van het project kunnen garanderen. In veel soorten gegevens,GuadalupeNameHoeveel is een 16 cm gegalvaniseerde pijp, legering pijp wordt breed gebruikt. In veel projecten zullen we het toepassen, dus het is zeer populair in het veld. Wanneer mensen de bouw van een gelegeerd pijpproject uitvoeren, zijn er veel dingen die bijzondere aandacht moeten besteden. Let''''';; Je moet weten:weerstand, lage temperatuurbestendigheid en corrosiebestendigheid. Gewone koolstofnaadloze buizen bevatten geen gelegeerde componenten of hebben weinig gelegeerde componenten. Alloy tubes worden op grote schaal gebruikt in aardolie, chemische industrie, elektrische energie, ketels en andere industrieën omdat de mechanische eigenschappen van legeringen buizen veranderen en gemakkelijk aan te passen zijn.Alloy pipe is een soort naadloze stalen pijp. De gelegenheidsleiding is verdeeld in structurele naadloze pijp en warmtebestendige buizen. Het is voornamelijk anders dan de productienorm en de industrie van gelegeerde buizen. Het vastzetten en temperen van gelegeerde pijp verandert zijn mechanische eigenschappen. Voldoen aan de vereiste verwerkingsvoorwaarden. Zijn prestaties zijn hoger dan die van gewone naadloze stalen pijp, zijn gebruikswaarde is hoger, de chemische samenstelling van gelegeerde pijp bevat meer Cr, en zijn prestaties van hoge temperatuur

2 Antwoorden   |  tot 2023-03-09 07:33:32 | 66 Keer bekeken

Apparatuur voor gasregelaars 2023-03-09 08:39:43 steun  0 | tegen zijn  0

GuadalupeNameFabriek voor gelaste buizen met warme dipsaus De prijs is erg hoog en de kwaliteit is erg goed als je het voor zo'n prijs kunt kopen.

Installatie van gasregelapparatuur 2023-03-09 08:41:41 steun  0 | tegen zijn  0

Broeder, met uw steun is dit nieuwe model GuadalupeNameFabriek voor gelaste buizen met warme dipsaus inderdaad aan de norm en zeer goed.
Log inInhoud kan alleen later worden gepubliceerd